ТУРЦИЯ–СИРИЯ
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: ТУРЦИЯ–СИРИЯ
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Турция е най-голямата военна сила в региона, дори и без американските поделения на нейна територия. Влезе ли с пълна мощ в Сирия, дотам са пустиняците.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Иран ако ли не разполагат с дори още по-внушителна военна мощ, само не знам дали се водят баш в региона. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Мада Раша и Дедо Иран ще ебът натовската сган ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ХАЙЛ ВЕРМИК!
Гадния резак Башар Асад трябва да бъде обесен!
Гадния резак Башар Асад трябва да бъде обесен!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
В Сирия се води война между някакъв диктаторски режим и някакви радикални ислямисти. От друга страна пък турците които пак са некви мазни чалми, и те се намесват незнайно на коя страна. Да си се избиват там аборигените, щом им е толкова акъла.
Все са резняци! Да се избият взаимно ше е най-добре. Или още по-добре ше е да дойде США и да сложи ред и демокрация!

- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ти толкова ли си си тъпо попринцип или това е някво изключение? Дано го убият мирно и тихо Башар Асад, че не ми се мисли какво ще стане ако Сирия почне да бие по Турция или обратното.vanmx написа:В Сирия се води война между някакъв диктаторски режим и някакви радикални ислямисти. От друга страна пък турците които пак са некви мазни чалми, и те се намесват незнайно на коя страна. Да си се избиват там аборигените, щом им е толкова акъла.
(С 2 думи - очаква ни дълбока и поголовна мизерия)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Значи, най-добре е да няма война и никой да не убива никой. Ама тия фанатизирани чалми са толкова примитивни и затова действат първично. Абе мангали, бе.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Никога не си бил сред умните деца в училище, нали?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
о не, виждам форумната злоба да се насочва над нищо неподозиращия ван 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Беше отдавна, нямам ясни спомениOmega-x написа:Никога не си бил сред умните деца в училище, нали?
офф, каква ти злоба. ти да не би да се кефиш на тия араби?о не, виждам форумната злоба да се насочва над нищо неподозиращия ван
просто гледах някакви филмчета и се афектирах
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
derp bro 
天皇陛下万歳。。!
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Зле си. и зле зиvanmx написа:Значи, най-добре е да няма война и никой да не убива никой. Ама тия фанатизирани чалми са толкова примитивни и затова действат първично. Абе мангали, бе.
Това което се случва там ни засяга и нас бе дебил. Засяга всички. Русия не пуска режимa да падне мамицати им мръсна , американците пък почнаха всичко шибаните педали и сега ще го духаме ние. Режимът няма как да остане , но когато eventually падне Русия и Китай ше гледат лошо и ние ше акаме в гащите.
Пък Турция им е съвсем друга ролята отделно за информираните чеда от тоя форум Сирия също има огромна военна мощ приближаваща се почти до тази на Турция , точно и заради това режимът толкова трудно ще падне...А турция са пионка просто . не е Сирия - Турция проблемът ....
кьорави катерички
Сирия е победител беее!