Как ти е батълтага ?TheChosen1 написа:Айде да правим Ghom рънчета, навити ?
Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Заа кокошкаааа нямаа прошкаааа, за милиониии нямаа закониии

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

аз мога само да предположа, че е цъкнал парите му да отидат в б.нет баланса  

джумерки

- 
				Damnation
 - В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions 
Евалата Dante,  а дано имаш още такива дропове 

Трол на свободна практика

- TheChosen1
 - В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Поздравления, mate !

Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Ебаси деня, падна ми наталия клок + още един леджендери чест армор, който струва 30 милиона + някви рандъм жълти итеми на стойност 30 мил 

- TheChosen1
 - В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Аз няколко часа нищо, в последните 10 мин - 2 лег.

Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Пък аз едно голямо нищо не намерих!
яд ли ви е а :д

Come, my raven, it could be a lark.

В последните два дни съм доволен на фона на сушата от преди това 
.
Една Inna's каска, която се продаде добре за чисти 24млн и едни хубави гащи с много стр/вит/AR/2 дупки, които паснаха перфектно на барба на един приятел

Продажбата на Inna ми донесе доста по-добър ролл от легендарното ми моджо и каска с мнооого инт/вит, не лош AR и дупчица
. Пък даже и ми останаха доста пари, защото моджото беше пуснато повече от два пъти по-евтино от другите с подобни статсове  

Една Inna's каска, която се продаде добре за чисти 24млн и едни хубави гащи с много стр/вит/AR/2 дупки, които паснаха перфектно на барба на един приятел
Продажбата на Inna ми донесе доста по-добър ролл от легендарното ми моджо и каска с мнооого инт/вит, не лош AR и дупчица
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Damnation
 - В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions 
Вие сте некви късметлии 
 Тука от около седмица предмет дето да му взема повече от 500к не се е падал 

Трол на свободна практика

Ами то и при мен беше така, от време на време някое пръстенче, дето да се продаде за 500к-2млн, колкото да закрепя бюджета и това е. Сега тия неща са първия читав дроп, откакто почнах да играя WD (който пък облякох с разпродажбата на DHто ми, което си беше мега загуба, защото с нерфа на танк билда се обезцениха супер много предметите, за които бях дал купища голд)

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

На мен пък за 70 часа геймплей абсолютно нищо яко не ми е падало 
 Най-много за 50к злато някъде да съм продавал предмет. Не знам нормално ли е това, може би ако искам да ми падне нещо по-така трябва повече да играя. На Белиал на инферно съм в момента и почти нямам шанс да го убия, а ме мързи да фармя за предмети и голд.

Ето ти я грешкатаDer Meister написа:...а ме мързи да фармя за предмети и голд.
Мързи те да фармиш предмети и голд в игра, която е направена за фармене на предмети и голд
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				The Chameleon
 - Eroguro Lolies FTW!
 - В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
 - Обратна връзка:

фортуна е кучка, броFirzen написа:Пък аз едно голямо нищо не намерих!
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Еми явно за това е направена играта да. За разлика от Д2 където почти никога не ми се е налагало вместо да напредвам, да фармя. В смисъл там си фармя само като ми се фармиGipo написа:Ето ти я грешкатаDer Meister написа:...а ме мързи да фармя за предмети и голд.
Мързи те да фармиш предмети и голд в игра, която е направена за фармене на предмети и голд
Е на теб видимо ти се играе игра тип - почваш, минаваш я и зарязваш(Skyrim?). 
Пък в диабло поредицата якото идва от гринда на предметите (за едни яко, за други кошмар). Както казах, по-друг тип игра търсиш явно

Пък в диабло поредицата якото идва от гринда на предметите (за едни яко, за други кошмар). Както казах, по-друг тип игра търсиш явно
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

В интерес на истината като цяло наистина повече се кефя на игри от типа "почваш, минаваш я и зарязваш". Д2 беше може би единствената игра, която не е този тип и ме кефеше. При Д3 просто елемента на фармене е по-силно застъпен от Д2 и затова се получава така. Не че е кошмар фарменето за мене, просто в един момент писва. Но все пак няма да тръгна да се отказвам да я играя де. Все пак има още цели 4 героя, с които не съм играл изобщо + това ще има експанжъни, пачове, промени а-у 

AR според мен не се компенсира от нищо.
Ако имаш 65% демидж редукция от армора, ти трябва и около 65% редукция от All ress. Смисъла на високата редукция от армора (да кажем 70%), тотално се губи, ако имаш ниска редукция от резистите (да кажем 30%).
Отделно тук влиза и кръвта, която ако е малко, също обезмисля многото армор/резисти.
С други думи, необходим е балансиран подход, ако имаш парите да си го позволиш, защото е най-доброто решение.

Ако имаш 65% демидж редукция от армора, ти трябва и около 65% редукция от All ress. Смисъла на високата редукция от армора (да кажем 70%), тотално се губи, ако имаш ниска редукция от резистите (да кажем 30%).
Отделно тук влиза и кръвта, която ако е малко, също обезмисля многото армор/резисти.
С други думи, необходим е балансиран подход, ако имаш парите да си го позволиш, защото е най-доброто решение.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )