Питайте мак Алена
Питайте мак Алена
Задаваите тук всиакакви вапроси сварзани сас света на сврахестественото и на фитнеса.

Re: Питайте мак Алена
q kaji nqkoi svqstna himiq 4e vsikite ti praqt racete po golemi
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

q kaji nqkoi svqstna himiq 4e vsikite ti praqt racete po golemi
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

- reborn_izrod
Маг Алена помагай !Подозирам че в къщата ми живее енергиен вампир. Помагай Маг Алена!
ОТНОВО!!!
За 3000 лева правиа магиа за раце. За по-малко за конкретна обраст (бицепс, трицепс, предмишница). Само ела с парите в офиса момче, ще те оправиме!NNkGX написа:q kaji nqkoi svqstna himiq 4e vsikite ti praqt racete po golemi
Енергиен вампир се гони с физически мусколи. 800 лева струва една мокра порачка при маг Алена.reborn_izrod написа:Маг Алена помагай !Подозирам че в къщата ми живее енергиен вампир. Помагай Маг Алена!
В чакрите ти е проблема. Усещам го. Ела да те излекувам и ште си здраф като Австрийскиа Дъб!Grauherz Nebula написа:Ше падна![]()
![]()
![]()
![]()
Следваштиа зрител, молиа!Grauherz Nebula написа:ама магията истенска ли е
маг Алена написа:Следваштиа зрител, молиа!Grauherz Nebula написа:ама магията истенска ли е
е аре ве мама ти деба кво ниакои иска да попита истенска ли е магиата и ти го отебаваш офтса застрелиана аз понеже много се интересувам от магии искам да направя СЕКС магия на едно много красиво момиче
аре кажи ми как става маика ти проста
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
А така кажи, ве! Секс магията изисква някакво бельо на сексуалния обект (или менстроална кръф). Плашта се 5000лв на вноски.Grauherz Nebula написа:маг Алена написа: Следваштиа зрител, молиа!
е аре ве мама ти деба кво ниакои иска да попита истенска ли е магиата и ти го отебаваш офтса застрелиана аз понеже много се интересувам от магии искам да направя СЕКС магия на едно много красиво момиче
аре кажи ми как става маика ти проста
5000 ти чуваш ли се и откаде да намериа белио или менстроална кърв, не може ли сас снимка от феисбук
Grauherz Nebula написа:5000 ти чуваш ли се и откаде да намериа белио или менстроална кърв, не може ли сас снимка от феисбук
маг Алена написа:Grauherz Nebula написа:5000 ти чуваш ли се и откаде да намериа белио или менстроална кърв, не може ли сас снимка от феисбук... Може, ако дадеш на маг Алена правото на прима нокта. Аз ште взема девственоста на момичето, пак после цял живот - за теб.
ма тя не е детствена
не моем се омажем като животно у върджин блъъд
НЕ Е ДЕВСТВЕНА!?!?!?! Че за кво ти е?!? Споко не се панирай! Имам един спецялен мехлем, правен с магиа за вазтановяване на химена - 300 лева.Grauherz Nebula написа: ма тя не е детствена![]()
не моем се омажем като животно у върджин блъъд
Това на допета раоботи ли?
За хемороиди треба баене от лицензиран шаман. За штастие аз сам заваршила бакалаварска степен по шамански искувства.Джей Кътлар написа:Това на допета раоботи ли?
- Вуду Шаман
АЛЕНА ТИ СИ ЕДНА МАСТИЯ!
НЕ УМЕЕШ НИЩО, ПАЧА, ТИ СИ ПСЕВДО МАГ, АЗ ИЗЧИСТВАМ ВСЯКАКВА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ И БИОПОЛЕ С ВУДУ ШАМАНСКИ РИТУАЛ!
ТИ СИ ШАРЛАТАН!
НЕ УМЕЕШ НИЩО, ПАЧА, ТИ СИ ПСЕВДО МАГ, АЗ ИЗЧИСТВАМ ВСЯКАКВА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ И БИОПОЛЕ С ВУДУ ШАМАНСКИ РИТУАЛ!
ТИ СИ ШАРЛАТАН!
-
джамбазипаша
Ти мне не нравиш ся ! Никак нет .
ДУРАК
ДУРАК