Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Трябва ли България да има ядрено оръжие?

Да, категорично!    23%  23%  [ 8 ]
 Трябва да се направи и да се използва незабавно!    14%  14%  [ 5 ]
 България - от Дунав до Бяло море, и от Охрид до Черно море!    14%  14%  [ 5 ]
 България на 3 континента!    29%  29%  [ 10 ]
 Не, как така? Това е недопустимо!    3%  3%  [ 1 ]
 Все ми е тая!    0%  0%  [ 0 ]
 Bulgaria Uber Alles!    17%  17%  [ 6 ]
Общо гласове : 35
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Трябва ли България да има ядрено оръжие?
Публикувано на: 28 Сеп 2012 20:48

С нарастващата заплаха от нашите съседи Турция и Румъния, които са с териториални претенции спрямо нас, както и сложната световна "игра", все повече изниква нуждата от създаването на ядрено оръжие от страна на България!

Създаването на ядрено оръжие, и балистични ракети, носещи ядрени бойни глави изглежда все по необходимо.
Вашето мнение по въпроса?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Трябва ли България да има ядрено оръжие?
Публикувано на: 28 Сеп 2012 21:00

на маймуна не се дава пистолет, не прави тъпи теми, марто

http://www.youtube.com/watch?v=Ez24qNqV63Q&feature=plcp

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 28 Сеп 2012 21:11

А тия маймуни автомат и дадоха... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 29 Сеп 2012 02:47

Никой не трябва да има оръжие. Освен мен. Мир, любов и аз за султан на вселената!
MUSTAK 2012™

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 07:48

Никой не трябва да има оръжие, наистина. Не ми се мисли, колко повече щяхме да сме напреднали, ако не са даваха пари за тъпотии като оръжия и армии.
Но реално и ние имаме оръжие. Други страни влагат милиарди в ядрени програми, ние развъждаме цигани.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 09:07

Gipo написа:
Никой не трябва да има оръжие, наистина. Не ми се мисли, колко повече щяхме да сме напреднали, ако не са даваха пари за тъпотии като оръжия и армии.
Но реално и ние имаме оръжие. Други страни влагат милиарди в ядрени програми, ние развъждаме цигани.

Всъщност, тъпако, парите, които се дават за оръжие, после се вливат обратно в икономиката по друг начин, така че няма абсолютно никакво значение дали произвеждаш оръжия или плюшени мечета - пак генерираш ръст :stooped:

Това и фактът, че по време най-вече на Втората световна война се наливат огромни пари за нови технологии. Едва ли щяхме да имаме АЕЦ, ако не беше именно ВСВ.

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 09:57

Глупости.
Военните програми са само оправдание за кражба на пари. Малцина знаят каква част от данъците на хората реално отиват за разработка, модернизация и заплати в армията. Останалото отива в лични сметки.
Тъпако, парите, които се дават за оръжие, можеше да се дават за нещо полезно и после пак да се влеят в икономиката по друг начин. Така щеше да имаш две положителни страни.
Хайде да погледнеш и от другата страна на монетата, преди да изстреляш някой тъпизъм, а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 10:25

От личните сметки после къде отиват? Седят си там, за да ги яде инфлацията :lol:

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Сеп 2012 11:12

Което не променя факта, че това са ресурси, насочени към произвеждането на средства за масово унищожение, които биха могли да имат не по-малко въздействие върху икономиката, ако бяха насочени към която и да било друга индустрия. Simple as that.

Иначе развиването на тия теоретични разработки за това как ако промениш основен компонент от човешкото съществуване и със сигурност ще стане еди-какво-си, са доста безсмислени.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 11:32

Джони Спагети - написа:
Всъщност, тъпако, парите, които се дават за оръжие, после се вливат обратно в икономиката по друг начин, така че няма абсолютно никакво значение дали произвеждаш оръжия или плюшени мечета - пак генерираш ръст :stooped:

С тази разлика, че с плюшени мечета не се убиват хора :wink: Войната не е готино нещо. Това, че генерираш ръст е ясно. В противен случай нямаше да има войни. Но ти гледаш само икономическата страна на въпроса. Гипо под "напреднали" нямаше предвид само "икономически напреднали". Ако вместо за армията тия пари се даваха примерно за разработка на нови енергийни източници или за развитие на медицината тогава вече щяхме да сме наистина напреднали.
Джони Спагети - написа:
Това и фактът, че по време най-вече на Втората световна война се наливат огромни пари за нови технологии. Едва ли щяхме да имаме АЕЦ, ако не беше именно ВСВ.

А това само доказва колко е жалко човечеството все още, щом войната е най-големия стимул да се разработват технологии :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 11:56

2,3 трилиона долара, които "изчезнаха" от сметките на Пентагона, точно преди 9/11 да не би са върнати в икономиката?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 12:29

Вуду Шаман написа:
С нарастващата заплаха от нашите съседи Турция и Румъния, които са с териториални претенции спрямо нас

специално на турция и румъния сме им толкова малки и незначителни, че нямат никви претенции към нас. северна добруджа и малко тракия. ама принципно кур.

Gipo написа:
Никой не трябва да има оръжие, наистина. Други страни влагат милиарди в ядрени програми, ние развъждаме цигани.

принципно аз съм съгласен, защото някъде бях чел, че годишно УСА излива 700 млрд за армия, китай 300 и нещо..., а излитането на една от совалките аполо е струвало на данъкоплатеца 2 мрлд. което ще рече, че със спестените пари за една година от САЩ и жълтите, ще пращаме по две совалки на ден в космоса и доста неща ще са ни ясни. ама края на поста ти все едно го е писал декстъра. ритай си топката :wink:

Der Meister написа:
С тази разлика, че с плюшени мечета не се убиват хора :wink:

сигурен ли си :?:

аз мисля, че е добре да имаме ядрено оръжие. един вид да придобием сериозност на международно ниво ако щеш. плюс тва доста по-злеташки държави от нас(куба, северна корея(is the best korea)) си имат, защо и ние да не можем да се защитим, ако се наложи. макар, че бях чел някъде че трите големи сили - САЩ, Китай и Русия(тия конкретно не се спират) имат такъв запас, че теоретично при ядрена война ще разрушат планетата(руснаците взривяват полуострови от 60-те :D ). абе ако ще и от извънземните да се защитаваме с тях, хубаво е да имаме. ама проблема се ч тоя европейски съюз трябва да искаме разрешение да пръднем, тъй че не виждам как ще стане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 12:31

Аз бях чел, че само руснаците имат ядрено оръжие, достатъчно да разруши напълно 11 плането колкото Земята. :shock:

Баси. :? Какъв е смисъла от толкова много неизползваемо оръжие?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 12:52

Вуду Шаман написа:
Аз бях чел, че само руснаците имат ядрено оръжие, достатъчно да разруши напълно 11 плането колкото Земята. :shock:

като ни нападнат чифутите от Сатурн

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 12:55

Защото за направата на всяка ракета, данъкоплатеца плаща да кажем 5 лева.
За тая ракета реално са необходими да кажем 3 лева. Другите 2 лева, познай къде отиват.
Колкото повече се стимулират някакви такива сблъсъци по страни от третия свят, толкова повече обосновават по-високите данъци и по-високите цени за гориво.
Ако няма войни, няма повод данъците и горивото да са толкова високи. Ако не са толкова високи, падат и печалбите за тях.
Всичко е супер елементарно. Лошото е, че сме в някакъв форум и не можеме да направиме нищо. А тия, които се правят, че могат(опозициите), често се оказват съшо толкова зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 13:00

Timeghoul написа:
Вуду Шаман написа:

като ни нападнат чифутите от Сатурн

:rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 13:23

Gipo написа:
Защото за направата на всяка ракета, данъкоплатеца плаща да кажем 5 лева.
За тая ракета реално са необходими да кажем 3 лева. Другите 2 лева, познай къде отиват.
Колкото повече се стимулират някакви такива сблъсъци по страни от третия свят, толкова повече обосновават по-високите данъци и по-високите цени за гориво.
Ако няма войни, няма повод данъците и горивото да са толкова високи. Ако не са толкова високи, падат и печалбите за тях.

QFT

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 13:50

Вуду Шаман написа:

Защото атомното оръжие осигурява стратегическо предимство и влияние на тези, които го притежават.

То иначе е ясно, че никой няма да го използва, ест. Но самата мисъл, че е възможно на теория кара другите да се съобразяват с теб.

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2012 19:50

Винаги, когато има мащабна война се наблюдава скок напред в технологиите. Повечето от американските изобретатели са и повечето американски открития от ВСВ насам са дело на учени на Третия райх.
Българите винаги са били по-подготвени за война от враговете си, за това и сме си печелили битките. В момента за ядрено оръжие не може и дума да става, но по принцип е по-добре да има, отколкото да няма. Аз, като цяло съм против притежаването на ядрено оръжие от държавите и против притежаването на лично оръжие от цивилни. Смисълът на оръжията е да се защитаваме, но няма гаранции как човек (или страна) ще използва оръжията си, така че щом някой притежава оръжие, всички трябва да притежават, за да се пазят от този някой.
Мамалижковците не са опасност, а срещу турците, които се множат с по милион на година, първо трябва да си оправим демографския проблем.

Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2012 17:19

Ангра Майню написа:
против притежаването на лично оръжие от цивилни

Ти наред ли си?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения