Тролове на света - обединете се!
Re: Тролове на света - обединете се!
Предполагам, че reborn_izrod е с тия алт акаунти
Имаше и един изродар, който тролеше по подобен начин. Сигурно пак е той. А пък акаунтите на Бойко Борисов, Сталин, Хитлер и т.н най-вероятно са някакъв друг. Много ми е интересно дали съм прав 
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Nocturno написа: Аз съм Ноктурно - 50 килограмов шимейл, когото в момента го ебе целия бразилски национален отбор по футбол. Когато Малиньо и Капиньо ми правят ДП направо се попикавам и посирам от кеф.
Е! Какво да се прави?!Nocturno написа: Освен това много ме е страх от Мечиста. Той е истински мъж, а аз - само един дребен жалък травестит.
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
e как кво... ше духаш на баща си, брат - както всяка вечер 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Толкова са тъжни тия тролове... Утайката на утайката.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
not your personal army, sorry.
Spoiler for :
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
Тролове, съберете се. Тъкмо си търся добра тор която да си сложа в градината. А идва и зима та труповете ви няма да смърдят толкова. А Мечиста ще го сложа за плашило, разликата няма да е голяма

My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
- Мечиста
Аууууу, НЕ! Всички вие, които пишете "спрете се тролове" и "тролове, много сте зле" просто завиждате. И вие правите нескопосани опити за тролене, но не ви се получава, защото мозъците ви са изгнили в локва наркотици. Вие сте шибани дегенерати, ама само се правите на "културни" и "интелигентни", д'еба и лицемерите.
Ето, Ноктурно се напъва да ме напсува, д'еба неграмотното копеле, ма на мен вече ми става гадно да се заяждам с дете от Могилино.
Ето, Ноктурно се напъва да ме напсува, д'еба неграмотното копеле, ма на мен вече ми става гадно да се заяждам с дете от Могилино.
- reborn_izrod
Както многократно съм казвал , моите алтер акаунти са Скалата и Капитан Иван Данко ! ИЗРОДА ви пожелава здраве

ОТНОВО!!!
кофти в случая е, че ти си някъв хай-лайф чалгар, пък падаш на нивото на дете от Могилино. що така се мразиш, брат, че си сереш в устата толкова мощно?Мечиста написа:Аууууу, НЕ! Всички вие, които пишете "спрете се тролове" и "тролове, много сте зле" просто завиждате. И вие правите нескопосани опити за тролене, но не ви се получава, защото мозъците ви са изгнили в локва наркотици. Вие сте шибани дегенерати, ама само се правите на "културни" и "интелигентни", д'еба и лицемерите.
- Мечиста
На мен па ми става кура, кат не съм ти смешен.Sentinel* написа:ма на мен не ми е смешен
Ей, Ноктурно! Кат те гледам на клипчето от рождения ти ден съм на 100000000% сигурен, че това няма да ми го кажеш в лицето. Човек като тебе трябва да се срамува да пише във форума.Nocturno написа:кофти в случая е, че ти си някъв хай-лайф чалгар, пък падаш на нивото на дете от Могилино. що така се мразиш, брат, че си сереш в устата толкова мощно?продължавай да приемаш тролската си мисия така присърце, ние пък ще продължаваме да ти се смеем
- Мечиста
Ей, Сенти, на НИКОГО не му пука какво мислиш.Sentinel* написа:Аз пък съм 100000000% сигурен че ти си изрода.
А, и Изрода казва, че след снощи е 10000000000% сигурен, че майка ти предпочита той да я ебе, отколкото ти.
бате не всеки има фантазии да ебе майка си
няма смисъл да ни занимаваш
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Мечиста написа: Ей, Ноктурно! Кат те гледам на клипчето от рождения ти ден съм на 100000000% сигурен, че това няма да ми го кажеш в лицето. Човек като тебе трябва да се срамува да пише във форума.
За да си валиден, покажи се. Нашите лица всички ги знаят, ти се криеш - айде, излизай на светло като ще се отваряш. Или ти липсват ташаци, дееба деволюиралия микроб ти.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
прав си, няма да ти го кажа в лицето и не знам що си мислиш, че ще искам да ти казвам каквото и да било, хай-лайф чалгар
тебе трябва да те е срам, че си се родил и сееш простотия навсякъде, ама сигурно си горд 
- Мечиста
Горд съм, че ебах майка ти. Горд съм, че тя квичеше като свинкя, която я колят, от кеф.Nocturno написа:прав си, няма да ти го кажа в лицето и не знам що си мислиш, че ще искам да ти казвам каквото и да било, хай-лайф чалгартебе трябва да те е срам, че си се родил и сееш простотия навсякъде, ама сигурно си горд
бая си отворен, ама като питаш хората дали могат да ти кажат нещо в очите, ти замисляш ли се дали можеш да го направиш? много ще ми е интересно да гледам как те подмятат, след като изцепиш нещо такова пред когото и да е
одеве нещо за напъване говореше... а ти май се насра. хой се измий
- Мечиста
Ми, насрах се да ти се смея. Гола вОда си. Ами, ако искаш да се ступаме... (нещо като приятелски, не че съм някаквъв комплексар, който бие по-слабите от него за щяло и нещяло.).Nocturno написа:бая си отворен, ама като питаш хората дали могат да ти кажат нещо в очите, ти замисляш ли се дали можеш да го направиш? много ще ми е интересно да гледам как те подмятат, след като изцепиш нещо такова пред когото и да е![]()
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Аз съм Мечиста и изродар(подчинете се)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.