Питайте мак Алена
- reborn_izrod
Re: Питайте мак Алена
Ей, Пачавретино, кажи ми бъдештето, ма, да не ти пръсна жъбите по цялото земно кълбо! ВЕДНАГА!!! 
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
Виждам, имаш черна магиа, направена наи-вероиатно от човек на работното миасто, от завис. Бъдештето ти изглежда черно. Ште се ожениш за неграмотна негърка. Тя ште ти народи 15 негърчета, сичките от разгонен китаец. Ште работиш черна работа - като коминучистач на АЕЦ. Ште развиеш рак на белите дробове, три черни дроба ште имаш (и ште ти триабват). Но ако посетиш Мак. Алена в офиса, ште те излекува на разумна цена от проклиатието.Bagerist0 написа:Ей, Пачавретино, кажи ми бъдештето, ма, да не ти пръсна жъбите по цялото земно кълбо! ВЕДНАГА!!!
Има истина в думите ти, бебчомаг Алена написа:Виждам, имаш черна магиа, направена наи-вероиатно от човек на работното миасто, от завис. Бъдештето ти изглежда черно. Ште се ожениш за неграмотна негърка. Тя ште ти народи 15 негърчета, сичките от разгонен китаец. Ште работиш черна работа - като коминучистач на АЕЦ. Ште развиеш рак на белите дробове, три черни дроба ште имаш (и ште ти триабват). Но ако посетиш Мак. Алена в офиса, ште те излекува на разумна цена от проклиатието.Bagerist0 написа:Ей, Пачавретино, кажи ми бъдештето, ма, да не ти пръсна жъбите по цялото земно кълбо! ВЕДНАГА!!!
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
- batebobo
- В момента играе: League of Legends, Diablo III
Мак Алена, помагай! Искам да знам къде е Маги 
Маги е вътре вав всички нас. Вклиучително и в теб. Просто открехни третото си око и надникни отвъд хемороидите - в дошата си!batebobo написа:Мак Алена, помагай! Искам да знам къде е Маги