Наскоро дадой PS2-то си (slim) за хакване на чипа. Хакнаха го и си тръгват игрите. Обаче ако поиграя повече от 20тина минути то просто изключва и лампичката от зелена става червена и почва да мига. Идеи?
П.С пиша това в този раздел той като видях че в разела за конзоли има 12 виждания темата, 8 от които мои
Проблем с PS2-то...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- white storm
- В момента играе: with your brain
Re: Проблем...
"дадой" и "разела" наистина ми оправиха деня като българка..
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Re: Проблем...
наистина?white storm написа:"дадой" и "разела" наистина ми оправиха деня като българка..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Re: Проблем с PS2-то...
И аз мисля че проблема е най вероятно във вентилора, но реших да питам ако някой случайно има по богат опит и знае нещо по въпроса 
П.С
П.С
ДА! Аз съм много ама много неграмотен българин който не познава езика си! И съм сигурен че тези грешки ги допуснах не заради грешно натиснато копче на клавиатурата, а тъй като съм неграмотен българин, който не знае пунктуацията и никога не е чувал тези думи. Какво ли не правят хората за внимание...."дадой" и "разела" наистина ми оправиха деня като българка..
-
Радостин Стефанов
Re: Проблем с PS2-то...
Ако преди не ти е правила проблем, значи са ти запоили кофти чипа и конзолата прегрява.