Der Meister написа:The Mission - Never Again
готик U2, ма са яки де
иначе
FIELDS OF THE NEPHILIM СЕГА И ЗАВИНАГИ
Der Meister написа:The Mission - Never Again

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Не бих ги определил като готик U2, но че са яки, яки са, спор няма. Заедно със Sisters of Mercy са ми много любима група. Fields of the Nephilim не съм ги слушал, но отдавна съм се наканил да им изтегля дискографиятаAdmrl Gnrl Emiladeen написа:Der Meister написа:The Mission - Never Again
готик U2, ма са яки де
иначе
FIELDS OF THE NEPHILIM СЕГА И ЗАВИНАГИ
Начи Куцата Бисквита те кефи, ама това не можеш да понасяш?High_voltage написа:Limp Bizkit - Boiler
яжте ми кура, тази песен е велика. Не, не ми пука че е Limp Bizkit, песента е велика.