Ще помоля Админа.....
Re: Ще помоля Админа.....
Ниакои тука май има мреаци да банват Джей Катлар ! Ще омрете мочмета !Ште ви изнасилиа аналено сас замразена фарнзела !
АХАХАХАХХАХАХАХFrozsty написа: Тогава си направи една и излез
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Ште поканиа админа в скапиа си и локсозен фитенс в штатите и тгоава ште видим кой и кого ште банва!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Бан по IP, за да не могат да си влезнат и в мейн акаунтите. Само бацата да стои, че за да можеш да я въртиш роля като неговата толкова изкусно, трябва да си голям майстор.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Вуду Шаман
Името на злодея е СМЪРТ и неговото число е 666!
Големи дракони ще излязат от земята, и те ще бълват огън!
И огъня ще попари човеците!
Големи дракони ще излязат от земята, и те ще бълват огън!
И огъня ще попари човеците!
Ехоооо Адимна каде спиш батка! Изкам сички таквиа тролове ктао мордина и декастара да бадат баннати по ИП за да спрат да развалиат хубавиа фором с мирзилвото си пирсаствие !
Господа, моля за спокойствие. Убеден съм, че има и цивилизован начин да решим проблема със смърфовете.
- Вуду Шаман
Има цивилизован начин да си разбиеш гадната мутра в асфалта.Джаро написа:Господа, моля за спокойствие. Убеден съм, че има и цивилизован начин да решим проблема със смърфовете.
vun dah bar mykan dar ban kan dan man!

Тук трябва да напомня, че банът по енергийна сигнатура на аурата е забранен от министерството на магията. ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
ма смяташ ли че ми дреми на патакламарката бе ало.reborn_izrod написа:Sentinel* написа:другия акаунт беше временен, това е оригиналния.
Бате от 6 години си тука и си по-подминаван и пренебрегван от врата по средата на полето.Никой не те знае кой си,къф си,на никой не му пука...Айде izlez
тежки нокаути
- Till.Lindemann
пиш пиш пиш пиш пиш
- reborn_izrod
Ти си противоречива личност. Ем се гордееш, че си бил олдфаг, ем не ти пука че никой те няма за такъв.Моля некой по-запознат да разясни.Sentinel* написа: ма смяташ ли че ми дреми на патакламарката бе ало.
ОТНОВО!!!
- batebobo
- В момента играе: League of Legends, Diablo III
Човека е олдфаг, когото не го боли дясното мъдо какво мислите за него...reborn_izrod написа:Ти си противоречива личност. Ем се гордееш, че си бил олдфаг, ем не ти пука че никой те няма за такъв.Моля некой по-запознат да разясни.Sentinel* написа: ма смяташ ли че ми дреми на патакламарката бе ало.