MEDAL OF HONOR - WARFIGHTER

Игри за PC
Der Meister
Обратна връзка:

Re: MEDAL OF HONOR - WARFIGHTER

Мнение от Der Meister »

Bradata, дай някъв мейл да ти пратя сейф след мисията с race-a :)
vanmx

Мнение от vanmx »

За да си губя времето със сингъла на това нещо трябва да съм затворен в някаква килия с компютър и единственото нещо което да мога да правя да бъде цъкането само на тази игра. Трябва наистина да нямам никакво друго занимание. Абсолютно излишна загуба на време и мозъчни клетки. Не е нещо неиграемо, но ми е писнало максимално. 50 CoD клонинга станаха :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Преди години като MoH и CoD бяха за ВСВ, CoD беше MoH клонинг, а пък сега е обратното. Как се менят времената :D

Иначе вчера я врътнах и като цяло не беше кой знае какво играта според мен. Освен техническите проблеми (шибани крашове през 5 мин.), основните недостатъци на играта са валидни за всички подобни игри - кратка кампания, линеен геймплей, глупав сюжет и липса на оригиналност. Прословутите race мисии ми допаднаха горе-долу, тъй като действително разнообразиха малко геймплея, а въобще не бяха трудни както Bradata ги описа. Не знам защо е имал проблеми пича, на мен ми се сториха изключително елементарни.

Като цяло навремето MoH ми беше една от любимите военни поредици ама последно време върви надолу. MoH: Airborne беше последната наистина добра игра от поредицата.
Аватар
Bradata
Обратна връзка:

Мнение от Bradata »

Благодаря Майсторе!

Виж на ЛС.

:tuop:
Брадата
Публикувай отговор