Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 26 Сеп 2012 20:24
Warbringer написа: Ай честито, радоста неземна беше като на мен ми пристигна, дано и ти се радваш ((: Не е чак такава радост неземна, все пак ми е второто такова устройство и по една случайност струва толкова, колкото би струвала поправката на първото. И все пак си е необходимост за хората в бранша, не бих си кривил душата. A книги съм си купувал цял живот и то много повече от колкото би ми се искало правейки си равносметка, та несъмнено това да не дам повече и кьорав лев за бумащини и на мен ми се струва доста реалистично, да не говорим че някои просто отдавна няма откъде да се закупят или пък излизат толкова соленo, че май най-добре да вървите да се ебете (предвид че Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse Taal в три тома получавате срещу не по-малко от 360 лв без доставката, предполагам можете да си направите сметката в какъв ценови диапазон варират книгите на нидерландски, а до голяма степен същото се отнася и за книгите от англоезичния свят). Вие си преценете.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 26 Сеп 2012 23:09
Мите, ей спри се. Аз имах предвид, че преди време съм си купувал много по-малко книги, отколкото чета в момента (защото не съм от заможно семейство и нямам много пари) и с тази цел си купих устройството - да чета. Ако ти се вижда низко да пиратствам книги - не ме интересува. Аз и като акам не е много приятно. Нали ги има тия като теб, дето ще хранят индустрията, пък аз така или иначе много рядко чета съвременни автори (;
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 27 Сеп 2012 11:57
Айде да спрем да си чешем пръстите. Всъщност се сетих, че на хартиен носител съм си купувал цифра учебници, а тях няма как да ги чета на Киндъл-а, така че тях ще продължавам да си ги купувам... Ей тука зад мен съм си ги наредил като войници - "Неорганична химия", "Органична химия", "Аналитична химия" , "Устройство на клетката" , "Зоология на безгръбначните животни", "Висша математика I" и т.н. приятни четива
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 28 Сеп 2012 16:00
Митаче, аре МЛЪКНИ и ходи във форума на шадоуданс ги пиши тия заучени репертоари, с които даваш дефиниция на тва какво е човек без собствена индивидуалност - там поне никой няма да ти каже в прав текст колко ужасяващо изглежда отстрани бъдещия цвят на журналистиката да бъде едновременно неграмотен, нагъл, с посредствена езикова култура и най-вече - липса на каквато и да било индивидуалност и характер. Две думи свои не каза в тая тема.
Никой не го бръсне за мнението ти, което така или иначе с течение на времето се оформя само и единствено под влиянието на определени хора около тебе - в зависимост от това какъв образ искаш да си изградиш в очите на околните. Ако не ти бяха надули главата тия хора с тия четци, сега нямаше да се занимаваш да обясняваш колко яки били. И пак - презастраховаш се - не бил изневерил на себе си, книгите за него били номер едно. Догодина ще пееш, че повече един лев няма да дадеш за книга или че четците са болуци - в зависимост от това какво е преобладаващото мнение сред хората, с които общуваш. Позицията ти по КОЙТО И ДА БИЛО въпрос не струва повече от лайната, които Шефо сере след пиянска вечер, щото се изменя постоянно, в съответствие с имиджа, който се опитваш да си докараш. Най-малкото Шефа ги изсира лайната си с отношение, а тебе природата те е лишила от възможността САМ да направиш информиран избор веднъж в живота си, празноглав "колекционер" такъв.
При тебе винаги е било опаковката пред съдържанието. Гледам какво говори Стефан, дето "не е прочел две книги през живота си", гледам какво говориш ти, дето си прочел триста книги през живота си и виждам как един човек може да е дарен от бога с разум, а друг - колкото и да се тъпче с информация, да си остане също толкова посредствен, както когато си е изплескал с гордост първата чекия. Щото имам много малко познати, които четат повече, но едновременно с това, имам изключително малко познати, които са по-смотани от тебе, тъпа интелектуална лейка такава. За тва се поспри - похвали се и т.н., няма нужда да си правиш дисертациите за колекционирането на книги и тука, моля ти се.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 29 Сеп 2012 14:06
не ми чел мнението, ма пише послеписи за него - tl;dr, ама for real, ше извиняваш
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 29 Сеп 2012 14:10
Айде спрете се вече. Или поне минете на лични, че сеира ви е върховен.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 29 Сеп 2012 15:31
бетер некви путки сте
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Creat0r
|
|
В момента играе: head games
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 07 Май 2013 10:37
Влязох в темата, прочитайки я за пореден път, за да направя информиран избор, хаха, но загубих връзката някъде между кавгите. Така или иначе, смятам да си купя Kindl до края на седмицата, разполагал с около 200 лв, ще се ровя и ще проверя цените. Набелязал съм си готини нови книги, които още не са преведени, струващи крупна иначе сума. А от книжни тела съм се задръстил и аз - бая нови и стари събрах през годините в малката ми библиотека.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 08 Май 2013 12:10
Kindle Paperwhite или класик, все тая. С врътката през http://www.edepot-bg.com/ запознат ли си?
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 19 Май 2013 00:19
само недей да започваш отново
поръчай си некой дето смърди на мухлясала хАртия
да усещаш истинската стойност на книгите
че то ако няма пожълтели страници - ква книга е
ма ти кога ли си виждал стара книга
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 19 Май 2013 14:53
ти май бая книги си прочел
сигурно си доста умен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Четци за електронни книги/e-readers Публикувано на: 23 Авг 2020 13:02
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|