Powered by chloroform.Admiral General Hurf написа:Clubbing's for pussies. Real men get laid in dark alleys.
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
http://www.youtube.com/watch?v=KFdBOKeWz5ATiny написа:Powered by chloroform.Admiral General Hurf написа:Clubbing's for pussies. Real men get laid in dark alleys.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Жените са за педераси, истинските мъже ебат мъже.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ноктурно освен конски мухи, не виждам какво може да ти се лепи друго. Едно е да можеш, друго е да си измисляш, трето е батко ти кат, да кляка с 170 във фитнеса. Иначе ако щеш вярвай, не тая грам злоба, просто си тропам по инерция, защото за мен тука почти всички са утрепки. Имам железни нерви, тва че на теб ти се иска да си много значим за мен е съвсем друга работа. Пожелавам ти да си жив и здрав и да поумнееш малко, че не е като да си пубертет.
гледай тая инерция да не те засили в някоя стена, значими
Много си могъщ. Както написах мога да клекна 20 пъти с 3-ма такива тежкари като теб на гърба. А ти освен да метеш улиците с друго ня те запомня. Няма лошо, то си трябват хора, които да ходят след мен и да ми чистят лайната и да ми събират боклука.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз па мо'а да прегазя влак и да вдигна 170 с кур. Стига си се правил на интересен.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Сега ще ти обясни как влиза тука само да прасне по един пост, как после 10 човека го псуват а той им гледа сеира.
тежки нокаути
аз па тебе с нищо няма да те запомня, така че не знам кво ми се засилваш самоDJ Cat написа:Много си могъщ. Както написах мога да клекна 20 пъти с 3-ма такива тежкари като теб на гърба. А ти освен да метеш улиците с друго ня те запомня. Няма лошо, то си трябват хора, които да ходят след мен и да ми чистят лайната и да ми събират боклука.
ако щеш и с двеста тона клякай, през кура ми е, не знам що секи път намираш за уместно да го казваш и лайната много ясно че някой трябва да ти ги събира, щото от малък не си се научил да си бършеш гъза сам, OBVIOUS MUCH?
що се заяждаш така изкуствено, някаква справедливост ли си мислиш, че раздаваш като "редиш утайките в някъв умрял форум"? и що си толкова изостанал, та непрекъснато повтаряш на всеки че е пубертет и неразвит? усетил някъв пренебрежително нищожен проблясък в топката лайна дето има вместо мозък и си мисли, че е по-голям от всички и всичко, пробит многознайко празноглав. кой ти даде правото на тебе да мислиш бе, от коя дупка изпълзя и кога стана големия мъж, до онзи ден се обясняваше като прокървяла за сефте Цензура във същия тоя форум, дето вече "всички са утайки". ма кой беше ти бе? я се осъзнай малко, моля ти са, блъсни се в кенефа и спри да тровиш с безмозъчното си поведение
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
И победителят от този зловещ спор ще получи свирка от целия форум , щото е номер 1 тук !
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
кьорави катерички
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Абе я дайте нещо против газове, че мн съм се разпърдел
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Противогаз!Omega-x написа:Абе я дайте нещо против газове, че мн съм се разпърдел
Toxic has left the building.
Андрей, протеините дето зобиш си казват думата, а? Споко и аз съм така - от неколко дни ям пилешко и бобови и газовете са налице
По проблема - справка във фармакологичния ми справочник показва, че съществува следното средство против газове (метеоризъм, флатуленция):
Активно вещество Simethicone (с търговско име на препарата Espumisan) - капсули от 40 mg. Действието му е, че улеснява резорбцията и отделянето на газовите мехурчета в слузта на червата. Не повлиява чревната флора и ензими.
Приема се орално по 40-80 mg от 2 до 4 пъти дневно (по 2 капсули 3-4 пъти на ден по време на хранене - справка листовката на лекарството )
Това е според книгите ми. Между другото, потърси ако искаш и други мнения, може да има по-нови препарати. Дозата я давам както ми е написана, нямам никакви наблюдения какво лекарство изписват лекарите в практиката им и в какъв прием засега.
Иначе лекарствата срещу газове се казват антифлатулентни средства.
http://apteka.framar.bg/06006845/%D0%B5 ... C%D0%B3-25
По проблема - справка във фармакологичния ми справочник показва, че съществува следното средство против газове (метеоризъм, флатуленция):
Активно вещество Simethicone (с търговско име на препарата Espumisan) - капсули от 40 mg. Действието му е, че улеснява резорбцията и отделянето на газовите мехурчета в слузта на червата. Не повлиява чревната флора и ензими.
Приема се орално по 40-80 mg от 2 до 4 пъти дневно (по 2 капсули 3-4 пъти на ден по време на хранене - справка листовката на лекарството )
Това е според книгите ми. Между другото, потърси ако искаш и други мнения, може да има по-нови препарати. Дозата я давам както ми е написана, нямам никакви наблюдения какво лекарство изписват лекарите в практиката им и в какъв прием засега.
Иначе лекарствата срещу газове се казват антифлатулентни средства.
http://apteka.framar.bg/06006845/%D0%B5 ... C%D0%B3-25
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Till.Lindemann
на омегата за кво са му протенини ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Алми, в Кърджали правите ли такива http://www.youtube.com/watch?v=25EJIu_Rjdw# ?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ами помислих, че Омегата яде много пилешко с бобови храни, както аз правя, когато искам да позаслабна - това е белтъчна диета. Иначе верно, че не са нужни протеини, но и фет бърнърчета биха били излишни.
За влизане във форма е нужно лека хипокалорийна диета с отстраняване простите въглехидрати (това са 70% от храните в който и да е магазин) и една психична уравновесеност - укротяване нагоните на несъзнанитео (то, животинското в нас) за ядене и ебане посредством силата на егото (аза - взимащ осъзнатите решения на нивото на реалния живот), както и противодействието на суперегото (свръхаза - морални правила, семейно възпитание, придобити разбирания за полезно и вредно)

За влизане във форма е нужно лека хипокалорийна диета с отстраняване простите въглехидрати (това са 70% от храните в който и да е магазин) и една психична уравновесеност - укротяване нагоните на несъзнанитео (то, животинското в нас) за ядене и ебане посредством силата на егото (аза - взимащ осъзнатите решения на нивото на реалния живот), както и противодействието на суперегото (свръхаза - морални правила, семейно възпитание, придобити разбирания за полезно и вредно)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
- - Алминатора -
Даже бях на едно такова преди да ме обрежатTiny написа:Алми, в Кърджали правите ли такива http://www.youtube.com/watch?v=25EJIu_Rjdw# ?
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!