Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти!
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
Re: Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти!
Не върти въобще.Тряя го бутна малко за да върти... ама го опрайх... върти на ~1300RPM в момента.
Момчета видео карта 1GB за 150 лева какъв е най-добрия вариант и да е нвидиа естествено,а да по възможнсот Galaxy най-евтини са,а предишната ми видео беше такава и несъм имал никакви проблеми.Как да видя какво ми е дъното,че несъм мн сигурен.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
-
The.Rampage.Rado
За дъното си свали Everest , а за видеото почети и виж, че не големината е най-важна има и др. неща... Много се радвах преди на видеота 256 мб рам, ама на 64 бита...progata написа:Момчета видео карта 1GB за 150 лева какъв е най-добрия вариант и да е нвидиа естествено,а да по възможнсот Galaxy най-евтини са,а предишната ми видео беше такава и несъм имал никакви проблеми.Как да видя какво ми е дъното,че несъм мн сигурен.
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Митичния Екс Пи или Уиндоус 7 ?
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
-
¦•••SHERIFA•••¦
7. Доста добре се държи този "хардуер" ( нали си постнал поста си в такава тема
).
-
Veselin101
Здравейте
Да давам направо.Нов съм във форума и почти незнам каде се намирам,така че моля за упътване или малко помощ.И аз имах проблем с вентилатора.Беше като дъскорезница у нас.Днес ми писна и си викам да го отворя и да изчистя перката.Отворих кутията,свалих перката изчистих я и след това я сложих.И вече идва проблема,пускам компа и тъкмо да влезе в уиндоуса се спира от самосебе си.Досега не е било така.
Моля ако не да ми помогнете поне ме упътете към някой друг форум защото е спешно.
Благодаря предварително.
P.S Включил съм вентилатора
Да давам направо.Нов съм във форума и почти незнам каде се намирам,така че моля за упътване или малко помощ.И аз имах проблем с вентилатора.Беше като дъскорезница у нас.Днес ми писна и си викам да го отворя и да изчистя перката.Отворих кутията,свалих перката изчистих я и след това я сложих.И вече идва проблема,пускам компа и тъкмо да влезе в уиндоуса се спира от самосебе си.Досега не е било така.
Моля ако не да ми помогнете поне ме упътете към някой друг форум защото е спешно.
Благодаря предварително.
P.S Включил съм вентилатора
еми явно си извадил процесора заедно с перката. Откачи охладителя и процесора и пак ги сложи. Виж дали няма изкривени краченца, ако има ги изправи.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Тази тема защо не я съживим хора? Никой не е писал от....време... 
-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Защото всички разбират от всичко!
Then… silence got blown apart ...
enemy написа:Защото всички разбират от всичко!
Това е въпроса, който и аз се питам!
Въпроса ми е следниа приемам всякакви предложения за дъно и процесор които да се стакнат добре със следните два компонента с които се сдобих видео GTX465 и захранване GX750w 12см перка