Автор |
Съобщение |
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Авг 2012 10:24
http://www.youtube.com/watch?v=sYTPMoOMKf0 -- 2GD is 2 fucking good. Най-доброто интервю на Real Talk, Тоби е страхотен, но 2GD е най-големият. Казва много точни и интересни неща за dota, lol, sc2, за blizz, valve, riot и е-sports като цяло. Супер много се радвам, че от Valve са успели да го привлекат като коментатор за TI12. P.S: http://www.youtube.com/watch?v=77HQnHVk ... re=related
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 24 Авг 2012 20:09
http://www.joindota.com/en/news/3990-th ... gs-are-out --- Излезнаха групите за TI. Аз залагам на Zenith, CLG, LGD и DK от group A и на EHOME, Na'Vi, iG и MTW от group B.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Авг 2012 02:36
Първата игра в група Б Денди вс Ферари на мида 2012 invoker първи бан независимо от кой отбор Моридин, ами като за начало бих ти препоръчал да гледаш някой мач от предстоящия турнир, за който говорим (26 август 19-20:00 наше време започват първите) най-малкото за да се запознаеш малко повече с геймплея и да се зарибиш още повече Това са най-добрите от най-добрите отбори � света и ще има много изпълнения, които са за учебник За Аластер и всички други - снимки от туитъра :Д (вкл. techies concept art) едит: ама никой нищо не споменава за айсфрог бе да еба мама му да еба тайничката ми мечта е гвоздея на програмата (освен финалите ест) е да е една прес конференция с гейб, айсфрог, еул, ерик джонсън, финол и някви други девове примерно едит2: като стана дума за айсфрог... според вас какво е това в чашата на пегеге (направена е в 8 сутринта местно време) аз залагам на водка с кола (знам, излагация е руснак да пие водка с разредител, но все пак е едва сутринта)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Авг 2012 08:27
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Авг 2012 12:17
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 10:02
След намесата на mouz промених напълно отбора си в dota-academy и съм изключително доволен от новите трансфери. http://fantasy.dota-academy.com/TeamInfo/2104
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 12:23
пфф, ние вчера с деник будни и гледахме mouz и WE ;d той на работа замина сутринта
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 19:51
Fantasy DOTA league... защото fantasy лигите на нормалните спортове не бяха достатъчно малоума идея, сега има вариант на RPG играта, за малоумници, които се подиграват на tabletop RPG феновете и gamer-ите, върву компютърна RPG игра, която се преструва на спорт...
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 20:34
Марш дечко, не се обяснявай стой си в LoL темата. 200к viewrs първи ден group stage. LoL- e-sport
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 20:36
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 20:40
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 20:41
Pgg: Not enough vodka.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 21:18
Na'Vi getting ZHOUned hard.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 22:03
Fantasy лигите са доста интересно странично хоби. Лично съм голям почитател на подобни в (истинските) спортове и много се радвах да видя такава базирана и по е-спорт. Иначе знам че и за Стар Крафт имало
ontopic
CHINESE DOMINANCE
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Авг 2012 22:22
Alaster написа: Марш дечко, не се обяснявай стой си в LoL темата. 200к viewrs първи ден group stage. LoL- e-sport Ти май не схвана какво точно написах, но айде, простено ти е. denik, сега ако изглезе DOTA Manager игра направо ще се пукна от смях. Вярно, че игрите са за да се преструваш на нещо, което не си, но да се преструваш, че си менъджер на отбор от играчи, които взимат насериозно преструването, че са фантастични герои, които се избиват един друг, е малко сюреалистично, не мислиш ли? Не, че мнението ми за истинските спортове е много по-добро, но... боже мой, тук нещата стават яко meta.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Авг 2012 00:15
Не ме интересува какво си написал, аз не съм тръгнал да се обяснявам в темата на жалката ти игра, така че премахни мазното си присъствие от тук.
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Авг 2012 00:25
Пич, ти осъзнаваш ли, че ти намеси LoL, не аз. Да, играя я, но също така съм играл DOTA, играя от време на време HoN, в момента активно играя и Prime World на руски. Това, че ти имаш някакви комплекси не е мой проблем, а твой.
Аз следя тази тема, защото се интересувам от играта, но не съм я играл, затова не пиша по принцип - за да не се изкажа неподготвен. Все пак смятам, че съм в пълното си право да коментирам едно "интересно странично хоби", както каза denik, което не е директно свързано с играта, а с културата около нея, която според мен започва да става абсурдна.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Авг 2012 05:57
Недей се опитва, няма да те чуе.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 29 Авг 2012 13:14
Предварителните групи свършиха с тотална доминация на китайците. Предполагах, че ще са наваксали на Дота 2 и ще са добри, но не очаквах ТОЛКОВА БЪРЗО да го направят :О Малко сад, че любимите ми ЕУ отбори са последни :Д За сметка на това gogogo coL с малко повече късмет могат да направят топ 5 майк ги сцепва, няма как
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Авг 2012 18:13
Честито, TeamLiquid добавят Dota 2 като третата си официална игра в сайта. Най-накрая къмюнити, което ще е кадърно
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|