The Dark Knight Rises

Какво да гледаме
Публикувай отговор
DJ Cat

Re: The Dark Knight Rises

Мнение от DJ Cat »

Бе не ме интересува кой какво е казал. Започна да ми говориш какво казвали критици и фенове и се изказа неподготвен (както почти всички наоколо), затова вадя статистиките. Ти споменаваш критици и тва онова, и си ги измисляш нещата, аз ти вадя статистика, че на зрителите и на критиците филмът им харесва по-малко от предишния. Какво останало да го сравняваме с велики филми като Prestige, който няма да се очудя ако не си гледал или не ти е харесал. Сега разбра ли каква е схмеата или още да обяснявам.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Схемата е ,че DJ Салам при все че не е виждал Цензура даже и на снимка ,току що се почувства все едно е пораснал с две години и е станал на 14.
ОТНОВО!!!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Тоя е обсебен от мен. НЕ СЪМ ГЕЙ КАТО ТЕБ, МАХНИ СЕ ОТ МЕН БЕ. DJ Салам, сам ли го измисли бе къци. Недей ме обижда така. Променяш ми ника, казваш ми че съм на 14. Още не мога да се съвзема. Поне псувай като мъж бе путьо. Иначе ''схемата'' е че ти ако беше виждал толко путки като мен нямаше да пишеш въобще в тоя форум, защото аз съм от малкото хора, които съчетават 100 неща в живота си и имам време да храня утрепки като теб. Ти обаче дори само да ме псуваш не можеш, защото си неосъзнато хомо, което няма смелостта даже да изпсува. ОСвен това си и смешна Цензура, която се хвали на виртуалните си приятелчета в темата за яките мъжаги, където си активен. Понякога и пасивен.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

ХАХАХА :lol: Понякога си забавен.Но не толко често колкото предизвикваш съжаление.

Аз пък съм един от малкото хора ,на които не им се налага да псуват за да се чувстват мъже,защото съм такъв.
ОТНОВО!!!
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

ХРАНАААААААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Винаги остроумен и забавен. Смятам да пиша писмо до Шоуто на Канала да те вземат, защото такъв хуморист не е за изпускане.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

По-добре иди облей майка си със "Синовна обич" ,понеже е зажадняла.От сутринта не съм я порил.
ОТНОВО!!!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Кво пориш бе келеменце. Ти на жената не знаеш къде и е дупката, бил порил. И да ми се напъваш тук и двамата знаем, че не знаеш за какво става въпрос въобще и само джавкаш как ебеш, а всъщност си един комплексар, на който едно от най-големите постижения е че тая вечер му обръщам внимание. Порил бил. Ти виж са, наврях те в кучи гъз 5 мнения и накрая като ти писах да се държиш по-мъжки и ти взе че започна. Просто тотално си доминират като куче пред стопанин и не знаеш кво се случва в момента и само подхвърляш някаква простотия, да не си капо.

Лека нощ дебилче, оставам те да ''пориш'', вземи се спри остави малко и на мен ебачо велик. Смешна мишка си. Нямам какво повече да ти кажа.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Това което се случва в момента,е че ти пукаш вена след вена от напъни.А те здухах още когато ме видя че съм здрав за разлика от теб ,но като си анонимен травестит от някое родопско село естествено че няма да си го признаеш.
ОТНОВО!!!
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

reborn_izrod написа:Това което се случва в момента,е че ти пукаш вена след вена от напъни.А те здухах още когато ме видя ,но като си анонимен травестит от някое родопско село естествено че няма да си го признаеш.
8)
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

DJ Cat, защо влизаш във всеки спор със злоба?

Имам предвид, я се стегни малко, голям човек си.
Spoiler for :
Филма ми хареса, подкрепям мненията за дебилната сцена с битката на полицаите и смъртта на Миранда. Другото, което не ми хареса беше, че можеше да минат и без Робин :? Всичко друго си беше много добре направено.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

аахахахахах колко педалски изпълнения на последната страница :lol: :lol: :lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Limbo

Мнение от Limbo »

Голям филм! Браво на Нолън!
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Не че съм го гледал, но колкото и да не ми се нрави, нещата намирисват на епична бъркотия - и на ниво сценарий и на кинематографско ниво.
Може би идеята да е била прекалено амбициозна...и пък авторите да не са разбрали, какво се е харесало на публиката в предишните филми.

А тук за хората ползващи, като аргумент мнението на разни "критици"...дали правят разлика между "критик" и "платен драскач"?
Щото "обичайните заподозрени", го хвалят в един глас, но чета мнения на критици, които са били по-благосклонни към Avengers-ите, а сега плюят злобно по TDKR...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

хайде пак:"аз не съм гледал филма, ама моето мнение за него е..."
:lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Е па ти и след като гледаш филм пак нямаш адекватно мнение за него... :P
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Алшу второ мнение точно на място. Първото беше в моята тема за БСГ. Евала.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

омфг чак сега видях, че аватара на алшу има цица. Явно това е най-близкото до секс за човека, което е тъжно.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Еми съжалявам, ама Нолън се изака на метеното с тоя край. Да, филмът беше мега зрелищен. Да, Бейн беше много здраво изграден герой, ама всички, което се случи в последните 15 минути от филма беше тип : "Айде, айде! Бърже, че свършва лентата!" Не ми хареса финалът, което е ключово, предвид това, че говорим за трети филм от трилогия. За чий ми беше Робин въобще да го споменават? Тая кранта Марион Котиярд колкото пъти се появеше и ми идеше да стана и да си тръгна.

Не съжалявам, че съм го гледал, нито си тръгнат 'разсърден' от залата, но можеше да е много, мноооого по-добре.

Ако някой го интересува - 6.5
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

->Изход<-, ако по аватарът може да се съди, за сексуалната ориентация на юзъра...на твоя има зайче...което може би според твоите представи лежи в "сексуална поза"... :shock: :?

МОЛЯ ТЕ, не говори повече за секс!
МОЛЯ ТЕ!

За тези незапознати с постовете ми по филми...аз винаги обичам да спекулирам преди да съм гледал определен филм...и после или да се хваля с това, че съм познал или да изразя изненада от неоправданите ми очаквания...
В случая се надявам очакванията ми да не се оправдаят и от филма да може да се изстиска поне някакъв вид кеф.
Публикувай отговор