Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: I am alive Публикувано на: 03 Сеп 2012 21:31
Да знаете от мен да не я теглите тая тъпотия ако са ви милички нервите. Играта е адски праволинейна, еднообразна и тъпа. И трябваше да я кръстят I am dead просто, толкова зле са направени ситуациите в които има някакъв конфликт. Липсва и читав стелт което е безумно в подобен тип игра.
Просто си цъкайте нещо друго.
1/10 за напрегнатата музика
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 03 Сеп 2012 21:55
Аааааа, не, съжалявам ама приза най-тъпа игра на годината вече е връчен.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 03 Сеп 2012 21:59
Dumbaldor написа: Аааааа, не, съжалявам ама приза най-тъпа игра на годината вече е връчен. koq
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 03 Сеп 2012 22:22
Не знам и аз кога е било тва награждаване, ама церемонията ще трябва да се повтори, защото я изтърпях точно 30 мин.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 03 Сеп 2012 23:44
Деба, надявах се да е добра
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 04 Сеп 2012 00:02
Аз сигурно защото много харесвам The Divide DLC-то за New Vegas, та и играта по-скоро ми допадна, обаче си личи как като си на високо а под теб уж има някаква голяма буря, че всъщност няма нищо и малко са замазали положението (не е като бурята да се разсейва за момент под теб, да кажем, и да видиш, че има улици примерно, стои си бяло-сивкаво и в един момент се усещаш каква е врътката, не ми че ти блърва на 5 м от теб нещата. И не съм фен на камера, дето показва героя от гъза нагоре, предпочитам малко по-далечни, няма значение над рамо или над главата. Иначе като за по-"малка" игра съм ок, с кеф я разцъквам, пък и предпочитам 4 часа за това (поне е нещо по-свежо) отколкото 4 часа кампания на поредния CoD клонинг. Лично мнение!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 04 Сеп 2012 00:08
Ма да бе, направо пръска свежест по монитора.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 04 Сеп 2012 08:42
Хареса ми.Не е играта на годината,но за размера си бива и е нещо свежо.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: I am alive Публикувано на: 04 Сеп 2012 23:44
Grauherz Nebula написа: Dumbaldor написа: Аааааа, не, съжалявам ама приза най-тъпа игра на годината вече е връчен. koq Новото Диабло,естествено!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|