Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Авг 2012 23:56
Тук е обяснено как се взема меч с 200 dmg още в началото на играта. Изисква 16 str, обаче на тоя етап убива почти всичко с 1-2 удара ;] Глигана умира лесно, ако го примамиш върху някое от запалените тела на земята! Humanity-то се изполва предимно за PvP или за Coop - само в human form можеш да влезеш в играта на някой(ако играе online и е в human форма) и да го убиеш като му вземаш всичките души ;] P.S. Играта е велика! Дори с тоя ужасен порт, успя да ме зариби брутално...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 00:09
Ако се фиксне порта и се играе с джойпад няма никакви проблеми. Екстра е сичко. И все пак каде се активира оригина игра?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 00:25
Някои огнища са ''ъпгрейднати'', т.е. около тях има Fire Soul Keeper или нещо такова - пример - началната зона там с полянката. Но обикновените огнища, които сам си палиш са по дифолт с най-минималния брой колби, като може да ги kindle-ваш после ако имаш fire soul в инвентара. Тва се прави, когато си сигурен, че ти трябват повече колби за някой кофти файт, щото иначе реално можеш да ъпгрейднеш само няколко огнища - ограничен е броя на тия fire souls ( все още не съм сигурен така ли се казваха, ама ю гет да пойнт ) Пазете си душите на босовете, които получавате, с тях може да се крафтват яки предмети. Ако ви тупат много в близък бой, намерете си някаква халберда или копие, има огромно значение по-големия reach на оръжието, може да ги бодете преди да са ви докопали. Най-яките оръжия са или кристалните, или тези с лайтнинг. Незнайно защо, но почти всички противници в играта много кофти поемат лайтнинга. Кристалните оръжия са с най-висок демидж, но пък се чупят лесно, така че може да ги ползвате само в някой определен файт.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 00:57
Еми щото са дарк соулс, за това поемат кофти лайтинга. Иначе ажете са оригиналната игра никои ли не я е купил оргинална?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 03:15
Късмет някой да я купи оригинал... Некъв тип пишеше в сайта, че я зел и реве колко гадна била.
Аре прогресирайте, че искам да чета коментари за Орнщайн и Смог.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 03:15
Prepare to Die? сериозно ли?
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 05:57
Sentinel* написа: Prepare to Die? сериозно ли? що бе, къв е проблемо ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 08:31
iddqd написа: Еми щото са дарк соулс, за това поемат кофти лайтинга. Иначе ажете са оригиналната игра никои ли не я е купил оргинална? Зависи от къде ще я вземеш. Някои ключове се активират в Steam, други са Retail и се въвеждат като пуснеш играта, в Live. Ето тук има евтини Steam ключове: http://roxen.ru/games/dark_souls/buy-da ... e-edition/16евро. Region Free са и имат и английски език, освен руски. Плаща се с Visa/MasterCard през RBK Money. Магазина е коректен, купувал съм доста неща от тях. В момента няма в наличност, но от лайв чата ми казаха, че ще имат в понеделник(утре).
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 08:58
От ozone играта се активира в стиим без проблем, 1 познат си я взе от там и я активира
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 12:58
Тези евтини ключове са голяма оферта, ама мен ме изкушава да си я купя в кутия с плакати и арт букове. Иначе играта ме кефи максимално.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Авг 2012 13:11
iddqd написа: Тези евтини ключове са голяма оферта, ама мен ме изкушава да си я купя в кутия с плакати и арт букове. Иначе играта ме кефи максимално. Еми според мен не си заслужава да даваш 80лв, иначе са яки екстрите. Тук също има евтин ключ http://www.direct2play.com/243-dark-sou ... guage.html
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 09:36
Timeghoul написа: Sentinel* написа: Prepare to Die? сериозно ли? що бе, къв е проблемо ? мега клиширано?
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 09:55
Абе ти клиширано, ма хората го написали чак на заглавието на играта, щото в тая игра се мре майка му да еба. Направо ми разказват играта. Иначе не е реално как от т.А стигаш до т.Б с триста зора, накрая виждаш че има някакъв бос/минибос и понеже не знаеш как ще те корми и гълташ бастуна и айде пак наново. Хаха, обаче поне съм голям късметлия и Тауруса ми се преби като олигофрен сам и му взех душичките. После запалих тъпия глиган и му се метнах от горе докато се пържеше и го изпращях по каската и му взех шлема. Просто където е на късмет работата, нямам грижи, ама тая игра изисква много постоянство и разучаване, на шаното няма как да минеш всичко. Иначе тва е играта, на кяото се радваш като бъгнеш нещо или се гличне, което не става често, защото тва е цялата помощ, на която разчиташ освен собствените си умения.
Иначе как да съмънвам НПЦ-та, някъде по-напред ли ще стане раотата.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 10:16
ами примерно, някъде преди глиганя, ако не се лъжа, има един рицар с доста лъскав и блестящ на слънцето армор стои на нещо като тераса и гледа към планините по принцип, аз понеже съм първобитен, и го утрепах, което си има своят плюс, но от друга страна - този е едно от нпц-тата, които можеш да съмонваш. Което става в човешка форма, и където има едни оранжеви маркировки по земята. Аз не съм съмонвал, щото все нямах humanity за хабене, но в мулти нещата са по-различни Та, всяко нцп има определени места, на които можеш да го призовеш. Обикновено е при много кофти ситуации, бос файтове и т.н.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 10:36
Ясно от маркировките става цаката, аз не го утрепах, засега само първия пич от пролога, който и без това умираше без да искам му вкарах един тупаник и той взе че се спомина.
А аз съм уориър и ще блъскам главно виталити, str и endurance. Коя гилдия/секта да присъединявам?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 11:49
Мен тоя рицар ми даде някв амулет с зъб, ама не съм пробвал да го използвам.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 12:06
Влизай в Darkwraith и зимай бронята. Ама малко кофти да играеш фул уориър без магии или чудеса.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 12:12
Каде как да влзеза? Аз си играя без магия, понеже не знам как се ползва избрах си рицар и си ги млатя за сега. Също така за какво са едни червени свери дето се намират още не съм ги ползвал. А тия черни рицари бият ли се? Че си загубих хюманитито на еидн такъв деба.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 12:53
darkwraith сектата е възможна в доста по-късен етап, а е и ''скрита'', ако не ме лъже паметта също така трябва да ( не ) си правил определени неща и т.н., и общо взето без някъв гайд точно как да стане, е див шанс да уцелиш бтв, сигурно вече го знаете, но при бос файтовете, опитвайте се да режете опашки и гъзове, see what happens edit : зарибихте ме с ентусиазма си и ся си я свалих и аз за компа, пък да видим бонус контента и разликите с конзолната версия
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 21:07
Тая игра няма да я превъртя май, май, много време отнема, а тея дни хем имах повече за игра по-нататък не знам как ще минавам, при положение че ако отделям 1 час не минавам нищо, заради умиранията. Главно се изнервих днеска на шибаното Лондо. Не знам каква е тая простотия да ми дадат само 2 кирии за духовете, при положение че като свършиха и само трябва да спринтирам насам натам и накрая ме убиха шибаните каспъри. Заминаха ми 6к души, които за моя 27 левел не са много, ама майка му да еба бактиса ми да ме убиват. Тва Лондо цялото ли е такова наакано и досадно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|