Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2012 10:27
нека да отлежи малко това диабло, барем стане по-добро
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2012 10:35
Някой ходил ли е в тест сървъра да види как е новия рейд?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 11:33
Тия bioware ще ме уморат......вчера играх,днеска от работата се опитвам да влезна в сайта,но ми изписва" LOGIN FAILED - This account has been locked due to incorrect answers to security questions, please contact Customer Service for assistance." БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 15:15
Странно, при мене от една седмица пише че правят някакви поправки като се опитвам да влезна в сайта. Играта си ми върви перфектно, даже като обединиха всичките сървъри в четвъртъка имаше около 200 човека на Корибан, не ми се мисли колко са били на флотата.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 15:38
Те за какво го направиха това обединение ?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 16:52
Всичките toon-ове от заключените сървъри ги преместиха в 8-9 сървъра. Така стана за европейските сървъри, за американските сигурно е същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 17:05
Значи не съм единствен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 19:39
Ех,сещам се как миналата година по това време официалните форуми на играта как бяха пълни с фаготи,които имаха златни вип ключета във подписите си и спамеха наляво и надясно,че ще се видим на лаунча.Как аз се чудех откъде да взема играта,понеже имаше айпи бан за България а от байо супер нагло отказваха да дадат някаква информация по въпроса,докато същите фаготчета със златните вип ключета обясняваха високомерно как трябва да чакаме в името на светлото бъдеще.Ммммм...
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 23:03
Ти просто си нямаш работа и идваш от време на време да хейтиш, нали?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Сеп 2012 23:44
А ти не четеш какво пише той?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Сеп 2012 00:39
gua543 написа: Ти просто си нямаш работа и идваш от време на време да хейтиш, нали? gua543,би ли ми отговорил на 3 въпроса? 1.Тоя форум бащиния ли ти е,че да ми държиш сметка? 2.Ти лично как се чувстваш от унизителното отношение на ЕА/BW спрямо нас? 3.Преди да отговориш искам да се замислиш хубаво-Стар Уарс вселената ли защитаваш,която наистина е пресъздадена страхотно в тази игра.Вселената на която си фен.Или самото ммо,като игрални механики,кънтент и так нататък и така нататък......?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Сеп 2012 01:33
Да, прочетох какво написа той. И все още мисля че е трол. Сега да ти отговоря на въпросите: 1. По същата логика мога да те попитам и ти какъв си тука че да идваш и да плюеш играта. Аз ходя ли да говоря колко била тъпа WoW или GW2? Не. Като не те кефи, не я играй. 2. Унизително отношение? Всичко в играта се върти около историята, която е направена перфектно. Това че някои хора играят по 15 часа на ден и минават всички класове за месец или си седят само с един клас и се оплакват как няма ъпдейти е друг въпрос. 3. Защитавам всичко. Това ми е първото ММО така че няма с какво да го сравнявам, но като гледам клипчета на WoW или други ММО се чудя какво им харесват хората. Навсякъде експлозии в зелено, червено, лилаво и т.н. и никой не разбира какво става. Кънтента също на мен си ми стига - играя само петък и събота защото да играеш соло не е особено забавно..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Сеп 2012 02:01
Тц,тц,тц....багжа даже не ти стига да осъзнаеш въпросите ми.Толкова ли си първосигнален,че някой като постне мнение(негативно) спрямо политиката на дадено студио(забележи-не спрямо играта) и ти веднага да го класифицираш като трол? 1.Форума е място за мнения спрямо играта а не за окачествявания на други личности,както правиш ти:)Съжелявам,че си лесно нараним но това,че ти харесваш играта не значи,че тя няма недостатъци 2.Никой не ти говори за истории,уарзони и флашпойнтов.Говорим за политиката на ЕА/БУ спрямо играчите като поведение.Лъжи,измами,неспазени обещания,кражба на пари,скапан съпорт,прочети поста на мелас 5 реда понагоре......Сега вдяваш ли? 3.Ми вземи изиграй тогава някое друго ммо,че да се образоваш малко,щото нали жанра не започва и свършва със стар уарса.Няма как да си компетенетен при положение,че играеш соло ммо и вкараваш двойни стандарти моето/другит
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Сеп 2012 02:51
Офф, добре не ми се спори. Ходи се прави на умен пред някой друг, някой на когото може би му дреме за твоето мнение.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Сеп 2012 11:56
ea/bioware da go duhat, spor nqma
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Сеп 2012 16:21
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Сеп 2012 11:01
Днеска да съм почивка и греда......сърварите не работят :Д Какво правят пак Bioware ? Някой да има информация ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Сеп 2012 11:09
еми то си го пише бе човек, седмична профилактика
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Сеп 2012 15:11
Nqma li da izliza novata planeta veche i .tn :X
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Сеп 2012 17:41
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|