Автор |
Съобщение |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 09 Дек 2012 02:46
Абе и самите босове е досата по-тарикатско да ги биеш в кооп
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 09 Дек 2012 05:05
просълзих се първо от новината, после и от трейлъра много хубава новина за мен, от години не съм изпитвал такъв кеф при анонс на заглавие ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
gogsss
|
 |
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 09 Дек 2012 21:38
Играта визуално погледната е меко казано ужасна,имам сравнително добра конфигурация. (2gb RAM, NVIDIA 1gb video...) Подкарвам доста по-красиви игри като FAR CRY 3 например,а тая помия я направих да изглежда повече от зле и пак имам супер ниския fps, дори с low fps patch-а.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 09 Дек 2012 22:05
с тия оплаквания мое ходите да си копаете гроба направо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 09 Дек 2012 22:35
gogsss конфигурацита ти не става дори да си надупиш уиндоуса визуално
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
gogsss
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 08:38
xax ми дай да взимаме за по 2000 кинта с 1tb RAM и аа да си подкарваме всичко. Акцента беше върху тва че играта е една от най-зле оптимизираните портове. Ще повторя: Подкарвам 100 пъти по-добри игри във визуално утношение,така че не мисля че конфигурацията е виновна. Gonna fuck the devs.
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 09:00
Аргумента ти за графиката е абсурден. Има много заглавия наистина предлагащи повече като графика и енджин, оптимизирани в пъти, но всички знаем, че истината тук е геймплея, атмосферата, а не графиката.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
gogsss
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 09:24
Не съм казал нищо за геймплей-а,аз също като теб мисля че е страхотен,но при положение че ти насича на всяко едно малко движение,как да се кефиш на геймплей-а като не можеш да разбереш какво става.
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 10:24
Току що гледах анализа на EpicNameBros за трейлъра, според него играта ще е prequel и ще разказва историята на прогонен ъндед който пътешества до лордран по времето на огъня ор съмтинг.
Дано да видим другите божества.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 13:53
Следващата година ще е секс. Дарк соуса 2 е ясно че ще мачка, но Dragon Age 3 излиза, новите конзоли ще видят бял свят и купища култови игри. края на 2013 и цялата 2014 ще са на харабията от всякъде. Вече става транзишъна към нови Ип-та и спинофи на известни поредици. Появява се и новия джен, дарк соулс ще е единственото, което ще знаем точно какво да очакваме, което не е лошо, единицата е една от доста добрите игри на миналата година.
Новото ИП на CDProject и нов вещер. Нов ДА и нов МЕ. Watch Dogs, Remember Me, Tomb Raider, Dead Space 3, Company of Heroes 2, Total War Rome 2 и още доста, при това засега. Кой знае колко още ще има на лонча на новите боксове и стейшъни. И естествено Last Of Us, която няма да има равна.
Иначе Солса, тоя път ако може поне резолюцията да не е за 15 инчови бракми.
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 14:08
Dark Souls II, Hotline Miami 2, Watch Dogs, Crysis 3, Forza 5 със некст джен графика, яка година ще е определено.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 14:14
То реално не е некст джен, ами най-накрая ще направят игрите за комп максимално красиви и епични, защото новите конзоли няма да спъват PC-то в първите 3-4 години, докато не излезе пак много по-брутален хардуер и ПЦ-то не стане пак много по-мощно.
Иначе е време да видим и големи поредици като Dragon Age и Tomb Raider с нов енджин и направени както трябва. Това важи и за Generals и Total War. Иначе по БТВ ще излъчват на запис VGA-то тая година, представям си ако преводачите са тея от Оскарите.
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 14:18
Предполагам след излъчването на трейлъра на Дарк Соулс 2 по бтв бг интернет пространството ще бъде залято от въпроси кога ще има привет сървъри за тоя нов експанд на уоу.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 14:56
Или че не са очаквал ГТА 5 да е с мечове.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 16:43
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 18:03
iddqd написа: Изглежда доста зле, не си заслужава да описвам всички грозотии, но само погледни оградата най-вляво на втората снимка. Или плочата и цветенцата  на четвъртата снимка. Зле е играта графично, дори и с фикса.
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 18:06
Играта е зле технически и използва стар енджин. Това е нещо доста стандартно за RPG жанра. Арт-а от друга страна мачка.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 19:08
идядка как си я надупил толкова много ? Тея текстури направо изглеждат извадени от Blade of Darkness. Много яко, научи ме и мен да си правя така играта. Сигурно играеш на 15 инча и ти се струва яката работа, а на мен 1200 на 1024 резолюция не ме кефи, ма ти нали правиш 3д графики и си много велик, не ти остава време да забележиш, че тухлите имат по-малко пиксели от мравките в фар край.
Стандартно е за рпг жанра, но останалите поне се стараят максимално като изтискват енджините и ти позволяват да играеш на нормална резолюция. Тея пуснаха играта за пц да отбият номера само.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 19:09
идяда е умствено изостанал по принцип. И мненията му са интелектуално скопени.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls II Публикувано на: 10 Дек 2012 19:32
Е да бе, ама аз правя 3д графика и мога да разбера нещо повече от няква текстура на стена или плочка. Просто вие сте нуубове и за вас хубава графика е тесктура с висока рез. Да ви обясня как се прави. Хубавите текстри се слагат на важните неща, като героя, противнциите и голями неща като скали дето заемат целя екран. Понеже си нууб и гледаш текстурата на някви цветенца или тухли по земята и викаш графиката не е хубава. Това е доста леймърско понеже поакзва, че изобщо нямаш понятие за какво става дума когато се говори за графика. Приемрно скайрим има хай рез текстури, но за сметка на това е много дървен и битките не сатват за нищо. Значи едните текстури графика не правят.   Не може да ми покажеш по-яки снимки от моите, но пък иначе графиката била зле. Яд ви е понеже сте нуубове и не може да играене на играта. Проблема на играта не е в графиката а в ферймрейта. 30 кадара не е супер яко, пък и понякога падат под 30 без причина. За мен това е единствения проблем на крафиката в играта ниския фрейм, а иначе качеството на картината си е супер добро за това което представлява играта. Айде пуснете ми по-добри скриншоти, на друго отворено рпг, понеже за сега сте като хленчещи баби дето само занят да се оплакват.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|