Call of Duty: Black Ooops II
- white storm
- В момента играе: with your brain
Call of Duty: Black Ooops II
Гигантския гаф на Activision или поредния опит от ЕА да саботират едно от най-очакваните заглавия в каталога им ? Няма значение, факт е, че в първия си премиерен ден някой потребители се оплакаха, че в кутията им наместо втория диск на Call of Duty се е подвизал този на Mass Effect 2. Голям смях... още не мога да спра. Така, че ако има някой щастливец преорднъл това и получил едно от най големите заглавия на канадците нека не се смущава и сподели.

“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Re: Call of Duty: Black Ooops II
Whateva праскаш кода в стеам и ти тегли файловете, също гафа не е на Activision, а на компанията която пройзвежда дисковете и записва игрите (явно е била същата и за ME2). 
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Така или иначе, тоя Блек Опс е най-якото заглавие в поредицата от бая време насам. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
The future is black...Black effect 2
А иначе за играта - Cordis Die...La révolution
А иначе за играта - Cordis Die...La révolution
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
От кампанията съм доста доволен. Сега за мултито не знам, нямам кинти да си я взема в момента. Ама от това, което видях е същото от MW 2 насам, само с променени тук таме Kill Streaks...
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Call of Duty: Black Ooops II
Аре беее, откога ви чакам, младежи, интересно ми е кой тук я напъва тая игра? Или и вие гледате error during initialization като половината хора в нета безкраен.
Иначе и аз видях за МЕ3, кво да правиш, пак поне нелоша игра тид дават.
Иначе и аз видях за МЕ3, кво да правиш, пак поне нелоша игра тид дават.
-
TechnoNinja
Не знам аз съм разочарован от играта, както и от цялата вече поредица (Black Ops). Просто ми е писнало от future shooter-и, трябваше да направят MW4 
Кампанията е много добра. Има избори, има шансове и от тях зависят неща по-късно. Примерно ако успееш да направиш нещо в дадем момент в по-ранна мисия ще ти се отворят допълнителни неща в по-късните мисии.
Treyarch в момента са толкова пред Infinity Ward че чак не е смешно.
Quick look-а на GiantBomb, Jeff много харесва кампанията.
Treyarch в момента са толкова пред Infinity Ward че чак не е смешно.
Quick look-а на GiantBomb, Jeff много харесва кампанията.
- Вуду Шаман
Напротив, точно в сравнение с MW2/MW3, мултито е доста по-добро.Hicks написа:Сега за мултито не знам, нямам кинти да си я взема в момента. Ама от това, което видях е същото от MW 2 насам, само с променени тук таме Kill Streaks...
Първо, матчмейкинга хоства игрите на дедикейтед сървъри, така че лаг и моднати лобита няма.
Второ, самият дизайн на картите е доста по-добър, и интеракцията с околната среда е по-голяма (естествено че не е BF3, ама поне може да счупиш шише с вино, поставено на масата
Аз съм един от най-добрите играчи на кол ъф дюти в България, заявявам го съвсем отговорно. Така, сега искам да кажа, че тази игра е най-добрата в поредицата от четворката насам.
4
1
Блек Опс 2.
Който е на друго мнение, да не се чувства длъжен да ме цитира и ''оборва'', защото нито е по-грамотен на тема call of duty, нито ми пука за вкуса му.
4
1
Блек Опс 2.
Който е на друго мнение, да не се чувства длъжен да ме цитира и ''оборва'', защото нито е по-грамотен на тема call of duty, нито ми пука за вкуса му.
DJ Cat написа:Аз съм един от най-добрите играчи на League of Legends в България, заявявам го съвсем отговорно. Така, сега искам да кажа, че тази игра е най-добрата в поредицата от четворката насам.
4
1
Блек Опс 2.
тежки нокаути
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Като ми паднат кинти ще си я взема, това съм го решил
Въпроса е, докато събера 100лв колко време ще мине...

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
МОМЧЕТА ИГРАТА Е ЧУК!
Не мога да повярвам колко са добри мисиите!
Още не съм се потопил в мултито но знам че там ще напълня гащите от кеф!
Както винаги ще имам дълги нощи на добри преживявания!
Не мога да повярвам колко са добри мисиите!
Още не съм се потопил в мултито но знам че там ще напълня гащите от кеф!
Както винаги ще имам дълги нощи на добри преживявания!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
ДокажиDJ Cat написа:Аз съм един от най-добрите играчи на кол ъф дюти в България, заявявам го съвсем отговорно.
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Влез в ЕСЛ и се образовай. Питай и хора, които са цъкали активно четворката да ти кажат ник на българин, за който се сещат.
ще кажат dj cat естествено, народния кемпър 
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
ами целия ми живот е минал в код 4 и не те знам
нз...
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Аз да не съм бил с тоя ник бе.... Щом целия ти живот е минал в код4 и си играл от самото излизане на играта, кажи няколко ника за които се сещаш.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Аве как минахте "тактическата" мисия, мене направо ме разпорват. Всъщност ми разпорват хорицата докато не играм с тях и като се вселя в някой и той вземе че се озове пред едно CLAW и направо се отказвам от живота....
Играта е чук да![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Играта е чук да
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.