Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Приказната Англия
Публикувано на: 21 Авг 2012 08:37

ЖИВОТ КАТО НА КИНО

Гледах преди време новините на bTV- кабеларката на ДС. Изведнъж говорителката ни в клин, ни в ръкав изръси поредната си идиотщина, която нямаше нищо, ама нищо общо с новините. Тази примитивна дамичка започна усърдно да убеждава зрителите, че Лондон е най- добрият град за пазаруване. Само дето пропусна да спомене какви са цените в този приказен град….

Нека най- напред се спрем на цените в хотелите… Защото преди да тръгнем на шопинг из английската столица, трябва най- напред да се настаним някъде, нали? Нощувката в Milestone Hotel Kensington струва между 352 и 540 евро на нощ! В Covent Garden Hotel искат маааалко повечко- между 367 и 862 евро.
Няма ли нещо по- евтино, ще запитате вие. Има, има… В един от най- евтините лондонски хотели- Apex City of London ще платите само между 126 € и 292 €. Чудничко, нали?

Да се нахраним, пък след това да тръгваме по магазините. Така де, храни душа, да те слуша. И в най- скромните ресторанти на Лондон за едно ястие ще трябва да платите между 8 и 12 лири (тоест, между 18 и 27 лева)! В най- западналите закусвални пък може и да намерите хамбургери по 4 лири. Да ви е сладко! А, ама нали трябва да „прокарате” храната?! За целта си поръчайте на- евтиното- бира. Една наливна бира струва в Лондон между 1. 71 и 2 лири стерлинги, а това са близо 5 лева. (Към днешна дата - 19.08.2012 една лира се обменя за 2.50 лв.)

Хайде сега на пазар! Да си вземем най- напред обувки. Маратонките adidas струват тук цели 135 лири. Едни прилични обувки от марката „Sioux” струват също така 135 лири. Има и много по- скъпи, но тях няма ги да споменавам, за да не ви прилошее. Тук му е мястото да отбележа, че в Англия цените по принцип са с 15 % по- високи от цените в средноевропейските страни.

Влизаме в магазина Selfridges & Co и… си глътваме граматиката. Едно кадифено мъжко сако струва 595 лири, а едно палто- над 1000. Виж канадките са по- евтини- те струват от 255 до 355 лири. Ама пък за хубав мъжки костюм трябва здраво да се изръсите. Най- евтиният струва цели 985 лири.

При дамската мода нещата изглеждат още по- шокиращи. Ботушите са между 230 и 700 лири. Рокли има и за 230 лири, но и за 645. Без да са маркови при това. Да не забравяме и така наречените аксесоари. Цените тук са направо убийствени. Една дамска чанта струва между 350 и 4000 лири стерлинги!

Знам, че на това място някой нашенски главанак ще се провикне: да, ама заплатите там… Заплатите в Англия са много ниски. Далеч по- ниски от заплатите в Германия и Швейцария например. Един английски мениджър получава 22000-28000 лири стерлинги годишно. Бруто, разбира се! Реалната му работна заплата (след данъци, осигуровки, удръжки, такси и НАЕМ) е не повече от 10 000 лири. Това са подаяния, като се вземат предвид горните цени…

Всъщност, нищо не ви пречи да отскочите до Лондон. Уверете се сами колко хубав, лек и охолен е животът в Англия. Приятно прекарване и най- вече… приятно пазаруване!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

http://www.SuperAstro.net

Профил WWW

Latinica
Аватар
Заглавие: Re: Приказната Англия
Публикувано на: 21 Авг 2012 08:57

jelaq ti sperma

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 21 Авг 2012 09:23

Няма ли кой да го банне тоя пенсионер.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 21 Авг 2012 09:44

apostoloff написа:
ЖИВОТ КАТО НА КИНО

Гледах преди време новините на bTV- кабеларката на ДС. Изведнъж говорителката ни в клин, ни в ръкав изръси поредната си идиотщина, която нямаше нищо, ама нищо общо с новините. Тази примитивна дамичка започна усърдно да убеждава зрителите, че Лондон е най- добрият град за пазаруване. Само дето пропусна да спомене какви са цените в този приказен град….

Нека най- напред се спрем на цените в хотелите… Защото преди да тръгнем на шопинг из английската столица, трябва най- напред да се настаним някъде, нали? Нощувката в Milestone Hotel Kensington струва между 352 и 540 евро на нощ! В Covent Garden Hotel искат маааалко повечко- между 367 и 862 евро.
Няма ли нещо по- евтино, ще запитате вие. Има, има… В един от най- евтините лондонски хотели- Apex City of London ще платите само между 126 € и 292 €. Чудничко, нали?

Да се нахраним, пък след това да тръгваме по магазините. Така де, храни душа, да те слуша. И в най- скромните ресторанти на Лондон за едно ястие ще трябва да платите между 8 и 12 лири (тоест, между 18 и 27 лева)! В най- западналите закусвални пък може и да намерите хамбургери по 4 лири. Да ви е сладко! А, ама нали трябва да „прокарате” храната?! За целта си поръчайте на- евтиното- бира. Една наливна бира струва в Лондон между 1. 71 и 2 лири стерлинги, а това са близо 5 лева. (Към днешна дата - 19.08.2012 една лира се обменя за 2.50 лв.)

Хайде сега на пазар! Да си вземем най- напред обувки. Маратонките adidas струват тук цели 135 лири. Едни прилични обувки от марката „Sioux” струват също така 135 лири. Има и много по- скъпи, но тях няма ги да споменавам, за да не ви прилошее. Тук му е мястото да отбележа, че в Англия цените по принцип са с 15 % по- високи от цените в средноевропейските страни.

Влизаме в магазина Selfridges & Co и… си глътваме граматиката. Едно кадифено мъжко сако струва 595 лири, а едно палто- над 1000. Виж канадките са по- евтини- те струват от 255 до 355 лири. Ама пък за хубав мъжки костюм трябва здраво да се изръсите. Най- евтиният струва цели 985 лири.

При дамската мода нещата изглеждат още по- шокиращи. Ботушите са между 230 и 700 лири. Рокли има и за 230 лири, но и за 645. Без да са маркови при това. Да не забравяме и така наречените аксесоари. Цените тук са направо убийствени. Една дамска чанта струва между 350 и 4000 лири стерлинги!

Знам, че на това място някой нашенски главанак ще се провикне: да, ама заплатите там… Заплатите в Англия са много ниски. Далеч по- ниски от заплатите в Германия и Швейцария например. Един английски мениджър получава 22000-28000 лири стерлинги годишно. Бруто, разбира се! Реалната му работна заплата (след данъци, осигуровки, удръжки, такси и НАЕМ) е не повече от 10 000 лири. Това са подаяния, като се вземат предвид горните цени…

Всъщност, нищо не ви пречи да отскочите до Лондон. Уверете се сами колко хубав, лек и охолен е животът в Англия. Приятно прекарване и най- вече… приятно пазаруване!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Шеърнах те у фейса, в коми групата, много ти харесаха поста.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Авг 2012 10:23

апостолов, ще ти изпратя добре пакетирани японски лайна, за като огладнееш брато :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 10:35

ae mu pusnem na toq nekrolog oneq glisti deto biqt pensioneri i snimat posle :S

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 10:48

dahahaaha :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 10:58

Само да кажа, че освен не на място, твърденията на автора нямат нищо общо с истината.

А твърденията за заплатите са толкова грешни, че няма на къде повече ;д

Pleasure your torture, I will endure

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 15:35

питам се аз, питам се, г-н Апостолов, вие не бяхте ли член от групата на PC Mania, когато списанитето беше на хартия?

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 17:47

Nigga написа:
питам се аз, питам се, г-н Апостолов, вие не бяхте ли член от групата на PC Mania, когато списанитето беше на хартия?

baq si prost

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 19:16

знам, щото за жалост имам гена на майка ти

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 19:31

леко само :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 21:03

Двете гърди на млада жена разговарят. Едната казва:
"Мисля, че между нас е свършено!"

по темата - Бай Ганьо пътувал в едно купе с Милейди, французин и англичанин. За съжаление Милейди имала сериозни проблеми със стомаха си и едвам удържала газовете, които напирали. Но поради пътуванео с влак тя не издържала дълго и се изпуснала и то доста звучно при това.
Във купето настанал смут, но англичанина веднага станал и казал:
- Госожице, Господа моля да ме извините, явно стомахат ми не понася яденето от вагон-ресторанта, няма да се повтори.
Но след няма и 5 минути Милейди пак пуснала една пръдня. Този път светкавично реагирал французина:
- Мадам, Господа извиннете и мен навярно и аз съм ял от същото, простете.
Бай Ганьо му писнало от скуката и излезнал от купето, но се върнал, отворил врата и се обърнал към двамата джентълмени:
- Ако тая тука се насере, да знаете че съм аз.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 21 Авг 2012 21:40

Цитат:
Двете гърди на млада жена разговарят. Едната казва:
"Мисля, че между нас е свършено!"

някой е чел мен.бг

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2012 21:52

Всъщност едни пичове от една група си ги пускат тия на стената във фб

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2012 18:48

Мисля че това е поредният тролски акаунт. Иначе чичето Апостолоффффф е виден български кукуригалник(да се чете астролог), известен в близкото минало с наивните си пасквилчета тип "хороскоп за всеки ден от живота на глупака, несретника, неудачника...", радващи се допреди няколко години на голям успех сред чинки, стринки, учинайки, баби-клакьорки и други видни представители на българската интелигенция. Понастоящем е редовно късан от бъзик главно в блогбегето, където отвреме-навреме може да бъде открит кротко да блогърствува. Ако някой иска да нахрани истинския Апостолофффффф, тук е удобно място, въпреки че май гадината е сложила модерация на анонимните коментари(често става голям купон :)), : http://apostapostoloff.blog.bg/ (май че оттук някой копи-пейства глупостите). Друг блог: http://www.superastro.net/blog/
Малко инфо за легендата Апостолофффффффффф: http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90% ... 0%BE%D0%B2
Също и: http://www.damusenevidi.com/2009/08/blog-post_11.html с интересен и културен спор в коментарите отдолу
Но както казах не вярвам дори той да е дотолкова изпляскал, че да се тресне тук, въпреки че знае ли човек... Ако случайно е така, ще бъде много забавно.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2012 20:43

ti do kyde stigna s puskaneto na sylzichka?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2012 21:24

Пени написа:
ti do kyde stigna s puskaneto na sylzichka?

До кривата круша. Вчера прочетох един твой постинг и както пусках sylzichki така се разхилих... всичко се провали. Почвам отначало. Само се притеснявам, докато кандисаш да не ти излезе лаптопа от гаранция.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2012 21:37

отде-наде такъв сърцераздирателно смирен тон тука бе

я оди еби нечия майка, ЧЕ МАЙ МИ СВЪРШВА РАКИЯТА :D :D :D :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2012 21:38

тази вечер поглъщам уисуки с кора :P

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com