Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 03 Авг 2012 17:51
Здравейте, търся да закупя поредицата на Робърт Джордан "Колелото на времето" . Някой който притежава поредицата и желае да се раздели с нея нека да ми пише. dido_demirov@abv.bg
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 10 Авг 2012 20:46
Аз ще ти я продам на драго сърце. Липсват книги 2 и 7 обаче.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 11 Авг 2012 23:14
купи си електронен четец за същите пари, ще ти излезе много по-евтино като го сравниш с книгите, които ще прочетеш.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 13 Авг 2012 00:30
Изходе, много си зле
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 13 Авг 2012 20:40
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 10:55
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 12:36
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 14:06
Прав е Изхода, аз от както съм си взел Kindle-чето чета 2 пъти повече, защото просто достъпът до книгите ми е по-лесен. mobireaders.org е български сайт и има ОГРОМНО количество заглавия. Отделно, че като хванеш книгата да си я прочетеш в оригинал, много по-добре вникваш в смисъла на автора. Електронното мастило е направо манна небесна! Преди няколко дни четях в Борисова и идва няква мадама да ме зарибява да си купувам книги с индийски мъдрости... И аз й викам "Абе не ме интересува", а тя "А, ти книги четеш само от таблети, така ли?". Gooby pls -.-
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 14:45
Изхода е прав разбира се. До скоро ползвах един MSI Windbook за четене в леглото и кенефа ( аахахаа ) че чета много, обаче от както си взех Kindle просто се родих - няма никаква база за сравнение, а ако има кой да ви го донесе от САЩ ( варианта с рекламни скрийнсейвъри ) просто няма смисъл да се прави сравнение с каквито и да било таблети, телефони и лаптопи ( поне щом става дума за четене, нали ). Но пък човека отворил темата, може да иска хартиени копия, има хора които ги кефи да разгръщат страниците, да им мирише на хартия и тн. Та по темата - имам първите два тома на хартия някъде захвърлени, ама най-вероятно приличат на сдъвкани и изплюти, че са видели не едно преместване по разни градове и държави
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 17:44
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 17:58
Мода, бате... Баш пък по модните течения се нося, ще знаеш. Изработих си 200-те лева, купих си Kindle, ЗАЩОТО ИСКАМ. И защото 90% от книгите, които прочетох, бяха в оригинал, и НЕ СЕ НАМИРАТ В БЪЛГАРИЯ НА КНИЖНО ИЗДАНИЕ. Сега влезе ли ти нещо в твърдата глава? А това, че не можеш да четеш без източник на светлина Е предимство, защото по този начин електронното мастило не ти вади очите. А аз така или иначе имам диоптър, не ми трябва да го увеличавам. Витаем... ти си виташ в твоя си свят и в главата ти просто не може да влезе как така някой ще си сваля удобно книгите на електронния си четец (чиято батерия държи по месец), вместо да се разкарва всеки ден до щанда с книги втора ръка. Защото ако си бях купил всички тия книги, които прочетох от както имам киндъла, сигурно щях да живея вече на улицата. Ама ха, аре стига плещил глупости, че не ти отива на годините.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 14 Авг 2012 19:23
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 09:10
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 09:27
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 11:07
AlShu, проявявам негативни емоции към теб най-вече, защото по принцип в твоя образ би трябвало да виждам някакъв авторитет, щото най-малкото си човек, 10 години по-възрастен от мен, а на практика единственото, което проявяваш като начин на мислене, те прави кон с капаци, който пречупва елементарни за разбиране неща през своята осакатена визия за живота.
Е-четецът е нещо, с което разполага почти всеки активно четящ човек на запад. Има обективни и добре аргументирани причини за това (с които би трябвало да си запознат, но ти НЕ си) и е въпрос на време да се наложат още повече и при нас. Още не успявам да проумея защо очакваш да проведем нормален спор, когато ти всъщност не си наясно с всички предимства и недостатъци на това, за което спорим, но иначе си изграждаш някаква удобна за теб и обидна за нас теза.
Това е все едно някой, когото не си срещал никога, да те нарече тъпанар и ти да седнеш и културно да му обясниш защо не си тъпанар и колко свестен човек си всъщност. Да бе, ей сега. И в последния си пост демонстрираш, че по презумпция си предубеден към нещо, с което не си запознат и на базата на това раздаваш квалификации в интернет, мъж, прехвърлил 30-те, който е изгледал повече анимета отколкото аз съм удрял чекия в живота си и ще седна да си говоря културно с тебе?
No way, първо ще се наложи да всееш малко респект с нещо. Като за начало наистина можеш да признаеш, че се набута където не ти е работа.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 11:16
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 11:50
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 12:40
Ще последва това, че сега спирам да ти отговарям, но следващия - когато отново изръсиш тъповато мнение, което не се базира на факти, ще ти реагирам още по-буйно. Иначе не те мразя, сякаш даже малко те съжалявам. Aко примерно беше благоволил да кажеш "бе не бях съвсем прав", нямаше да последват псувни, а щеше да запазиш достойнство и съответно щеше да получиш червена точка респект от мен. Щото не, няма как по дифолт да те приемам за по-авторитетен, само защото си по-възрастен и точно тоя разговор показва защо. П.П. Освен това, моята сперма > твоето аниме. Deal with it
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 13:38
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам Колелото на времето Публикувано на: 15 Авг 2012 14:41
Алшу, дай да те чуем за какви възвишени цели може да се ползва таблет
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|