Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: dota 3
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 05 Сеп 2012 21:04

Ми ти кви олигофрени познаваш бе, капут!? Гръб се прави с бицепс, а гърдите с трицепс, щото се натоварват помежду си!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 21:48

Ма да си тренира така идиота бе, няма го моля. Аз казвам как е правилно.

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 05 Сеп 2012 22:31

вие сте уникални дебили.има хиляди комбинации и варианти на изпълнение....тва било правилно.... ти серем на простия тип бе.

А бацки да споделя опита на един приятел бая напомпа момчето и стигна в познатия период на застой та пробва един трик
както си приемаше над 200 гр протеин на ден изведнъж го намали на ~50-60 в продължение на няколко седмици...свали 2-3 кила малко се поотпусна общо взето.
след това си почна отново нормален прием и за около 3 sedmici! си върна килата +3 отгоре и си беше бая чист. Тялото изпада в некъв шок и тн , та се получава тоя ускорен растеж бацки. Аз лично се страхувам да се гавря така с телото си ма се пак некой от маняците искам да се изкаже правилно ли ме е страх.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 22:35

####################ДА####################

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 22:47

Каква седмична програма да ползвам?
Направих си сам една,но тя е много лайнява.
дж кат отговори

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Сеп 2012 22:53

Sentinel* написа:
абсолютно всички, които познавам тренират така. ама ти продължавай да се напъваш кат лайно на запек. тъпанар.

Много малко хора познавам които тренират така. Не един инструктор ми е казвал гръб+бицепс.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:15

Така както го каза Ерик го приемам. Ама няма как да се вържа на някой, който един конструктивен пост не съм му видял :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:22

Аз ти казах в прав текст, че е така, ма ти си дебил и накрая се оказа, че съм прав, а ти си говорил глупости, нали ?

деизтуре малко педерасче просто, какви вариянти има бе лайно тъпо. Ако дигаш 150 от лежанка и правиш 5 упражнения за гърди, може да направиш бицепс, защото трицепса ще ти е прекалено уморен за тежка тренировка. Ама при положение, че тука някой каза че вдигал 50-55 килограма от лежанка, няма да ти се преуморят нихилитните мускули бе дебилче. Бахти спрелия царвул. Може ли да си такъв некадърник бе момче, кво ми говориш наизуст мангал мръсен. Всеки фитнес инструктор ще ти го каже тва нещо, ако не беше твърде зает да си седиш на дебелия тлъст гъз. Тва са изпитани работи, а не да ги чета по форуми за компютри като тебе, свинска зурла такава. Като си глист, който не знае за какво иде реч, остави хората, които разбират да си водят дискусията. Нали ако не се обядят тук аз и още някой, ще си тренираш цял живот като олигофрен и ще правиш ''цаки
'' за да изглеждаш добре. Та еба в цирея, малко ще те търпя още.

NNK ако ми кажеш какво целиш, колко килограма си и т.н., мога да ти дам нещо, но зависи и във фитнеса ти дали има точно тея уреди и т.н. Най-добре е да проучиш някой фитнес инструктор, който си разбира от работата и той като те види на место, много по-лесно ще ти изготви програма, а и хранителен режим, ако ти необходим. Аз мога за дни да сваля 5-6 килограма и за същото време да кажа. Имам брутален метаболизъм, който сигурно се случва 1 път на 20 човека и ям квото ми падне, но при повечето хора трябва да се съобразява. Иди на място, а ако държиш да ти напиша нещо, дай повече инфо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:36

аз ще се изкефя ако ерик разкаже за неговата програма и хранителния режим, който е ползвал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 23:46

абе просто от коментара ти излезе , че има само един вариант да се съчетават нещата и тва е....мнн ясно че не върви както си искаш да блъскаш. ...мннн искам да се видим с тебе и да се бием . Скоро идвам у Варна ще те потърся и ще ти смачкам фасона бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2012 00:20

да свалям чи е целта да направя плочки и да махна имам съвсем малкото сланина по ръцете ми.Програмата ми е много шибана понеделник правя бицепс и трицепс.
Иначе ръста ми не го знам.Знам че съм долу горе 65-69 кила.На 14 години съм (не почвайте да ме нареждате че съм пубер моля ви)
Каква храна да ям.Купих си пилешки гърди и салати.
Често по-малко ли да ям.Имам куп въпроси ама искам да се информирам сега на бързо иначе ще питам инструктора.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2012 00:42

баси нещастния пубер

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2012 01:01

Знам че няма никъв смисъл щото съм минал през същото и квото и да ми говореха си знаех моето , но наистина те съветвам да изчакаш преди да започнеш тренировки в залата. Лостове и тичкане ще постигнеш това което искаш.
И не го казвам ей така наизуст , на 12 почнах фитнес ходих половин година не правех особено тежки упражнения и от базовите само лежанка вкарвах...няма да влизам в подробности , но това постояно натоварване с тежести , които просто не са за мен не доведе до добри здравословни резултати и операциики 1-2 не бяха никак приятни..стоене по болници и простотии. Не веднъж ми казаха да изчакам преди да почна фитнес ма кой ти слуша ... После зех че и кюфте станах 4 години стоях пухкавичък
Мани моя случай не е задължително да се бъгнеш като мен , но колкото хора познавам дето са почнали фитнес толкова от рано им се е преебало развитието адски много.
Виж лостове да си цъкаш не мисля че ще ти навреди , но другото не е оферта...разбира се тва са рандом приказки

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2012 11:51

Ами аз преди 1-2 години бях дебел и почнах да се мъча да се набирам,вкъщи правех коремни,лицеви и т.н.
Ходех на фитнес 2 месеца да отслабна и да заякна за да мога да се набирам.След това ходех още един месец.От тогава си ходя на лостове.Сега отивам на фитнес само септември.И после пак лостове.Идеята ми е да направя плочки и да махна останалите мазнини.И затова просто искам една програма от понеделник до неделя с два почивни дни.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2012 14:33

NNkGX написа:
да махна имам съвсем малкото сланина по ръцете ми

dafaq :?:

deistur написа:
мннн искам да се видим с тебе и да се бием

май имаш доста малка пишка, а :?:

не знам как се оправяте мушмороците с бързите метаболизми(дет като вляза във форумите сички искат да качат килограми), ама аз си качвам стабилярка. спя до следобяд, ставам и отивам на парти. и, уж неусетно, изяждам почти цяла семейна пица. ама от октомври почвам тринировки пак(Light Heavyweight и Heavyweight, явно всяка година е различно), тъй че бързо ще вляза в рамки, малко ми остана :D ериксончо, как е трепеца :?: :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Сеп 2012 14:06

маняци намира ли се REDLINE FAT BURNER из България :?: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2012 23:52

хамлеоне разправиат че си имал добра гинетика и дборе си се нъсочил кам качествена химиа имам го вав склада но не изкам да си правиа реклама тука ако толкова ти триабва се сваржи с моиа човек :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 12:32

гинетиката е хубаво нещо

Spoiler for :
е баш пък маркус рул ли ве,поне него да беше оставил неосквернен

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2012 10:34

Да не ви хвана есенния мързел, корави маниаци :lol:
Един ценен урок - никога не претренирайте с кофички. Резултатът - бурсит на раменно сухожилие, три денонщия адски болки и частично обездвижване на ръката, мазане с досадни мазила и жонглиране с ибупрофен в устата. Като цяло помагат и почивката и разпускане по барове :) В този ред на мисли, секси аптекарката на местната аптека ми препоръча гелчето БенГей, което като че ли се оказа единственото ефективно за подобен вид травми, така че ако изпаднете в такава ситуация това е ХИМИЯТА. :D Пък и лесно се помни :lol:
Сега след нужната почивка ще експериментирам с нова програмка, тъй като вече захладнява и трябва да се сменя режима.
1
Spoiler for :
ден - гърди и трицепс
2 ден - кардио (футбол с колегите)
3 ден - гръб, предмишница и рамо
4 ден - почивка
5 ден - кардиокорем, бицепс (правя го отделно, тъй като го тренирам вкъщи)
6 ден - кардио (сутрешен крос)
7 ден - почивка

Някакви коментари?

Профил ICQ

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 25 Окт 2012 23:56

Искам да попитам фитнес маниаците във форума и специално фитенс маниак, дали е проблемно ако прекалявам с мюслите (мюслито)?

Имам предвид, от няколко дни съм отказал сладките, никакви тестени бързи въглехидрати, но за да не изпадна в абстиненция (craving), ям към 250 г мюсли на ден с обезмаслено мляко. Плюс много зеленчуци и умерено пилешко, разбира се.

Идеята ми е, че днес на 3-4 поти ям големи купи с накиснато мюсли и не мога да се наситя, сякаш стомахът ми е разширен и ламти за още. Знам, че мюслито е сложен въглехидрат, който покачва постепенно кръвната захар и осигурява умерено засищане за няколко часа, а не прави инсулинов пик както при шоколадите и хамбургерите например, при който след 1 час си отново гладен, дори още повече.

Обаче аз изпитвам лек, не силен, глад и си ям яко мюсли, а уж съм на НВД, смисъл ограничавам въглехидратите (захарите) в менюто си. Макар, че уча за доктор, не съм спец по диететика и хранене, така че нека Баце Любо, Актив, Колегата от Варна, да кажат техния опит - дали голяма част от мюслите се превръщат в мазнини (липогенеза) и се отлагат в депата (адипоцити), както би следвало да е. Макар и да са бавни, пълни с фибри въглехидрати.

Искам да спомена, че освен елементарни упражнения с гири, не правя почти никаква физическа активност - т.е. не стимулирам особено мускулите и метаболизма си, за да изгоря настъпващата в кръвта от храната глюкоза :| :shock: :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com