пак съм пиян и не моем да измислим нищо по-яко, даже не знам какъв акъл да ти дам за онова, което четох, че ти се случва напоследък
само искам да ти кажем, а тва важи и за другите - не позволявайте някви ситуации да ви вкарват живота у един насран коловоз, дето всяка спирка да е поредната септична яма, от която блика лайна и свинска урина и т.н.
в момента и аз съм на поредната такава спирка, затова съм втора поредна вечер пиян знам кво клише е някой дрисльо да фане и да се напие от ''мъка'', нали, тва е толкова преекспонирано явление, че чак ми се пълни устата с говна от тая мисъл ЗАЕБИ
обаче има някъв кратък период, в който си си сипал ракията, палиш фас след фас, срещу тебе стои, в моя случай, ШЕФО, и 2 часа в ранните часове на денонощието обсъждаме дали вселената е безкрайна, какво е ''идеята'' според Платон, и защо човек използва само 3% от мозъка си, и как ние не можем да си представим нищо отвъд наложените ни канони за ''реално'' и ''човешко'', и че може би сме способни да наблюдаваме само малък фрагмент от заобикалящия свят.
на другия ден чакаш пак онова, което много хора наричат divine intervention, плискаш си вода през 10 минути, драпаш си макарите, псуваш наум, после псуваш на глас, трескаво обикаляш стаята, и тъкмо като чуеш звука от смс, скачаш, that mini heart attack от радост, и накрая виждаш някъв спам от глобул да си ебат майката, подлоги на ЦИОН и т.н. рептилите са окей, а някой ден ще докажа, че човек произлиза от динозаврите помнете ми думата
Сашо, не знам дали си се оправил вече с всичката тая каша, баба ми едно време ме филмираше с едно понятие, което съм забравил, но бейсикъли става въпрос за bad luck black hole около теб покрай рождения ден - случвало ми се е много, падал съм кат куче и съм се осакатявал точно преди рд или са ми се случвали редица лайняви нещица точно преди и след него та просто го остави да отмине, НЕ СЕ КАРАЙ с вашите, в това съм се убедил, че няма никакъв смисъл - живота ми е 100 пъти по-спокоен, откакто спрях да им реагирам не знам, разбира се, при теб какво е, а и сега изговорих ебах тия глупости само не требваш да му се даваш на тоя контролата деба неговата майка рецидивистка, ама и на мен ми се е случвало - бяха петима и т.н.
П.П. Само не знам как можаха да убият Ботев ?
___________________________________ джумерки
Deprivd
Заглавие: Re: да илядиш, Пантов
Публикувано на: 11 Авг 2012 03:15
Честит рожден ден, mate, дръж света за ташаците и стискай и не пускай и няма да се даваш
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Авг 2012 11:11
Шефо и ШЕФО пият, а meanwhile баце Морко в петдекаровото си имение в Банкя е турил монокъла и кво прави:
Spoiler for :
Да ви еба майчиците дрисливи, заклевам се.
Волтаж, честит рожден ден, братче. Квото ти е на главата - не се съмнявам, че ще се справиш с него и ще оживееш накрая, щото си много свестен и можеш. Аз съм сигурен даже, че ще дойде ден - и той не е толкова далеч, когато всичко така ще ти потръгне, че ще ти писне да влизаш във форума и ще го отебеш, както правят много хора. И няма да е същото без тебе.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Till.Lindemann
Публикувано на: 11 Авг 2012 11:59
честиж рожден ден, хайчо. бъди жив, здрав и ЩАСТЛИВ. малко хора си пожелават тва
морко,стига мрънка. зимата като кажеш на пламена "извади го от устата си малко, да стана да хвърля едно дръвце в камината" ше си ок, нали
последвайте кюриосити в туитър. от време на време показва доста майндблоун снимки
......
Публикувано на: 11 Авг 2012 16:22
жив и здрав, по малко сдухване и повече се дръж лайк а босс! тилл, следя ги у фейса снимките, доста са майндфък, любимата ми до сега е тази с планината в далечината
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 12 Авг 2012 19:09
ЧРД на патерици От другата тема не успях да разбера какви точно проблеми имаш, но искрено ти пожелавам да ги решиш
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения