?!?!?! Какво , конкретно искат?Ако някои може да обясни ще сам му благодарен
А ако може да ми помогни да го направя ще сам му задължен!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Wannabe написа:Сметка за ток/газ/вода и тн. на която пише името ти и адреса върши работа
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми начи няма как да дадеш proof of residence щото реално нямаш residenceivopetrovv написа:Wannabe написа:Сметка за ток/газ/вода и тн. на която пише името ти и адреса върши работа
Ами ако, Жилището не е на мое име и не плащам аз сметките ?
http://www.youtube.com/watch?v=q0vAduZdMHwWarbringer написа:help
I need somebody
help
not just anybody
ivopetrovv написа:шш КОМПЛЕКСИРАНИ металяги . По спокоино е живота не е само ВИРТУАЛЕН !!!
ivopetrovv написа:шш КОМПЛЕКСИРАНИ металяги . По спокоино е живота не е само ВИРТУАЛЕН !!!
The Chameleon написа:ivopetrovv написа:шш КОМПЛЕКСИРАНИ металяги . По спокоино е живота не е само ВИРТУАЛЕН !!!
а юмрук в Цензурата на майка си искаш ли ве, гнидо
един тупаник и ше си ядеш сополите, пишлегарivopetrovv написа: Пффф истината боли понякога , ти кога си виждал П**А е 1500000 коментара циклеж?
Стоп на темата , че неми се спори с разгонени пубери