Травестит, който харесваш
Травестит, който харесваш
За да не става обърквация с другата тема, предлагам Сентинела да си поства тука кандидат човеците и да си се чувства щастлив.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Re: Травестит, който харесваш
котката е виден травестит по морето го знаят всички.на всичкото отгоре и потомствен.
кьорави катерички
Фейл!!! Темата ти е толква тъпа, че ше я отвлека, ше я завържа за радиатор в мазето си и ше я изнасилвам в продължение на десетилетия. Децата ше заравям в двора, за да не се осъмнят съседите. 
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
TheChameleon will post here.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
yeah, мислех да постна нещо яко, ама ме мързи 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
абе котката и без това е тъп и не става за нищо, ти поне дай ако имаш нещо яко 
тежки нокаути
Така и така темата съществува... Жена, облечена като мъж също е травестит, нали?
Въпросът ми е защо като чуем травестит винаги си представяме мъж в рокля, а не... Всъщност как ще стане жена да се облече кат мъж в днешно време не ми е много ясно. Тука го има елемента, че жените все са си малко бисексуални и на тях не им пука толкова.
http://www.imdb.com/title/tt0454945/
Въпросът ми е защо като чуем травестит винаги си представяме мъж в рокля, а не... Всъщност как ще стане жена да се облече кат мъж в днешно време не ми е много ясно. Тука го има елемента, че жените все са си малко бисексуални и на тях не им пука толкова.
http://www.imdb.com/title/tt0454945/