Зависи и от банята де, ама си спомням как струята не беше достатъчно обилна за двама човека и единия тряяше да седи отстрани (познай кой ха)
Въпрос към мъжката част от форума
Re: Въпрос към мъжката част от форума
Не съм казал че МИ е неудобно, а че е неудобно.
Зависи и от банята де, ама си спомням как струята не беше достатъчно обилна за двама човека и единия тряяше да седи отстрани (познай кой ха)
студ :<<<
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
със сиг тва ще е
после има го и тва, че момичетата са доста страшни на излизане от душа. определено на е за всеки
после има го и тва, че момичетата са доста страшни на излизане от душа. определено на е за всеки
Под течащата вода на душа се прави ебаси зверския секс! Само трябва да имаш едно на ум, че като и омекнат краката след един момент трябва повечко да я подпираш, за да не се пречукате на плочките/във ваната
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Till.Lindemann
гипчо, към 1,80 съм, тежа почти 100 кила, харесвам високи мацки. как го виждаш тоя див секс в душкабината, че мен ми е малко трудно?
Затова душкабини - никога
Дори двойните са кофти.
Не знам Данте, явно съм попадал само на такива със свръх отделителни възможности
Не знам Данте, явно съм попадал само на такива със свръх отделителни възможности
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Празен портфейлDante написа:Не знам, то каквото и да правиш се получава така, защото няма нещо, което да изсушава повече от водата
Spoiler for :
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
луд ли си ве в мивката ше му се изпикая и ше му измия огледалото на което се бръснеTHE KING OF TIME написа:Също така ако съм на гости на някого, предпочитам да не му цапам кенефа, при доста хора това оставя прекалено негативно впечатление(изключвам разбира се хората, с които се познавам от няколко години)
ма иначе си режем пицата кат не ме мързи и си чистя устата със салфетка след всяка хапка, и не си пилим ноктите, ама много мразим дълги нокти
бирата си я лочим де
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Е то и аз си режа пицата понякога и си позабърсвам устата със салфетка, ма идеята беше друга 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
А ПИКАЛ ЛИ СИ ВЪРХУ НЕЯ ПОД ДУШАGipo написа:Добре, аз съм пикал под душа, докато съм се къпал с момичеAdmiral General Hero написа:ма и аз съм се къпал с момиче ма не седя да се хваля тука
що някой не се похвали че Е ПИКАЛ ПОД ДУША ДОКАТО СЕ Е КЪПАЛ С МОМИЧЕ![]()
не грубо де, не така извратено, ама примерно да й опръскаш глезенчетата сигурно е кеф щом и без това си си позволил да позлатиш водата
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК