Vip brother

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Re: Vip brother

Мнение от Gipo »

Малко ли неща се случват в живота, че да гледаме драми и тъпотии и по телевизията? :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

То няма драми има само Цирк :lol: .... В случая гледате ВИП (в кавички) персоните на България как си дават гъзовете за пари :D идилия ... Нямам думи за фейла с Памела просто няма такъв цирк тая не вярвам повече да стъпи в БГ...

PS: За капак: http://www.livenews.bg/MEGASKANDAL--Pam ... ata!-37217
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

подобни предавания ме избиват на агресия, ама българите са си виновни, че са толкова ТЪПИ.

смърт за бесните селяни, интриганти, долни, мръсни маймунки :?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

УАУ
Уж започна как трябва и тва с Памела направо отряза всичко :?
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Castor

Мнение от Castor »

Очертава се класически сеир. Както при всеки български брадър между другото. Но при излагацията на Ники Пънчев мед ми капеше на сърцето. Ясно е че по-нататък ще се поизтърка но началото беше силно. :)
vanmx

Мнение от vanmx »

Абе вие сте бая тъпи. Не съм гледал предаването, нито "изцепката" с Андерсън, ама не ви ли е ясно, че всичко е някакъв сценарий :?: Откато чух, че тая е щяла да бъде в къщата, веднага ми стана ясно, че ще се появи само за малко колкото да привлече вниманието на още по-голяма част от българските селяци и след това ще си бие шута. Трудно ми е да повярвам че е толкова изпаднала, за да седи там дни наред. Тя дори и да се е била съгласила, от нова тв трябва да и платят такава сума, че после от sms-си и реклами да не могат да си я върнат обратно :D Нищо "реалити" няма, толкова е очевидно мамка му.
Aware

Мнение от Aware »

Попаднах на т'ва вип предаване оная вечер и подозирам,че парите които са вложили в тая помия ще трябва да си наваксват с 15 минутни рекламни блокове след края на сезона
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

мене ме кефи мисията на фънки стискат си ръцете брат и той крещи НЕЕЙМ, НЕЕЙЙМ :?: и тя -Pamela и дебелия КААААК :?:
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

900 хиляди си е смешно малък рейтинг, като се има предвид хонорара на звездата.

От друга страна, останалите хора, дето са ги вкарали в къщата, ми изглеждат готини и с удоволствие ще гледам :lol:

Бтв, забелязахте ли как около 85% от живата публика на предаването бяха само някакви черни братя :D

А иначе изгледах снощния епизод и държанието на Ники Кънчев и на оная другата ко-водеща си беше просто отвратително. Вярно, че искат да са забавни за простолюдието, обаче доста прекалиха. Не вярвам да има човек, на който да са му харесали коментарите тип "Памела сега яде шкембе чорба с много чесън" и "Жалко, че не вали, за да мога да се скрия под балконите й", особено като се има предвид, че си е махнала силикона отдавна :roll:

И онова "Застраховани ли са ти гърдите"... Силно се надявам Ники Кънчев да го е казал на базата на някакъв сценарий (вероятно редколегията на Слави го е писала :lol: ), a в действителност да не е такъв дебилен простак. Едно време хората го уважаваха тоя, ей.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Джордж Оруел да беше жив, всичките щеше да ги емне със брадвата :x
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

SonicVibe написа:Джордж Оруел да беше жив, всичките щеше да ги емне със брадвата :x
ЕПИКЦ си брааат!
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Аватар
човек

Мнение от човек »

DAIIIIIII PAMELA OBI4AM TE
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

SonicVibe написа:Джордж Оруел да беше жив, всичките щеше да ги емне със брадвата :x
Хм, не бих казал, че Оруел или някой от героите му би се заел с подобно нещо. Те са твърде заети да мислят за репресията и режима.
По-скоро някое жестоко копеле като Робърт де Ниро в ролята си бунтовника-техник Арчибалд Тътъл би им видял сметката по някакъв гаден начин, като например да им ги удави в лайна. :D

Иначе гледам предаването когато го засека, кеф ме е когато разли льольоци се хранят :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Вуду Шаман

Мнение от Вуду Шаман »

vlado jesus-a e noviqt sex simvol
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol:
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Не мога да разбера верно ли имате толкова много свободно време, че да го губите баш с вип брадър.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

petko_marinov написа: с цел да маниполират хората
Това някакъв метод на по-финно полиране ли е? :roll:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Вуду Шаман

Мнение от Вуду Шаман »

ВЛАДО Е НОМЕР 1!
ПИЧ КАТО БАЩА СИ, ЕВАЛА ЩЕ ПУСНА 2-3 SMS-А ЗА НЕГО!
Публикувай отговор