Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Assassin's Creed III Публикувано на: 18 Ное 2012 22:35
Developer(s) Ubisoft Montreal Ubisoft Quebec (Wii U) Additional work by: Ubisoft Annecy (multiplayer) Ubisoft Singapore (naval gameplay) Publisher(s) Ubisoft Линк за сваляне- тук. Айде PC играчите се докопаха и те до играта.
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 00:21
Ей ся врътнах Ревелеишънс и гледам в Замунда туй . Утре пак се почва с херца
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 14:43
Някой, който я е свалил, ще каже ли как са оптимизирани контролите за мишка и клавиатура?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 15:31
Аз ще ползвам джойстик за тази
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 15:40
Доста са я опростили.... Още не съм стигнал до индиянеца може до тогава да не е вече толкова постна.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 18:53
Ubisoft са мазни с тия ъпдейти на Uplay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 19:40
Играта ми върви с 20 кадъра в секунда (дори на най-ниските настройки), а GPU Usage ми е на 30%... Нещо бая са го претупали тоя порт...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 21:56
ще им еба пичката лелина, исках просто да я видя на кво прилича тая игра опрайх го тва uplay и тръгна, ама трябваше да излизам и ся като искам да я пусна, ми дава, че cd key-a е невалиден и не моем разберем кво тряя се направи - нали уж оффлайн да се пусне, ама ми дава, че тряя се активира онлайн, и някви такива мазни истории ма сигурно е тъпа
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 21:59
Момчета купете си играта и тогава се оплаквайте.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 22:03
оф, трябваше да напиша, че който ми каже да си купя играта, ега умре от подагра
няма да си купя играта бе, мой, да не са ме ебали лудите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 22:27
Дайте сейф на sequance 4 защото моя се прецака. Мейла ми е : simeonov@universeofcinema.com
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 22:28
И при мен го имаше тоя номер с Uplay, оправих го като първо Uplay, ъпдейтна се до най-новия сам, направих си профил, после инсталирах играта, крака (този от торента, не този за версия 1.01) uplay.exe го бях слагал в Д:, където бях инсталирал изрично тоя ubisoft launcher, а се оказа, че някак си в C: също ми се е инсталирал, та смених и на двете места, сложих тва за английския в папката на играта, пуснах от assassinscreed3.exe от същото място, включи се Uplay, играта се ъпдейтна до 1.01, там преди да цъкна ОК без сериен код настроих винаги да се пуска офлайн, засега излязох на няколко пъти от играта и после влязох без проблем с офлайн Uplay. Искам виртуална бира, ако проработи и при теб.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 22:48
Timeghoul написа: оф, трябваше да напиша, че който ми каже да си купя играта, ега умре от подагра
няма да си купя играта бе, мой, да не са ме ебали лудите Това си го наври отзад.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 19 Ное 2012 23:58
добре, навирам си го ма помни, че не всички прахосват пари кат тебе аз в момента, където живея, играта струва повече от една нормална българска заплата, ама карай иначе, опрайх го, не знам как, май правих нещо сходно като това, дето hyper1 ми каза, демек - мерси, баце виртуален бирчок
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 20 Ное 2012 01:43
Играта е стабиуна. Аз винаги в тая поредица съм пляскал само основната история и всичко се прави на спринт, но в двойката поне забелязвах че има някакви странични неща за правене, тук и тях ги няма. Историята е по-добра, ама мързел братче. Като изключим безмисления лов и морските битки, които още не съм опитал, защото съм на 5-ти сикуънс, нищо не се случва освен обичайните мисии. Иначе историята и атмосферата са ми много приятни.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 20 Ное 2012 02:03
Абе, в тая игра гардовете много повече се усещат от преди. А си пръднал, а са те гепнали. Треа да научат на това-онова гардовете от Dishonored, около тия можеш да ходиш биейки барабан и я те видят, я не.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 21 Ное 2012 00:21
Края на пети сикуънс и нататъка, до средата на 6-ти съм, играта е божествена. Рязко вдигна нивото, близо 2 часа геймплей без забележки. Ако е така до края, бих казал че първите 4 сикуънса и половина са били нужни за да се изгради тая зверска атмосфера и предпоставки за епичната история. Това ми се превръща в любимия крийд, пред двойката и доста по-напред от експанжънчетата и единицата. Само частите с Дезмонд, то засега една е, са скучни, но нататъка може и да не е пълен провал. Много рязко ми се издигна в очите играта, преди това я намирах просто за приятна.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 21 Ное 2012 03:01
Хора, в бой освен Е, десен бутон на мишката и чат-пат спейс нещо друго ползвате ли? Защото с войниците винаги има един офицер, дето като го блокна и опитам да атакувам веднага след това, той ме удря и ми взима малко кръв. Всеки път! Има ли начин да се блокира тоя или винаги първо трябва да избия всички други?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 21 Ное 2012 09:17
абе и аз забелязвам рязка промяна в играта, спрямо предишните - особено в главния пичага, който го раздава по-бедес войс актинга е на много високо ниво, атмосферата цепи, тоя път верно са се постарали
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed III Публикувано на: 21 Ное 2012 11:46
Десния бутно на мишката нищо не прави май.
Time - ти мина ли трети чаптър ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|