Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 18 Авг 2012 14:55

Admiral General Hero написа:
Admiral General Till написа:
принципно на запад си имат денонощни фитнеси, ама не е оферта

ако блъскам от 11 до полунощ, сигурно ще заспя към 7 сутринта, пречи ми ебати

то и в софия съм чувал легенди, че имало един, ама ни име ни място му знам :(

Скъпарския в Дианабад, много ясно. :D А пък като нямаш тонус, всичко помага - малко, много. Ше намериш начин да се енергизираш, ако ще да помолиш някоя батка да ти бръкне с юмруче в дебелото черво... за тонус. :oops:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Авг 2012 16:23

Бако Рийдакян написа:
ако ще да помолиш някоя батка да ти бръкне с юмруче в дебелото черво... за тонус. :oops:

е ся вече си търсиш оправдание, мой :lol:

джакчето помага иначе за енергия, не колкото очаквах, но понякога съм много скапан и си викам уф ся да ходя ли, ама го пия и след половин час си отивам без грижи
деба тия амфети

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Авг 2012 00:03

http://www.motleyhealth.com/celeb/chris ... ark-knight

ей тва мисля да го почвам

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 09:01

Бързите програми обикновено имат краткотраен ефект.Принципно Бейл не изглежда както във филмите си.

Освен това преди всяка сцена където показва физика ,се напомпва с малко упражнения.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 10:24

Рийд, някакво мнение за Oxyelite pro да ми дадеш?
Интересуват ме главно страничните му ефекти на първа ръка, иначе знам, че е добър.
Искам да знам дали ще се чувствам комфортно при прием или ще се потя като животно и няма да си намеря място от нерви. Препоръчай ми марка протеин, оптимален като цена/качество, че с кардиото покрай сухото гори и суровото. :wink: Бира или диня за зареждане след силова тренировка?

Oxyelite ми го препоръча ми го едно момче, което е било доста солиден треньор във Флорида, в комбинация с Jack3d.
По принцип азотния буустър влияе ли се по някакъв начин в прием и с аминикиселини комплекс или протеин? Това го питам от любопитство, че засега финансиране за такива експерименти няма :lol:

Станаха доста въпроси, ако те мързи да отговаряш ще съм ти благодарен само да напишеш за Oxyelitе какви са наблюденията ти.

Черпя :
Spoiler for :

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 10:49

AcTivE написа:
Рийд, някакво мнение за Oxyelite pro да ми дадеш?
Интересуват ме главно страничните му ефекти на първа ръка, иначе знам, че е добър.
Искам да знам дали ще се чувствам комфортно при прием или ще се потя като животно и няма да си намеря място от нерви. Препоръчай ми марка протеин, оптимален като цена/качество, че с кардиото покрай сухото гори и суровото. :wink: Бира или диня за зареждане след силова тренировка?

Oxyelite ми го препоръча ми го едно момче, което е било доста солиден треньор във Флорида, в комбинация с Jack3d.
По принцип азотния буустър влияе ли се по някакъв начин в прием и с аминикиселини комплекс или протеин? Това го питам от любопитство, че засега финансиране за такива експерименти няма :lol:

Станаха доста въпроси, ако те мързи да отговаряш ще съм ти благодарен само да напишеш за Oxyelitе какви са наблюденията ти.

Оксиелит мисля, че съдържа DMAA, което си е дизайнерска амфета. Само хора, предразположени или изстрадали сърдечни заболявания или кофти кръвно са отбелязвали проблеми с такива неща. Аз не съм го пробвал, пил съм Енимъл Кътс - там на втория ден сърцето ми прескочи един-два такта, а на кофичките ми се разтуптяваше брутално, но други странични ефекти не съм имал, потенето беше нормално, в залата имах малко повече енергия заради кофеина. Не съм особено впечатлен от ефекта, а повечето продукти си приличат по състав и са си чиста проба стимуланти със съставки за потискане на апетита. Други момчета пък са много доволни от резултатите, но сигурно са и доста по-стриктни. Аз ти препоръчвам на първо време да сваляш с правилно хранене и повече кардио, а към бърнъра да прибегнеш за последните, упорити мазнини, след като си се вкарал в правилни килограми за ръста ти и си се изчистил видимо. Като намалих храната (без да се лишавам от нищо сладко, щото съм пуси) и почнах по 5 дни в седмицата тренировки в залата или вънка на лоста, се стегнах доста приятно. За отслабване калориите ти трябва да са около 1500. За точен брой има калкулатори, а ако намалиш въглехидратите, хапвай ядки и сирене, за да имаш енергия от мазнини.

Фет бърнър с джак3д си е предобряне със стимуланти. Аз засега съм на голяма чаша кафе преди тренировка и съм ок. Пил съм Novem, което е джакоподобно, и само ме сърбяха ръцете от бета аланина.

Това за кардиото да гори мускули, честно, не ми се е случвало. Като си тренираш и приемаш достатъчно белтъчини, тялото си пази мускулите, щото се е научило, че му трябват, когато го тормозиш в залата. Според мен само със сериозно недохранване може да изгубиш голямо количество мускулна маса, щото тогава тялото разгражда мускулните белтъци за хранителни вещества, знаеш как е. Хелем, виж го Юсейн Болт къв нацепен изрод е, а тича да си ебе майката. Като протеин ти препоръчвам Syntrax Whey Shake - излиза левче за доза протеин концентрат, много вкусен и с доволно възстановяване. Още по евтин вариант са аминокиселини на Amix - Hydro-32. От толкова много инфо вече ми е пълен хикс дали изобщо губя нещо, като пия само аминокиселини - то на практика си е пълноценен протеин, при това хидролизиран суроватъчен, готов за консумация от тялото. Същия ефект, по-евтино ми излиза, и няма калории, което ше рече, че мога да се тъпча повече. :D

Азотния буустър се стаква безпроблемно. За ефекта нямам лични наблюдения, според мен човек трябва да се оправя без такива добавки, за да има реалистични резултати. Иначе ако си модел и ще те снимат, следва да се натъпчеш с буустъри, креатин, диуретици и путки майни, за да излезеш звер. :)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 11:02

На всеки един букет, който ще ви положа ще сложа по една доза протеин, да си имате.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Авг 2012 11:06

нека да има бе, аз съм ЗА поемане на субстанции :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 11:12

Аз малко трудно наваксвам с протеина, защото съм повече по зеленчуците и плодовете и само на кисело мляко и яйца не си е работа. Затова кардиото ме топи цялостно и смятам да си взема кутия-две от нещо, че да не става работата постоянно up&down. Засега ще помъча още малко докато не застудее и чак другата пролет ще му мисля, пък мисля да вкарам тези аминокиселинки, които препоръча, които впрочем, изглеждат доста изгодно, за колко време ти стигат? И все пак бира или диня за зареждане след силова тренировка? :D

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 17:56

Не си търси оправдание да пиеш бира, не ти е нужно :!: :D

Аз нещо претренирах обаче, почнах сериозно 5 пъти седмично със стабилни тегла и усещам, че май си докарвам един тендинит на китките. В началото беше лека болка, но вчера на бицепс дори с кривия лост в момента в който оставя лоста след серия се превивам от болка. Не знам кво да правя, ако не мога да тренирам сега, когато ми е останал малко над месец да блъскам толкова сериозно, не знам кво ше правя. :cry:

Почивам днес, макар че трябваше да направя 3-ти пореден ден в залата. Утре ше скоча, ако е зле, май ше тичам на лекар, или ше връзвам китките с нещо. Някой има ли идея от връзване на китки? :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2012 19:39

5 пъти седмично ше рече да тренираш една мускулна група всеки ден, нале?

Ако ти идва нанагорно, почивай 1 ден на всеки 2 дни. Мен от прав лост ми се ебават сухожилия, от крив ми се еба гърба един път - нормални са тия неща. :/ Ако имаш болка и пукане в ставите, вземи си нещо с поне 2 грама глюкозамин - Еластамин на Primaforce е доволен. Не минават ставите веднага, но намаля болката до поносимо ниво.

Жоро, аминките са супер изгодни, но трябва да си набавяш белтъчини от храни. Една доза от аминките е 6 грама протеин със същото количество амино колкото в една доза суроватъчен протеин от 30г примерно, а дали има нужда от допълнителния протеин, въглехидрати и мазнини в нищожни количества е обект на кански спорове.

Почвам да зобя монохидрата от утре. Мир и хипертрофия, пичове, че ме чека жена на легло. :D

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 23 Авг 2012 23:47

Бахти форума как се овълчи и стана друг :rockon:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 05:43

Бако Рийдакян написа:
5 пъти седмично ше рече да тренираш една мускулна група всеки ден, нале?

Ако ти идва нанагорно, почивай 1 ден на всеки 2 дни. Мен от прав лост ми се ебават сухожилия, от крив ми се еба гърба един път - нормални са тия неща. :/ Ако имаш болка и пукане в ставите, вземи си нещо с поне 2 грама глюкозамин - Еластамин на Primaforce е доволен. Не минават ставите веднага, но намаля болката до поносимо ниво.

Жоро, аминките са супер изгодни, но трябва да си набавяш белтъчини от храни. Една доза от аминките е 6 грама протеин със същото количество амино колкото в една доза суроватъчен протеин от 30г примерно, а дали има нужда от допълнителния протеин, въглехидрати и мазнини в нищожни количества е обект на кански спорове.

Почвам да зобя монохидрата от утре. Мир и хипертрофия, пичове, че ме чека жена на легло. :D

Ако тренирам една група 5 пъти седмично, другите кога да ги тренирам? :D

Бе не са нормални, щото болката е прогресивна, постепенно започна да ме боли повече до момента, в който като оставя лоста наистина почвам да се превивам от болка. Нещо не е наред.
35 кинта за еластамин няма да дам, това е добавка за хеви билдъри. Глюкозамина на Адифарм е 15-ка, и пак ми е някак много. Тъпча сьомга кат невидел уж за да помогне, суплементирам си и витамини и магнезий, ама... Хуй. Днес ше ида до залата да видя как е положението.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 08:02

Искам да кажа, ако тренираш всеки ден, трябва тренировката да е по-кратка и да се тренира всеки ден различна мускОлна група. Не всеки ден да правиш продължителна, тежка тренировка и да се смазваш в залата. Понеделник - гърди, вторник - рамо... :D

Тоя адифарм е ниско дозиран, с 3 таблетки дневно никва няма я свърши. По 6-8 таблетки дневно ще ръгаш, барем усетиш нещо, и ще свърши за седмица и нещо. Еластамина е по-изгоден в пъти, ама си струва ако наистина те болят ставите за щяло и нещяло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 08:14

Имам тука един мускул... елате да ви го подам :oops: :P

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Авг 2012 10:27

Е са закусвам мюсли и усещам как фитнес енергията протича през мене, направо съм господ.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 13:01

после ше ти протече през дупЕто

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 17:15

Мама: "Ние ще ядем риба за вечеря, а за тебе има баница."

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 17:36

Някой може ли да ми каже колко грама протеин има в био-суроватка от козе мляко и на какви цени е попринцип суроватката?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2012 18:59

Бако Рийдакян написа:
Искам да кажа, ако тренираш всеки ден, трябва тренировката да е по-кратка и да се тренира всеки ден различна мускОлна група. Не всеки ден да правиш продължителна, тежка тренировка и да се смазваш в залата. Понеделник - гърди, вторник - рамо... :D

Тоя адифарм е ниско дозиран, с 3 таблетки дневно никва няма я свърши. По 6-8 таблетки дневно ще ръгаш, барем усетиш нещо, и ще свърши за седмица и нещо. Еластамина е по-изгоден в пъти, ама си струва ако наистина те болят ставите за щяло и нещяло.

Аа в тоя смисъл :!:
Не, по 2 групички правя, като понякога се засичат една група да се повтори през 2 дена почивка.
Но проблема май идва от това, че като направя гърди и рамо, на следващия ден ръце, на следващия гръб и крака, и чак тогава почивам, май пренатоварвам на места. Особено ставите на китката, щото се товарят и от гръб, и от гърди, а пък от ръце съвсем.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com