Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
PCM оцеляват, защото правят доста компромиси със съдържанието си, каквито другите издания отказваха и затова си заминаха.
След време с повишаването на покупателната способност, бъдещото навлизане на ограничения в свободното сваляне от интернет и при нас (което си е неизбежно) и по-голямото разпространение на електронните игри и културата на купуване, ще се разрасне и къмюнитито. Само че тогава ще бъде спорна нуждата от такива тясно специализирани сайтове като PCM. Ако изобщо доживее това време, PCM ще трябва да се промени коренно, за да оцелее. И вече няма да има и помен от хората, които някога са работели за марката.
Но да, факт е, че PC Mania е най-трайната гейм медия в България.
След време с повишаването на покупателната способност, бъдещото навлизане на ограничения в свободното сваляне от интернет и при нас (което си е неизбежно) и по-голямото разпространение на електронните игри и културата на купуване, ще се разрасне и къмюнитито. Само че тогава ще бъде спорна нуждата от такива тясно специализирани сайтове като PCM. Ако изобщо доживее това време, PCM ще трябва да се промени коренно, за да оцелее. И вече няма да има и помен от хората, които някога са работели за марката.
Но да, факт е, че PC Mania е най-трайната гейм медия в България.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Че съм доволен, доволен съм, ама съм търговски представител на процент от продажбите и ще ми се ебе пичката, първото което е. Второто което е, тия обучения са ми почти до края на месеца, дефакто започвам от октомври и първата заплата идва ноември. И третото, искам още да е лято! :Дdenik написа:Що кур? Иам предвид не си ли доволен, че си намерил бачканеAdmiral General Hurf написа:Понеделник почвам обучение за бачкането
Кур, кур, кур, куровина
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- reborn_izrod
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ей майка ви да еба, никога не съм си правил трол акаунт! ( освен скалата )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
PCM продължава да съществува само заради нас
Ей тва ти е грешката, че не е такаAdmiral General Till написа:PCM продължава да съществува само заради нас
Ще се учудиш ако влезеш в главната страница и видиш колко големи дискусии се водят там от хора, които не влизат във форума (или част от тях)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- reborn_izrod
Аз съм скалата уеThe Chameleon написа:ей майка ви да еба, никога не съм си правил трол акаунт! ( освен скалата )
Всички останали ги познавам в РЛ и си пиеме ракията заедно
ОТНОВО!!!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аз съм Батман.reborn_izrod написа:Аз съм скалата уеThe Chameleon написа:ей майка ви да еба, никога не съм си правил трол акаунт! ( освен скалата )и Капитан Иван Данко
Всички останали ги познавам в РЛ и си пиеме ракията заедно
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
http://vbox7.com/play:ec8b1ddfAdmiral General Hurf написа: Аз съм Батман.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
поздрав за Сириус™
ся остава дидко да сложи 1 вкусна филийка за аватар 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Наспах се, да му еба майката! От две седмици съм леко зомбиран, сега се наспах, та ще имам сили добре да се напия

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Бро, само ми кажи, че не си в ZepterAdmiral General Hurf написа: Че съм доволен, доволен съм, ама съм търговски представител на процент от продажбите и ще ми се ебе пичката, първото което е. Второто което е, тия обучения са ми почти до края на месеца, дефакто започвам от октомври и първата заплата идва ноември. И третото, искам още да е лято! :Д
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
чудя се ако един ден българия осъмне с трева продаваща се като алкохол по магазините, как точно ще реагира обществото? ще се напълнят ли центровете с облаци димна завеса? ще има ли побои над "хипита" от "скинарчета"? ще се редят ли на опашки любопитни възрастни?
2012, дерзайте
2012, дерзайте
天皇陛下万歳。。!
- Till.Lindemann
представям си някво тарикатско бъдеще като във Fallout
- reborn_izrod
ОТНОВО!!!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Tiny написа:Бро, само ми кажи, че не си в ZepterAdmiral General Hurf написа: Че съм доволен, доволен съм, ама съм търговски представител на процент от продажбите и ще ми се ебе пичката, първото което е. Второто което е, тия обучения са ми почти до края на месеца, дефакто започвам от октомври и първата заплата идва ноември. И третото, искам още да е лято! :ДМоже би единствената по-лоша работа е да бачкаш в промаркет
+1 Зептер са уникални боклуци...
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
лизергиново бъдеще ни очаква, помнете ми думите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Мама ви проста ! СКАЛАТА не е завършил две висши по агрономия в благоевградския за да се представят некакви педофили за него и да му навличат проблеми с НСБОПThe Chameleon написа:ей майка ви да еба, никога не съм си правил трол акаунт! ( освен скалата )
Момче , СКАЛАТА ще те намери и ще ти направи ЗАХАПКАТА НА АКУЛАТА пред всичките милиони фенове на СКАЛАТА