Автор |
Съобщение |
donic.
|
 |
В момента играе: Cs 1,6 , COD: MW 3
|
|
Заглавие: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 19:34
Steam Account:
Игри: COD : MW 3
Цена: По договаряне!
Плащане : Еконт !
Снимки: 
___________________________________ Do you talking to me ?
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 19:50
Пич играта отдавна е мъртва и е пълно с хакери вътре.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 19:51
Vermic написа: Пич играта отдавна е мъртва и е пълно с хакери вътре. Пич ти си по мъртъв от играта! И никой не ти е искал мнението!
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 20:08
С това поведение се съмнявам да продадеш нещо.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 21:18
ex1s7 написа: С това поведение се съмнявам да продадеш нещо. Добре благодаря ти за позитивния коментар,а да те попитам някой да ти е искал мнението? Моля спрете да ми спамите в темата! Извинете ме за нецензурните думи , но просто не мога да се въздържа.. Да пишат само тези, които ще купуват!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 21:32
Абе нещастник на кого ще държиш тон бе!
|
|
|
|
 |
Bator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 21:32
Не ти харесвам тона, момче  Щях да я купя, но след такова поведение – твърдо ние 
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 22:00
Баторе, това е най-стария номер в книгата. Наистина ли си мислиш че ще се върже?
Пич, не им обръщай внимание на тези клавиатурни бойци, тука нищо не можеш да продадеш, не си губи времето.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 21 Ное 2012 23:14
Не си губи времето с глупости ами си удари една здрава чикия!
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 06:50
Ей маняци спрете се бе .. Оспамихте ми всичко. Ай де някой да се заеме да разчисти темата от тези компютърни биячи! Благодаря предварително и да пишат хора само , които ще купуват!
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 07:15
Поправи ме ако греша - идваш във форума за пръв път и рекламираш играта си за продан, идва 1 човек да изяви мнението си за играта, почваш да се заяждаш и продължаваш нататък, а накрая се изкарваш жертва. С тази арогантност надалеко ще го докараш.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 09:16
Авторе, омри бе боклук
Играта ти е тъпата и ти си тъп, дано умреш в лайната на майка ти!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Apothecary
|
 |
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 09:23
Абе момчето нормално си е сложило пост че продава играта незнам какво ви пречи на вас форумни ИЗРОДИ да му викаде че играта е умряла ако ще 1 човек да я играе пак не вие работа не е забранено така че си мълчете и се вижте вие и вашият живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 11:34
Apothecary написа: Абе момчето нормално си е сложило пост че продава играта незнам какво ви пречи на вас форумни ИЗРОДИ да му викаде че играта е умряла ако ще 1 човек да я играе пак не вие работа не е забранено така че си мълчете и се вижте вие и вашият живот !!!!!!!!!!!!!!!!!! Съгласна съм с Apothecary, но наистина тук с такива олигофрени едва ли ще я продадеш. Пробвай във форума на Пулсар да пуснеш обявата.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 15:06
Omega-x написа: Авторе, омри бе боклук
Играта ти е тъпата и ти си тъп, дано умреш в лайната на майка ти! Ей умреляк внимавай как ми говориш сираче! Запази си хейтърското мнения в дупарата! Относно стеама - ДА ПИШАТ САМО ТЕЗИ , КОИТО ЩЕ КУПУВАТ ! ЗА 20 ПЪТ ГО ПИША АМА ТЕ НЕ СЕ СПРЯХА ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 16:23
Никой нищо няма да купува! Продажбата/покупката на Steam акаунт нарушава Steam Subscriber Agreement-а! Освен това един такъв акаунт струва не повече от 20-25лв. Мога и линк да ти дам да видиш къде има евтини акаунтчета, ама си доста тъп и няма смисъл да се занимавам!  А да, и трябва да си голям кретен за да продаваш акаунт по Еконт. 
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 17:24
Добре бе пич ти бъди "УМЕН", но защо ми пишеш в темата ? Мисля , че си достатъчно умен да прочетеш по горния коментар какво пише! Относно стеама я дай линкче , да видим къде се намира това акаунтче с COD : MW3 за 20-25 лв ? А и да си "УМЕН" колко да си "УМЕН".. Пълен минус си маняк , по - добре не се хаби!
|
|
|
|
 |
donic.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 18:08
А ся сметни с доставката!
|
|
|
|
 |
Apothecary
|
 |
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Продавам Стеам акаунт със COD : MW 3 ! Публикувано на: 22 Ное 2012 18:34
БАСИ МАИКАТА
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|