Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2012 11:25
ПИБ, Покредит и ДСК със сигурност ги изкарват до 5 работни дни.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 07:40
Абе, след обичайния начален хайп / omg fail за една игра, кой все още играе Диабло 3?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 13:19
Ами обикновено като вземеш следващия куест ти е запаметило развитието в изминалия куест. Примерно ако минеш 3 акт и не вземеш първия куест на 4 акт има опасност да не ти зачете последните действия на акт 3. Когато си разкрил всички куести се свиква с новата система. Даже вече я предпочитам.
ЕДИТ: Кой друг освен Данте, аз и Firzen играе?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 13:47
Аз играя от време на време, макар и честно казано, за момента ми е досадно - но пък хей, все още има достатъчно будали в RMAH, вече ме финансираха за две копия на Mysts Of Pandaria и един Amazon Kindle Иначе, крайно време е за следващия пач, наистина ми е интересно какъв точно "end game" ще предложат, тъй щото освен да вкарат различни loot based евенти, не знам какво биха могли да променят с нормален пач.
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 14:04
Ами диабло винаги е претендирало да е item hunting игра и си има своята аудитория. При Д3 обаче предметите са прецакани, тъй като статистиките са твърде рандъм и легендарните смърдят в повечето случаи. За мен лично, ако оправят легендарните (тоест ако ти кацне легендарен, да знаеш, че можеш да свършиш върху клавиатурата от кеф) и ако направят така, че на инферно да не падат под 60лвл предмети / или да пипнат генератора на статистики - нещата ще си дойдат точно на мястото. Какво значи ендгейм? Кога Диабло 1 и 2 са имали ендгейм различен от този, който предлага Д3 (айде, след като фикснат гореспоменатите неща)?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 14:48
аз ще се завърна скоро, надявам се нещо не ми се цъкат игри тези дни
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 15:01
Gipo, аз далеч не твърдя, че Диабло игрите имат традиция в "end game" само че времената се менят. вече и FB игрите имат "endgame" ( това да не се чете буквално, нали ). По времето на D2 бях в гимназията, и ми беше благо да ръшвам Мефисто и Pindleskin по 200 пъти на ден - сега гоня 30-така и искам нещо в повече. Но, тук няма как да не сме единодушни - в момента дори и loot hunt-a не е достатъчно добър - ниски нива предмети дори в актове 2 и 3 на Inferno ( 4 поне аз не мога да го гриндя ), безумни комбинации от афикси, далеч не-впечатляващи сетове и легендарни предмети, безполезен крафтинг, скучни камъни, няма руни и чармове, двуръчните оръжия съксват сравнени с тези за една ръка в 99% от случаите... и тн, и тн. Ако ги оправят тези неща, да, ще е по-приятно. Ако сложат някакви loot hunt евенти, ще стане дори по-яко. Ако сложат опция да ти се падне предмет който да може да се redeem-не за портрет в SC 2, pet в WoW или пък банър/уникален цвят боя/whatever в Д3 също ще е яко. Ако сложат някакъв тип колекционерски луут - също. А съм сигурен, че може и къде къде по-яки неща да се добавят, за които аз не се сещам. Въпроса е, да има нови неща. 'Щото в момента, играта наистина леко разочарова и то откъм това, в което би трябвало да е най-силна @Данте, с упоритост, постоянство, малко късмет, и познаване на основни икономически принципи Както и осъзнаване на факта, че по-добре 10 евро по сметката, от колкото 100 в мечтите
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Авг 2012 17:46
не знам кво продавате вие, аз вече за повече от 3 евро не мое пробутам нищо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 00:35
Кажете как са ви батълтаговете, че да ви намеря да цъкаме.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 07:46
Къде е Dante2?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 08:13
я кажете как е ситуацията с аукциона в момента, има ли смисъл да се продава или яките итеми секи ги има вече ?
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 09:01
За RMAH ли говориш? Как така всеки да има яките итеми
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 09:52
Ако имаш какво да продаваш, и имаш желание за това - разбира се, че има смисъл ? Не знам какъв друг отговор очакваш Засега пазар има, макар и заради огромния брой от играчи и продаващи, цените и търсенето на предмети "средна хубост" прогресивно намалява. Но ако имаш някой перфектен рол, спокойно, със сигурност ще успееш да му вземеш не лоши пари/злато. Живот и здраве, с следващия пач ( промените в MF механиката, промените по легендарните и сет предмети и каквото друго са подготвили ) аукциона ще живне отново.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 10:53
точно това ме интересуваше, дали пазара е препълнен ама явно още имам шанс. другия месец може да си взема играта, че ЛоЛ почна да ми омръзва.
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 12:24
Пуснали са "арморито" http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gipo-2706/hero/7176131(билда е модифициран за акт 1. На акт 2 ползвам друго, на акт 3 трето)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 12:48
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 13:47
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 14:11
Sentinel* написа: точно това ме интересуваше, дали пазара е препълнен ама явно още имам шанс. другия месец може да си взема играта, че ЛоЛ почна да ми омръзва. Абе...ако не се кефиш на играта, и идеята ти е само да спечелиш, по-добре недей Да изкараш в последствие колкото да си избиеш самата игра, доста вероятно ще успееш, ама за повече... кой знае
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Авг 2012 14:12
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|