Far Cry 3

Игри за PC
Аватар
Zlob
В момента играе: джобен тенис
Обратна връзка:

Far Cry 3

Мнение от Zlob »

Чудих се чудих какво да правя и гледам че няма тема и викам да се поправи тази грешка.Някой да има проблеми с превземането на постовете,но със стелт?Искам да си отключа нинджа умението и не мога 2 керливи поста да завзема без да ме усетят.Дайте някакви съвети.Пробвах със SMG+suppressor,sniper+suppressor,а кучетата ми късат нервите направо.Аз тотално съм заебал историята и се кефя на околната среда и му ъпгрейдвам глупостите на пича и следователно не се отключват нови скилове по дърветата :(
Аватар
hyper'

Re: Far Cry 3

Мнение от hyper' »

Гледай го това > http://www.youtube.com/watch?v=MNmz7Px_U0k Аз досега все фейлвах със стелт да ги превзема, главно понеже винаги някой стигаше до алармата, ама сега имам още мотивация да се върна (понеже я превъртях, велика игра).
Съвет за кучетата - аз убивам тях и всички животни само с нож като се въртя в кръг около тях, за да не могат да ме хванат, защото повечето чарджват към теб, а така постоянно те мисват.
Аватар
white storm
В момента играе: with your brain

Мнение от white storm »

Имам над 20 превзети само с лък и нито един път не ме усетиха.Истинска красота е играта в стелт режим.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Limbo

Мнение от Limbo »

Това ще се купува. :D
Аватар
Zlob
Обратна връзка:

Мнение от Zlob »

white storm написа:Имам над 20 превзети само с лък и нито един път не ме усетиха.Истинска красота е играта в стелт режим.
Доста добре,това са си 2/3 от всички общо.Наистина красотата е в стелта и въпреки че не съм особен фен искам да си разнообразя малко и да не им влизам с "рогите" напред всеки път.Проблема с кучетата е че стоят близо до гадовете и ако привикам някой до мен то и песа идва и ме усеща.Ако реша да го премахна безшумно,гарда ме усеща понеже песа е винаги край него.Абе тотална лудница!
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Е ти на 3 метра от тях ли си винаги?! Ходи на някое близко хълмче в храстите, оттам със снайпер със заглушител или лък един по един бавно и спокойно и така.
Аз не мога да се спра да слушам score-a, спрял съм музиката в LoL и трети ден само това http://www.youtube.com/watch?v=ZgIvqxOH ... F&index=84 :punk:
Аватар
Zlob
Обратна връзка:

Мнение от Zlob »

Саундтракът наистина е много добър.Много ме кефи мелодията в самото начало докато изброяват имената на персонажите.Има ли пълна версия това парче?
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Предполагам говориш за това (в играта е само инструментал) http://www.youtube.com/watch?v=ewRjZoRtu0Y
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Южния остров много ли е кратък. Точно на първата мисия съм там след покера.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Да, за около 3 часа го минах като разчистих всички постове и кули, заедно със стори-то :)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Днеска я почнах. Изключително зарибяваща е, предлага много геймплей и е много красива дори на минимални детайли както я играя аз. Дано има и интересна история :)
Аватар
Zlob
Обратна връзка:

Мнение от Zlob »

Току що я превъртях.Избрах единия край,но когато видях другия в интернет не можах да спра да се смея.Ами ако в него не стане работата от първия път?Epic fail ще е цялата ситуация :lol: :lol:
pikofante

Мнение от pikofante »

Стигам докъдето ме хвърлят във вода с тухла на краката, дава ми бутона "спейс" , натискам го но не мога да се освободя от въжетата.

Бъг ли е или аз не правя нещо както трябва?

Моля помощ.
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Трябва да го спамиш тоя бутон space, не само да го натиснеш един път :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
pikofante

Мнение от pikofante »

и така съм пробвал, пак не става. Обрал съм всичко по картата и реликви и съкровища и не мога да скъсам тия въжета. Помпам като луд на тоя бутон, ако това значи да спамиш.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Spoiler for :
Много интересна секс сцена със Ситра на края на играта.
А саундтракът, да наистина е много готин. Някой да знае тази мелодийка как се казва?

http://youtu.be/Mp2l0dXRtYQ?t=15m23s от 15:23 до 16:18
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Huh....не очаквах играта да ми хареса толкова много. :) Трябва да събера парици да си я купя. Да играя стелт и с лък просто ме изпълва. :D
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

абе хората не са рабрали че през цялото време героя ти е бил толкова надрусан че просто е бил във филма мн. дълбоко :lol: тва е
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
pikofante

Мнение от pikofante »

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 38690y.png

Това ми се появи и незнам как да го махна.
Също така ми изчезна фотоапарата и не мога да хвърлям камъни . Дали е бъг ? Как мога да го махна?
Публикувай отговор