Заглавие: Breaking News: Confirmed! Adolf Hitler returns 2012!
Публикувано на: 18 Авг 2012 22:26
След 67 години в изгнание, Адолф Хитлер се завръща през 2012! Открил тайната на вечният живот, д-р Менгеле приложил специална терапия на Фюрера, която го пази жив и до днес. Хитлер ще се завърне в края на ноември, а неонацистите по цял свят вече празнуват и се подготвят за връщане на величието на нацизма! Новината доведе и до бурни реакции в много държави:
Ангела Меркел: "Катастрофа! Това ще е резултата ако нацистите вземат властта отново"
Барак Обама: "Завръщането на Хитлер е заплаха за световния мир, за САЩ и за светлото бъдеще!"
Владимир Путин "Завръщането на нацизма води до голяма война, с катастрофални последствия"
Бенямин Нетяняху: "Сега Втори Холокост изглежда все по-вероятен"
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Breaking News: Confirmed! Adolf Hitler returns 2012!
Публикувано на: 19 Авг 2012 10:21
спри се, марто
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Жувотновъд
Публикувано на: 19 Авг 2012 10:23
The Chameleon написа:
спри се, марто
Хамелеоне, ти си толкова "forever alone", че пускаш тема и като видиш че няма кой да ти се върже, сам си отговаряш.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Авг 2012 10:24
пиши и с милионерчето, и с форевър алоуна плс
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения