Търся една игра, може би излезе 2000 или 2001 година. Не съм много сигурен но мисля, че я имаше на някой от дисковете на PC Mania и за това пиша тук.
На кратко, играта е стратегия и това което си спомням е, че се строят кораби и с тях нападаш други острови. Също така може да се строят кули по брега които помагат при атака, а за да можеш да си ги позволиш тези неща трябва да събираш злато от брегове на други острови.
Играта не е нищо кой знае какво обаче по мой спомен беше доста зарибяваща. За съжаление не си спомням как се казва. Ако някой случайно я знае или си пази дисковете от едно време и не му предтавлява голям проблем да ги прегледа на бързо ще съм му много благодарен ако сподели името.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
SetheriaL
Заглавие: Re: Търся една стара стратегия
Публикувано на: 09 Сеп 2012 17:56
За съжаление не е нито една от двете. Може би наподобява първата като идея но е с друга графика. Мерси за предложенията, мисля да тествам първата, може пък и тя да ми хареса.
Явно играта която търся не е добила много популярност през годините, но търсенето ми продължава.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Сеп 2012 18:21
Ще стрелям на посоки - Knights of Honor? Или някоя от Cossacks игрите?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Damnation
Публикувано на: 12 Сеп 2012 11:26
Settlers ? Tropico ?
___________________________________ Трол на свободна практика
SetheriaL
Публикувано на: 09 Окт 2012 13:46
Ами все още няма попадения
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения