Dark Souls: Prepare to Die
- 
				Cherry Lips

Re: Dark Souls: Prepare to Die
Бахахаха те да оправат проблемите с фрейм дропа, пък трудността и така си е добре. Е ще е яко ако може да се избира в началото леймърс мод примерно за да може да се продава повече играта.

Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.

- Toxic Forever
 - Обратна връзка:

Абе понеже спам версията е намалена в Steam я грабнах, я кажете какви фиксове да слагам, че да става за игра.  

Toxic has left the building.

Дс фикса и е това http://darksouls.nexusmods.com/mods/21/? ама дс фикса малко се прееба след последния пач на играта. Ще излезе нова версия скоро на дсфикса която да е напълно съвместима с новата версия на играта.
Ако се научиш да играеш може да ме съмоннеш някои път да ти помагам

Ако се научиш да играеш може да ме съмоннеш някои път да ти помагам

- BaronZlovon
 - В момента играе: junglist

искам и аз да я взема, ма не ми отваря app пейджа... ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)

smoknchillnplayn

- Toxic Forever
 - Обратна връзка:

Заради GFWL шитнята не е официално налична в нашият регионbugse82 написа:искам и аз да я взема, ма не ми отваря app пейджа...
Иначе се играе без проблем, взимаш 4 ключа http://steamcommunity.com/market/listin ... rate%20Key
И после добавяш някой и трейдвате:
http://www.tf2outpost.com/trade/14611683
http://www.tf2outpost.com/trade/14618403
...

Аре поиграите малко и ще доида да ви помагам, но не трябва да сте мега нубове все пак. И играйте с джойпад.

- Toxic Forever
 - Обратна връзка:

Бахти жалкият порт.
Все бях играл кастрирани портове, ама това минава абсолютно всякакви граници, все едно играя xbox360 версията с емулатор.
Направо не знам как РС версията в това състояние е получила 85 точки в metacritic.
С фиксовете е леко по-добре, ама пак супер тегаво се играе с клавиатура и мишка.
Ще върви в казана май.

Все бях играл кастрирани портове, ама това минава абсолютно всякакви граници, все едно играя xbox360 версията с емулатор.
Направо не знам как РС версията в това състояние е получила 85 точки в metacritic.
С фиксовете е леко по-добре, ама пак супер тегаво се играе с клавиатура и мишка.
Ще върви в казана май.

С клавиатура и мишка не се играе!!! С фикса си е супер гот, само трябва да пуснат нова версия че като пачнат играта и това преебава фикса. Иначе играта е мега трудна и не е за всеки.

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

Каза върлия Quake фенiddqd написа:С клавиатура и мишка не се играе!!!
¯\_(ツ)_/ ¯

Не се играе дарк соулс с клавиатура и мишка, а не квейк. Просто играта си е конзолна, а като играя мп на дарксоулс и веднага си личи кои играе с калвиатура, понеже ходи по диагонал и почва да върви на зигзаг като трябва да нацели определен път. С тая клавиатура просто не може да ходи свободно в всички посоки. Има смо 8 посоки на клавиатурата в които може да ходиш.

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

Метни ми някой линк да си сваля пак darkplaces Quake-a, там с текстури, енджини и експанжъни всичко.  

¯\_(ツ)_/ ¯

- BaronZlovon

данкешойн!ToxicDiaz написа:Заради GFWL шитнята не е официално налична в нашият регионbugse82 написа:искам и аз да я взема, ма не ми отваря app пейджа...![]()
Иначе се играе без проблем, взимаш 4 ключа http://steamcommunity.com/market/listin ... rate%20Key
И после добавяш някой и трейдвате:
http://www.tf2outpost.com/trade/14611683
http://www.tf2outpost.com/trade/14618403
...
smoknchillnplayn

- BaronZlovon

ПОЧВААААААААААААМ!
който я играе тая игра с мишка и клавиатура е мазохист и ненормалник!

Spoiler for : 
smoknchillnplayn

- Alaster
 - В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra

Работата е там, че Dark Souls не се нуждае от феноменална графика, за да бъде играта на годината и всеки, който се е докосвал до поредицата знае това.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.

Доста е подвеждащо за таргет аудиторията им - конзолите. 
Бтв точно онзи ден си мислех как GTA V на трейлърите изглеждаше по-пълна с npc-та, ги гледах пак бавно и бях учуден - особено на сцената с минаващия влак през квартала на CJ - като махнем минаващия на рандъм влак, който се случва нерядко в играта, всъщност има същия (неголям) брой npc-та. Така че no bullshit, просто са направили ефектен кадър. Докато тука каквото и да правиш, по-красива по дифолт няма да стане. Щом е яка за цъкане, тва е мн найс, ма "въпрос на принципи", дето се вика.

Бтв точно онзи ден си мислех как GTA V на трейлърите изглеждаше по-пълна с npc-та, ги гледах пак бавно и бях учуден - особено на сцената с минаващия влак през квартала на CJ - като махнем минаващия на рандъм влак, който се случва нерядко в играта, всъщност има същия (неголям) брой npc-та. Така че no bullshit, просто са направили ефектен кадър. Докато тука каквото и да правиш, по-красива по дифолт няма да стане. Щом е яка за цъкане, тва е мн найс, ма "въпрос на принципи", дето се вика.
Абсурдното е, че в момента цъкам първата и тя изглежда по-добре и от двата екрана...
Иначе с мишка и клавиатура се играе напълно нормално. Малко е зор докато набиеш първия черен рицар, но след това става доста лесно.

Иначе с мишка и клавиатура се играе напълно нормално. Малко е зор докато набиеш първия черен рицар, но след това става доста лесно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!

Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Глупости. Нито изглежда по-добре, нито се играе с мишка и клавиатура нормално. Успех