Не обичам фелацио (сериозна тема)
Re: Не обичам фелацио (сериозна тема)
Спермо, правиш не знам кой под ред акаунт и все така усилено фейлваш.
Не се ли научи? Всички > тебе.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Ангра Майню
Випо, моля те, не се излагай на макс тука! Остави си малко достойнство, което да ти отнема на срещата!Gipo написа:Спермо, правиш не знам кой под ред акаунт и все така усилено фейлваш.
Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
Нали бях поставен в списъка, бе, спермо
Как ме четеш
Как ме четеш
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Ангра Майню
Абе, ти негрАмотен ли си? Да сам писАл некъде, че линковете добавят човеко към врагове?Gipo написа:Нали бях поставен в списъка, бе, спермо![]()
Как ме четеш
Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
При всички случаи съм доста по-грамотен от теб
Да не говорим, че имам личен живот и не седя да троля в някакъв форум в следствие на това, че никой не ми се кефи и просто нямам избор
Да не говорим, че имам личен живот и не седя да троля в някакъв форум в следствие на това, че никой не ми се кефи и просто нямам избор
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Gipo написа:Да не говорим, че имам личен живот и не седя да троля в някакъв форум в следствие на това, че никой не ми се кефи и просто нямам избор
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- VALEN7INVS
- Цар
не седиш да тролиш във форума само защото никой не те харесва и нямаш друг избор ли?Gipo написа:не седя да троля в някакъв форум в следствие на това, че никой не ми се кефи и просто нямам избор
тоя избор винаги го имаш.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Отивам да си накупя дрехи, с които ще съм адски секси и ще ми духат всеки ден.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Е как какво значение, примерно за автора на темата има - той иска мъжки устни.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
кво ли разбираш от свирчоци, аркатраз тъп
само повтаряш чужди лафове както всички конвейерни апапи
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Мъже, естествено, жени ми духат всеки ден по принцип.Gipo написа:Ама мъже или жени?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
то не е моя работа да разбирам от свирчоциNocturno написа:кво ли разбираш от свирчоци, аркатраз тъп
тежки нокаути
- Ангра Майню
Това мама ли ти го каза?Gipo написа:При всички случаи съм доста по-грамотен от теб
Gipo написа:Да не говорим, че имам личен живот и не седя да троля в някакъв форум в следствие на това, че никой не ми се кефи и просто нямам избор
Смешно е, че ме обвиняваш, че съм трол, а ти само в тази тема написа 10-ина коментара - всичките от обидно естество, нито един - смислен и ползотворен за темата.
Ти май дори не знаеш какво означава думата трол, а?
Баси, до къде стигнахме. Влизат някакви във форума, не знаят къде са, какво правят, защо го правят...
Баси, до къде стигнахме. Влизат някакви във форума, не знаят къде са, какво правят, защо го правят...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Тоя с 30те акаунта с по 30 поста, че и по малко на акаунт, така и не се научи как се прави и че няма кой да му се върже след като е някакъв рандом.
тежки нокаути
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
тва с пълна уста ли го написа ?Sentinel* написа:кво значение има, нали са свирчоци
кьорави катерички
Играя си Диабло, давам малко алт-таб да видя форума, цъкам рефреш и като видях, че ти си писал си знаех че ще е нещо за мене.
тежки нокаути