hyper1 написа:Изтрий си тъпото мнение и марш към първи клас, часа по български език по-специално.
До по-горния - ще ми се да ти помогна, пич, но на около 1/3 от историята реших, че искам да направя всички по-големи и по-интересни куестове и малко се отнесох... 90 часа леко така. :/
Сега се поосвободих от задължения и се приготвих да я играя както трябва... Колкото повече часове трупам, толкова по-интересно ми става. Парадоксално, щото тази зависимост винаги ми е била наобратно при игрите. Ебати.
След Mass Effect трилогията не вярвах, че ще се намери нещо, което да ме впечатли толкова, а Skyrim-a го прави го прави по коренно различен начин. Аз честно казано от игра не знам какво повече да искам, заклевам се. Тва е все едно да те вкарат във филм от калибъра на Властелина и да ти кажат - ето, ти си герой, светът е в краката ти, прави КАКВОТО ИСКАШ. И чисто технически е феноменална, ебати дизайните, ебати детайла, ебати атмосферата, ебати саундтрака. Ебати?
Страхувам се истински от наследника ѝ, щото тогава ще имам постоянна работа, ще съм женен евентуално. Лудница.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
A wild Hearthfire PC version appeared (on Steam).
Най-после ще мога да си закача всичките сетове брони някъде, а не само да събират прах в сандъците ми в Whiterun.
Някакви впечатления за Hearthfire имате ли ? Днес най-накрая реших отново да видя какво прави героинята ми 64 левел в Скайрим и пробвам допълнението,но явно ще е утре.Кафенета,маникюри,малко китара... знаете как е, а е важно темата да не умира и тъне в прах.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
hyper1 написа:A wild Hearthfire PC version appeared (on Steam).
Най-после ще мога да си закача всичките сетове брони някъде, а не само да събират прах в сандъците ми в Whiterun.
hyper1 написа:A wild Hearthfire PC version appeared (on Steam).
Преди имах едва ли не стотици модове за Обливиън от нексуса,но в един миг просто ми писна от всичко и реших да го карам само на официални неща за момента.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
О, да, бях виждал модовете, но обичам vanilla версиите на игрите като цяло. Единствените модове, които имам в Skyrim, са Headtracking, Sit Anywhere и More Rain. Пък и нерядко модове са ми правили играта осезаемо по-тежка, затова разчитам на официални релийзи.
Иначе къщата наистина изглежда добре построена докрай, а и дигнах няколко нива смитинга така,само,че декорацията вътре и търсенето на всичките тези материали наистина може да издразни много ако нямаш стюард и не оставиш на него да ги търси.А и точно когато построих всичко със коне, пилета и крави ми изскочи едни великан до предната врата и като се развихри и изколи всичко... мамицата му.
Понеже не ковах нищо, докато цъках преди Hearthfire, та имах тонове материали от всичко, та успях да построя къщата си на 99%... Понеже не мога да немря goat horns не мога да завършва 3-4 декорации вътре. Дори след 3 дена магазините, от които купих рога, не зареждат пак (от 3 засега съм купувал), та май ще ходя в природата да кемпвам за кози. :/
Отдавна не ми се беше случвало да преиграя една игра три пъти за една година...май от Baldur's Gate 2 насам. Първо с маг, после с "spell blade" ( да се разбира микс от heavy armor/two handed с destruction и ресторейшън магии ) и сега с чист stealth герой. И се чудя сега дали да не пробвам с комбинация от стелт и кастър
* и да взема да помогна на империята най-накрая, въпреки че повече симпатизирам на stormcloaks
И аз бях за Улфрик, но напоследък се усъмнявам в намеренията му. Затова с новата ми героиня си бича айляк и не бързам нито с политкуестовете, нито с главния. Затова пък се изживявам като Ван Хелзинг.
Наблъскал съм играта с толкова модове, че се чудя понякога кое по-напред да правя. Моридина ме накара да се зачудя за нещо - как ли ще изглежда TES VI? Не, не броя TES Online.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко