Късмет?
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Късмет?
Ми, веднъж като 5-6 годишен, без да разбера как дори, спечелих някакъв хипер як воден пистолет и подлудявах квартала. Инак най-големия ми "удар" беше като намерих 50лв. до един казан. Също тъй спечелих от "Еврофутбол" 7лв., в първия път когато играх, някъде на 11 години
Ма, от лотарии нищо не съм уцелвал, една тройка имам от тотото и толкоз 
WeAreGettingClose
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Аааааа, ако става дума и за намиране на неща като бях малък на клетвата на най-големия ми братчед преди петнадесетина, че и отгоре години намерих на площада сред народа едни 10 лева, от онея комунистическите синьо-зелените. Нашите ми купиха водни боички с тях, че се опитвах да ставам художник като малък (неуспешен, естествено...
)
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Е, да де, но тогава хлябът ще струва 15 милиона.vasito написа:Някой ден ще спечеля томбола от поне 20 милиона евро.
Сам банкерът Левон Хампарцумян нарече правдиво тото игрите - Седмично преброяване на баламите. А банкерите знаят какво говорят.
Начинът да се печели е да си на страната на организаторите на томболите, казината, игрите, банките и проч.
Банката винаги печели; стар е лафът.
+++
За непечелилите като мен и Гипо ще си остане успокоителният лаф, че
който не печели на хазарт, то е щото мн му върви в любовта.
Баланс цари в природата, тоест!
Нема таа, нема онаа.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Е тогава на мен що и в двете не ми върви?ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: За непечелилите като мен и Гипо ще си остане успокоителният лаф, че
който не печели на хазарт, то е щото мн му върви в любовта.
Баланс цари в природата, тоест!
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
щот сме умни пичове и слушаме яка музика, и явно природата смета, че с останалите неща само ще си омажем пръстите с лайна
ма не е яко така

ма не е яко така
джумерки
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
7557. The Doors - [Morrison Hotel #11] Maggie Mcgill

a.k.a. Disturbed
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ако погледнем по-генерално на нещата, в живота супер много ми излиза късметът и някви важни неща ги 'изшанвам' супер сериозно.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Аз един път спечелих тениска от томболата на ПЦ Маниа
А па за пари, един път вървим със един..и една, и таа вика "А!", оня другия "Десет лева!", аз ги настъпвам и си ги вземам, тая си заминава и с другия ядем и пием като бохеми..туй е 
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
-
Мr.Anderson
Бая ядене и пиене ще да е паднало за 10 кинта. 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Като дете съм печелил от томбола един надуваем крокодил на едно шоу на морето и ми го връчи самият Къци Вапцаров и лично ми стисна ръката. Имал съм от Еврофутбол няколко пъти добри печалби от доста рискови мачове (на Европейското англичаните ми донесоха печалба срещу Швеция с невероятен обрат) и двама мои близки през последните години спечелиха материални награди от тотото. Като цяло от томболи се печели, но трябва да се играе за някакви малки награди, за които не си струва организаторите да нагласят печелившите.
Намерих до автогарата 20лв преди две години и ги дадох после в едно нощно клубче за 4 бири. Като малък бях намерих до едно училище пак 20лв и играхме трима човека на ръчките с жетони цял ден, а вечерта останаха за скрежини и хамбургери. Пред инфлацията и късмета е безсилен
Намерих до автогарата 20лв преди две години и ги дадох после в едно нощно клубче за 4 бири. Като малък бях намерих до едно училище пак 20лв и играхме трима човека на ръчките с жетони цял ден, а вечерта останаха за скрежини и хамбургери. Пред инфлацията и късмета е безсилен
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Till.Lindemann
от еврофутбол дребни сумички предимно
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Почти нищо не съм печелил/намирал ама аз и не участвам много в томболи де, така че нормално (то и да участвам пак нормално). Единственото, за което се сещам е сега наскоро като гледах батмана си зех някъв хамбургер с бира ми дадоха някви талончета и спечелих още 2 бири ама то там май всички талончета печелеха нещо
Ааа и преди много години си бях намерил оригинална химикалка паркър в рейса
Иначе мои приятели са печелили/намирали доста неща.
-Един колега беше спечелил от някви бири да ходи на европейското в полша да гледа мачове;
-една приятелка беше спечелила телефон преди години (не помня от какво);
-брат ми беше намерил някви пари на паркинга до блока ама забравих колко бяха, май 50-100 някъде, а пък една приятелка сега като бях на море си намери 20 кинта;
-от евро футбол един приятел твърди, че спечелил 2000 лв ама не съм сигурен дали наистина казва истината.
Иначе мои приятели са печелили/намирали доста неща.
-Един колега беше спечелил от някви бири да ходи на европейското в полша да гледа мачове;
-една приятелка беше спечелила телефон преди години (не помня от какво);
-брат ми беше намерил някви пари на паркинга до блока ама забравих колко бяха, май 50-100 някъде, а пък една приятелка сега като бях на море си намери 20 кинта;
-от евро футбол един приятел твърди, че спечелил 2000 лв ама не съм сигурен дали наистина казва истината.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Знам ли, дееба.Warbringer написа:Е тогава на мен що и в двете не ми върви?
Може би си мн умен или мн корав, или много богат, или много добре рисуваш?
Все в нещо превъзхождаш останалите, както и те теб в нещо те превъзхождат.
Нема таа, нема онаа.
-
kamengtaiv
- n00b playa
abe vidqh taq tema otnovo i se setih za oshte raboti. Predi 6 godini do nas namerih 2 kinta, sled 3 godini do edna kashta pak 2 kinta. a za neshto koeto sam pe4elil, pomnq prez 2008 nqkade lqtoto na globul vaucherite imaha nqkvi magic code li ne se seshtam, sq kato zaredish vauchera ima 4 magic chisla i poslednite 4 chisla na vauchera ako savpadne pone edno 4islo davat ti oshte 1 lev, a ako sa 2 ili 3 poluchavash po golqma vaucherna nagrada a, ako i chetirite savpadat, poluchavash nekva predmetna nagrada.
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Nigga написа:abe vidqh taq tema otnovo i se setih za oshte raboti. Predi 6 godini do nas namerih 2 kinta, sled 3 godini do edna kashta pak 2 kinta. a za neshto koeto sam pe4elil, pomnq prez 2008 nqkade lqtoto na globul vaucherite imaha nqkvi magic code li ne se seshtam, sq kato zaredish vauchera ima 4 magic chisla i poslednite 4 chisla na vauchera ako savpadne pone edno 4islo davat ti oshte 1 lev, a ako sa 2 ili 3 poluchavash po golqma vaucherna nagrada a, ako i chetirite savpadat, poluchavash nekva predmetna nagrada.
pital li te e nqkoi be?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай