Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за това лице?

Много добър човек ми се вижда!    3%  3%  [ 1 ]
 Не изглежда да е лош човек.    3%  3%  [ 1 ]
 Прилича на дядо ми.    3%  3%  [ 1 ]
 Прилича ми на дърт комунист!    14%  14%  [ 5 ]
 Този ще гори в Ада!    19%  19%  [ 7 ]
 Този е изрод, алчен масон.    22%  22%  [ 8 ]
 Не го познавам.    8%  8%  [ 3 ]
 Това е любовницата на Азис.    5%  5%  [ 2 ]
 Този е гей!    5%  5%  [ 2 ]
 Този жив ли е още?    5%  5%  [ 2 ]
 Духай си супата! Не го знам.    14%  14%  [ 5 ]
Общо гласове : 37
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Какво мислите за този човек?
Публикувано на: 29 Юли 2012 15:10

Нещо май не съм в час. Пропуснал съм най-новите конспиративни теории, свързани със злите американци и унищожаването на България :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 17:18

ЦРУ, фондации... Джеймс Бонд ако чете форума ще остане засрамен, какъв невежа е... Тука всички са икономисти, културисти, инжинери, банкери, футболисти, финансови анализатори... Пълни мишки. Направо не се сдържах. Гугълват набързо и го копват и вече голямата работа. Кого лъжите бе путьовци насрани ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 17:22

reborn_izrod написа:
Браво!Доказа какъв невероятен педерунгел си.

Да не си турчин случайно?

ей нема да говориш по тоя начин на хора дето не познаваш и не знаеш колко им е акъла и що за стока са, разбра ли

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 17:49

всъщност е доланд

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 17:56

DJ Cat написа:
ЦРУ, фондации... Джеймс Бонд ако чете форума ще остане засрамен, какъв невежа е... Тука всички са икономисти, културисти, инжинери, банкери, футболисти, финансови анализатори... Пълни мишки. Направо не се сдържах. Гугълват набързо и го копват и вече голямата работа. Кого лъжите бе путьовци насрани ?

:lol: :lol: :lol:
Spoiler for :

Хапни си, батка, преди да са ти сипали още :lol: :D
Иначе кефиш :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 18:01

Шефо написа:
reborn_izrod написа:
Браво!Доказа какъв невероятен педерунгел си.

Да не си турчин случайно?

ей нема да говориш по тоя начин на хора дето не познаваш и не знаеш колко им е акъла и що за стока са, разбра ли

Всъщност това ти го правиш обикновено.Щом съм прав ще говоря на който ,както си поискам,разбра ли?

Цитат:

Излъгах само майка ти ,че нося презерватив и резултатът си ти ,за което съжалявам :lol: Хубаво е че се засрамваш.Крайно време беше :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 18:26

Нямам как девствен пикльо, с току що набождащо девствено гейско мустаче, да е великия мъж, който е баща ми. Иначе е хубаво че стреляш на сляпи, защото си отчаяно малко пишлеменце, което се снима пред огледалото и още малко ще ми пише да ми го гълта до ташаците. Бих те ориентирал към Гипо педерастче ебано, защото на мен такива педалски раоти не ми минават и бих ти разбил гадната крива муцуна. Селски бек такъв. Ври си кривото телосложение и присъствие, което е олицетворение на божията немилост и безсърдечие някъде другаде питекантроп гърбав. Направо ме е яд че ти обръщам внимание, като си толкова нисша форма на съществуване, че чак не е смешно. Ти си бил проектиран да си някой крив като бастун червей, но са станали страшни обърквания и закърнялото ти съществуване продължава в подобие на човешко тяло. Гавра на природата. Поне да работеше над пилешкия си мозък.

Аре ела на моренце бе мишка. Нищо няма да помниш, но не заради летните клубчета и алкохола, а защото ще ти направя главата мека. Няма да помниш кой си, което ще е голяма услуга за всеки, който те познава, а и за човечеството като цяло.

Ма как да дойдеш като си селски циганин, който пише от кварталните залички при другите забили и отива да са набира на гредата на която си тупат килимите. Чикиджия сбъркан

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 18:30

И това го казва човека ,който заяви ,че сексът с мъже вече му е до болка омръзнал и стана горски ,за да се възползва от животинките :lol: А баща ти(аз) се срамува от теб.Също и дядо ти.А прадядо ти се обръща в гроба ,като те гледа къф си гей.

Ако толкова искаш да ми разбиеш гадната,крива муцунка кажи къде и кога страхопъзльо анонимен.

СТРАХЛИВА МИШКА СИ

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 18:43

DJ Cat написа:
Нямам как девствен пикльо, с току що набождащо девствено гейско мустаче, да е великия мъж, който е баща ми. Иначе е хубаво че стреляш на сляпи, защото си отчаяно малко пишлеменце, което се снима пред огледалото и още малко ще ми пише да ми го гълта до ташаците. Бих те ориентирал към Гипо педерастче ебано, защото на мен такива педалски раоти не ми минават и бих ти разбил гадната крива муцуна. Селски бек такъв. Ври си кривото телосложение и присъствие, което е олицетворение на божията немилост и безсърдечие някъде другаде питекантроп гърбав. Направо ме е яд че ти обръщам внимание, като си толкова нисша форма на съществуване, че чак не е смешно. Ти си бил проектиран да си някой крив като бастун червей, но са станали страшни обърквания и закърнялото ти съществуване продължава в подобие на човешко тяло. Гавра на природата. Поне да работеше над пилешкия си мозък.

Аре ела на моренце бе мишка. Нищо няма да помниш, но не заради летните клубчета и алкохола, а защото ще ти направя главата мека. Няма да помниш кой си, което ще е голяма услуга за всеки, който те познава, а и за човечеството като цяло.

Ма как да дойдеш като си селски циганин, който пише от кварталните залички при другите забили и отива да са набира на гредата на която си тупат килимите. Чикиджия сбъркан

НА САПУН!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 21:16

DJ Cat написа:

Нещо май ти е много странно и не можеш да проумееш, че има хора с нормални професии или бъдещи специалисти и не всички като теб са складови работници или чистачи на кенефи ли ? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 21:41

бате срамна работа НЕМА. и тва като го казваме некои хора от форума, наистина го имаме предвид, не просто го казваме колкото да си почешем езиците. ЩОТО:

като влезеш у некой обществен кенеф не искаш да е осран целия, нали? не говоря само за градски кенеф, а за тоалетна в бар, кръчма, кафене, дискотека, музей, кино, галерия, мол УАТЕВЪР. нема ти е приятно ако има лайна в мивките, нале?
и като се обадиш да ти донесат климатико или хладилнико складовия работник че си даде живота да ти го донесе и до 15-тия етаж по стълбите ако требе, само и само да имаш студена бира и прохладна вечер жена ти кат ти духа у средата на летото. НАЛЕ?
нема да прикаате така.

reborn_izrod, за кво си прав в случая, нещо не ми е ясно - че баче цецо е турчин и къв беше там педерунгел, така ли? еми не, батка, не си прав, аз го познавам много по-добре от тебе и представата ти за него явно е на светлинни години от реалността. ей затва ти каам да не приказваш ма е така БАШ на него. ся РАЗБРА ЛИ кво казах?

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2012 21:44

ма чакай ся, що пишеш от двата си акаунта на един път ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 21:45

де да знам бе, ся с тоя съм се логнал, еба ли го, кво е значението :D не е нарочно

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 21:48

Мордина,който принципно е човек интелигентен...абе все тая.Не тая никакви лоши чувства към него ,само некой требваше да му отвърне на простотията в този конкретен случай,иначе балансът във форума ше се загуби.За нещата които казах има твърди доказателства,той ме нарече тъп без основание,аз го преплюх леко.Така работи светът.Разбра ли сега.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 22:04

без основание... едва ли :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 22:08

Не съм казал, че е срамно да работиш като разносвач на товари или чистач. Обаче ако например станеш инженер или адвокат, във всички случай е "по-престижно", по-доходоносно и по-трудно. Всеки се нарежда според условията, нуждите, късмета и уменията си. За всеки има място.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 23:01

vanmx написа:
За всеки има място.

да
тя газовата камера не се претъпква, щот нема как
нали си има комин :D

п.п. винаги е имало един на дъното на хранителната верига у тоя форум
за момента тва е реборна, който полага огромни усилия да не е там, но докато не се появи некой друг да обира пешкира - нема как да стане :o

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Юли 2012 23:13

в момент на опиянение казвам, че бих искал да пия по бира с реборна

пийс аут

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 23:45

Цитат:
п.п. винаги е имало един на дъното на хранителната верига у тоя форум
за момента тва е реборна, който полага огромни усилия да не е там, но докато не се появи некой друг да обира пешкира - нема как да стане :o

Знаеш ли колко ми пука за глупавите схеми на тоя форум?

Се тая, искаше ми се да направя едно добро дело на света и да ви отърва от DJ Цигане преди да спра да си губя времето тук,но тоя е твърде костелив комплексар.

Пък и повечето от вас си го заслужават като се замисля.Даже ви е малко.

DJ патка,това не значи октомври като идваш в София да не ми се обаждаш :lol:

И се казва "ОПИРАНЕ" не "ОБИРАНЕ" на пешкира.Джизас :stooped: Тъп ама отворен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 00:09

така ли бе, шерлок
страшна работа, значи

иначе верно си на дъното на всичко, не само на хранителната верига у форумо
затова спри да се натегаш на всеки, и изобщо не ни ебе нас дали ти пука за схемите
фактите са си факти, не е нужно да ти пука за тях :D

в смисъл, време е да ти стане малко тъпо, щот очевидно доста народ те смята за досаден, не си прави некви илюзии, че си уцелил неква компания с фитнес маняка ( който е трол акаунт, ебавайки се с такива кат тебе точно :lol: ) и т.н.

разбра ли ся, ДУПЕ :D

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com