Спортната тема
- reborn_izrod
Re: Спортната тема
За тях говоря.Стероидите са в общи линии 2 вида.Едните са анаболни,а другите са кортикостероиди.Анаболните стероиди,какъвто е например хормонът на растежа се синтезират в натурални дози в човешкото тяло като предизвикват мускулния растеж.Просто някои хора си ги боцкат в нечовешки количества и правят по 60 санта ръка.
Ако мислиш че греша обясни ми разликата между стероиди и анаболни стероиди , но всъщност анаболните стероиди са вид стероиди ,така че не виждам смисъл в забележката.
Ако мислиш че греша обясни ми разликата между стероиди и анаболни стероиди , но всъщност анаболните стероиди са вид стероиди ,така че не виждам смисъл в забележката.
ОТНОВО!!!
Най-големите малоумници тъпчат стероиди. Няма се очудя, ако след време мишоците тук си повярват и започнат да гълтат тва онова, понеже покриват изискванията от първото изречение. Тъпчете се мишки.
- Till.Lindemann
съгласен съм с котката тука. ама като са им малки пишките, разбирам ги
баци,
ден 1 - гърди
ден 2 - гръб
ден 3 - рамо
ден 4 - ръце
ден 5 - крака
при това всеки ден след главната група редувам преса/предмишница
+ 1 час кардио опакован като космонавт
като се прибера вкъщи, влизат към 550 калории
ок ли е![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
@Sentinel*
принципно това е хубава програма навремето така тренирахме. не е много агресивна, но лично за мен комбинирането на групи не е опция. а и се възстановяваш добре
баци,
ден 1 - гърди
ден 2 - гръб
ден 3 - рамо
ден 4 - ръце
ден 5 - крака
при това всеки ден след главната група редувам преса/предмишница
+ 1 час кардио опакован като космонавт
ок ли е
@Sentinel*
принципно това е хубава програма навремето така тренирахме. не е много агресивна, но лично за мен комбинирането на групи не е опция. а и се възстановяваш добре
ще взема да го тествам че съм се отпуснал от известно време. тва мързела е голямо нещо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Тук се осра жестоко.bulLshi7 написа:Нали се сещаш, че "професионално със спорт", различен от бодибилдинга и "стероиди" не вървят заедно много-много.
Пусни си олимпиадата и повтори 3 пъти
"всеки един от тези спортисти е взимал стероиди".
Всъщност тука май си нямате идея колко навлезли в про-спортовете са стероидите.
И не, няма нищо общо с ония стероидни буци които гледате по залите.
Стероидите не са анаболни и кортикостероиди. Дори холестерола е стероид.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
От едно поне 20 години професионалният спорт е кой ще извади по-якият препарат и ще напомпа повече, всичко друго са илюзии.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Те тия рекорди не се подобряват периодично щото еволюираме, момци, подобряват се щото напредва химичната индустрия.
Даже наскоро гледах някво предаване в което говореха кога ше спре човечеството да успява да надскача себе си с тия рекорди, щото няма как дори с химия това да продължи вечно.
Кво мислите че е "допинг" бе?
И що от колко години всеки под съмнение му се прави тест?
Толкова е обратното на това което четох тук, че единствения про-спорт който не обръща внимание на допинга е точно бодибилдинга.
И то допинг теста е за приема на вещества в момента, защото тези препарати подобряват постиженията много повече в момент на употреба, отколкото като последствие на употреба. Така че тези които минат допинг теста в никакъв случай не означава, че никога не са ползвали химии. Щото най-вероятно са. А ако са про, със сигурност са. Не знам кви илюзии си правите.
Даже наскоро гледах някво предаване в което говореха кога ше спре човечеството да успява да надскача себе си с тия рекорди, щото няма как дори с химия това да продължи вечно.
Кво мислите че е "допинг" бе?
И що от колко години всеки под съмнение му се прави тест?
Толкова е обратното на това което четох тук, че единствения про-спорт който не обръща внимание на допинга е точно бодибилдинга.
И то допинг теста е за приема на вещества в момента, защото тези препарати подобряват постиженията много повече в момент на употреба, отколкото като последствие на употреба. Така че тези които минат допинг теста в никакъв случай не означава, че никога не са ползвали химии. Щото най-вероятно са. А ако са про, със сигурност са. Не знам кви илюзии си правите.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Анди Мюнцер ядеше само пуешко и взимаше аминокиселини преди състезание! От това си и умря, човека - пуешкото му стопи черния дроб!!!Admiral General Hero написа: Не знам кви илюзии си правите.
Монка, 550 ги правя за 40 мин. За 20 мин отгоре можеш още да изгориш. Редувай кололо и пътека поравно, пък ако поскачаш и на въже - перфектно. Мен не ми се удава и не ми се занимава да свиквам.
А, и калориите - за яко отслабване до 1500 дневно предимно от чисти храни. Бая манджа можеш да събереш в тия граници.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Omega-x написа:От едно поне 20 години професионалният спорт е кой ще извади по-якият препарат и ще напомпа повече, всичко друго са илюзии.
Прав си. А ти с какъв препарат го помпаш шкембака.
Не виждам как може да се случи, като майка ми не ходи в Мак Доналдс. Яж по-малко мойто момче, стига дебеля. Има си граници.
омръзна ти единия и почна с другия
и с куровете ли правиш така 
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Ако ви душа сака да станете ербап мъжаги пуцайте протеино без въглихедрато щот иначе си ебало мамата...пак голем ма и шкембак отпред и баси тъпото се получава.ма въобще ако не пуцате въглехидрато при лекарю и ше се мре !
кьорави катерички
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Момчета, гледайте на волейболната Олимпиада какво правим срещу най-добрия отбор в света в момента 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- reborn_izrod
- Till.Lindemann
днеска в залата така се напънах на клекам с 60 кила, че след тренировката инстинктивно влязах в кенефа да серем. и, разбира се, нямаше тоалетна хартия. ама бяха сложили кухненска. сладури. сега седя на една страна
абе, кво се обясняват коментаторите на плуването в тая олимпиада, текстилни костюми, нам си кви костюми, за кво става дума? щот в олимпийското yahoo нищо специално няма на тая тема.
коментаторите на евроспорт са епични. казват, че някакъв плувец бил висок![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
абе, кво се обясняват коментаторите на плуването в тая олимпиада, текстилни костюми, нам си кви костюми, за кво става дума? щот в олимпийското yahoo нищо специално няма на тая тема.
коментаторите на евроспорт са епични. казват, че някакъв плувец бил висок
208 сантиметров кроулист. абсолютен плавник.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Верроятно всеки го знае, но dat Bale 

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- reborn_izrod
Славен юнак е Детелин Далаклиев ,дано не го преебат съдиите.
Деба
кви фантасти са тия съдии
Бейл май в едно интервю беше казал ,че сериозно обмислял дали да не вкара стероиди преди "Батман в началото"
Деба
Бейл май в едно интервю беше казал ,че сериозно обмислял дали да не вкара стероиди преди "Батман в началото"
ОТНОВО!!!
- Till.Lindemann
малката кобричка бая посцепи