Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 15:59
Мене са ме хаквали десетки пъти и винаги съм можел да се логна в сайта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 19:45
Моят също беше хакнат. Избрах опсията да удостоверя, че съм аз като ми пратят смс на телефона след което им го пиша обратно и ми възтановиха достъпа. Пробвай
|
|
|
|
|
Tiesto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2012 22:35
Имаше 1 опция да им изпратиш сериен номер на регистрирана игра (д3 или wow) заедно със снимка от личните документи и ти ресват паролата на акаунта. Веднага след като влезеш си сменяш е-мейла и после им пишеш тикет да ти върнат парите/предметите. Така беше в моят случай с wow. 2 пъти ми се е случвало, като за единият сам съм си виновен понеже щракам на фалшиви близард сайтове - това беше процедурата с wow, сега съм си сложил sms protect(понеже съм с нокиа телефон и за него няма authenticator). Желая ти успех, дано съм помогнал...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2012 23:56
Помогнете малко на ентусиаста: кои скилове да използвам за уизърд-а между 20-30лвл и за кои статистики да се оглеждам в предметите?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 07:40
Наистина, до 60лвл качваш с каквото ти е кеф. Това важи за екипировката и билда. След това на инферно вече ще се почувстваш задължен да ползваш дадени неща, за да оцеляваш и да правиш демидж в същото време. Отделно, че до 60лвл работят всякакви билдове и реално можеш да правиш с героя си каквото пожелаеш. После ще ти се избистрят нещата, когато си поставен в ъгъла от мобовете. Ще въртиш скилове, докато попаднеш на нещо оцеляващо, което в същото време ти допада. Иначе за уизърд ти трябва... int?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 08:37
Sentinel* написа: Помогнете малко на ентусиаста: кои скилове да използвам за уизърд-а между 20-30лвл и за кои статистики да се оглеждам в предметите? единственото важно е да си туриш в каската един рубин за повече XP - сигурно ще ти дойде скъпо едно star-че, но ако искаш мога да ти дам, щот съм добър човек идеята до 60-ти лвл е да ръшнеш колкото се може по-бързо, за да почнеш истинската игра на инферно затова търси итеми, които също ти дават и + xp gained най-оферта е да екуипнеш каска + гащи + ботуши от серията на Cain нещо си, които set bonus-a им е много голям процент xp. И с един рубин в капата - ставаш с над 60% повече хр кажи си батъл тага, ще проверя в ах-то колко са скъпи тия неща ( аз за монк, демек същия сет само че с декс, го взех за 300-400к )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 09:46
Евала за съвета, аз бях достатъчно кух да го забравя това с дупката и камъка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 09:57
като стана дума, има ли смисъл някой дебел рубин да си сложа в каската за парагон левълите ?
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 10:24
Damnation написа: като стана дума, има ли смисъл някой дебел рубин да си сложа в каската за парагон левълите ? ами да, разликата е доста видима аз нямам и въпреки, че доста циклих последните седмици, пак съм с 10 левъла назад от другите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 10:32
Timeghoul написа: ами да, разликата е доста видима аз нямам и въпреки, че доста циклих последните седмици, пак съм с 10 левъла назад от другите Супер, мерси пич
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 11:02
Ако питаш дали има смисъл да сложиш да кажем 27% вместо 25%... в никакъв смисъл не го намирам за особено смислено, ако преди това не си изградил перфектна екипировка и не ти остават пари за харчене само за глупости
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 11:07
ръшваш до 60ти лвл и почваш Infarmo badumtss
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2012 12:20
Не, по-генерално питах, дали си струва да сменя камък дето ми дава %живот за такъв дето ми дава 25% повече опит ( защото го направих оня ден, ама нещо не мога да усетя разлика, може би щото няма с кого да се сравнявам като скорост на левълинг )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2012 14:56
Има ли смисъл да продавам предмети в АН като съм мид-лвл, че сега направо на някой вендор ги пускам, за да ми се освободи място? щото гледам че итеми за 20-30 лвл вървят в АН за по 500000, ама колко е реално тва не знам.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2012 14:58
Има смисъл ако са силни ест. Някои хора дават яко пари за да пауърлевелнат
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2012 18:17
аз ти бях обещал да видя за рубин и т.н., ама сега ми предстои голямо пътуване и немам време да вляза в играта ще те аддна кат се уталожат нещата
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2012 18:30
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2012 20:56
сейв системата колко ме дразни, както и фрейм рейт дропа за което съм убеден, че не е от конфигурацията ми, въпреки че е на пет години...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2012 00:38
Фрейм рейт дропа е от тва, че за да няма дълги лоадинг екрани, сичко се чете от харда он да флай и като трябва да дисплейва досега непоказвани арт асети, и дропи яко. Не че не може да има предиктив кешинг против това (или да дисплейва лоу-рез текстура временно като в много други игри, включително УоУ), ама очевидно програмистите ги е домързяло.
Инсталирай на ССД и няма да имаш дроп. Ако нямаш ССД, инсталирай на отделен хард, който не се ползва за друго по време на работа на ПЦто, и пак ще има подобрение.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2012 00:43
прекалено много играчка за нещо, което трае 2-3 секунди. иначе, тая вечер +3 левъла, дали не е добре ама спирам вече че стана късно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|