Сергей въвежда трети пол WTF?!

Нещата от живота

Мнение?

Аз се пиша в графата "друг"
3
7%
Обществото се изражда, скоро ще има и партия на педофилите
15
35%
Педалите на веро
11
26%
Фен съм на Асиз (Ass is, демек Гъз е)
4
9%
Такива въпроси не ме вълнуват
10
23%

Общо гласове: 43

Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

AlShu написа:
Кефи ги да "пречупят" колкото може се повече нормални.

Не мисля че някой нормален може насила или под чуждо влияние да стане хомосексуалист. Човек или е или не е педал. Никой не решава "От днес харесвам мъже!".
А иначе и аз не харесвам гейската пропаганда, но това няма нищо общо със закона който обсъждаме.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Вуду Шаман

Re: Сергей въвежда трети пол WTF?!

Мнение от Вуду Шаман »

vav pc mania ve4e ima treti pol:

IZVRATENIQ HAMELEON :shock:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Мине не мине и некой реши, че е ГОТИНО да изкопаш най-старата тема дето намериш. :lol:
Бахти, що изчезнаха тия времена, в които да "тролиш" означаваше да направиш нещо наистина оригинално. А тука едни и същи бозави олигофрени дето никой не им обръща внимание, но те си продължават. Ей тоя лешпер ся ше се надърви че съм плеснал 10 реда пост. Чак ме е яд че осмислям деня му.
Ама кво стана с форумните мемета, нещо последно време нищо не се заформя, а активност във форума не е кат да нема.
Нема чопки, паци, кистолети, мечове, рептили, земетресения и gtv. Дори само смърт нема вече.

Доста тъпи сте всичките :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Мине не мине и некой реши, че е ГОТИНО да изкопаш най-старата тема дето намериш. :lol:
Бахти, що изчезнаха тия времена, в които да "тролиш" означаваше да направиш нещо наистина оригинално. А тука едни и същи бозави олигофрени дето никой не им обръща внимание, но те си продължават. Ей тоя лешпер ся ше се надърви че съм плеснал 10 реда пост. Чак ме е яд че осмислям деня му.
Ама кво стана с форумните мемета, нещо последно време нищо не се заформя, а активност във форума не е кат да нема.
Нема чопки, паци, кистолети, мечове, рептили, земетресения и gtv. Дори само смърт нема вече.

Доста тъпи сте всичките :!:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Мине не мине и некой реши, че е ГОТИНО да изкопаш най-старата тема дето намериш.

Доста тъпи сте всичките
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Публикувай отговор