В момента играе: Serious Sam
Заглавие: SS и PK
Публикувано на: 06 Окт 2012 09:08
Serious Sam 3: BFE: The Jewel of the Nile излиза на 16-ти октомври т.м. Цена - 9.99 евро. DLC-то ще предлага три нови нива сингъл/кооп, в които ще са включени снайпера и лазера като стандартни оръжия (не само като secret-и) и освен тях ще бъде добавена и брадва. Ще има изцяло нов бос, както и че Aludran-ите също ще се завърнат.
Painkiller: Hell & Damnation излиза на 31-ви октомври доколкото разбрах.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: SS и PK
Публикувано на: 06 Окт 2012 10:14
SS-a се чака с нетърпение, за PK-a не съм много ентусиазиран, тъй като ще е само римейк. Заради едната графика само не си заслужава да се играе пак според мен. А и оригиналния PK си има доста прилична графика за моите стандарти
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 06 Окт 2012 10:29
Това е римейк на PK + BooH (34 нива) който римейк ще е само... 14 нива... Прай сметка - повече от половината игра я няма... А BooH сам по себе си колко хардкор беше не е истина. Иначе - да, прецакаха се според мен, щото РК и без това си има хубава графика.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 17 Окт 2012 20:44
Снощи излезе DLC-то, а успоредно с него пуснаха и пач, който оправя редица проблеми, балансира детмача и добавя напълно безплатно три нови сървайвър карти и седем нови за детмач.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения