Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Юли 2012 18:31
 JAYCEEEEEE!!!!!!!!! JAYCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! JAYCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Много ме кефи тоя хубавец.Ще се вземаме с него 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Юли 2012 18:39
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Юли 2012 23:44
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
batebobo
|
 |
В момента играе: League of Legends, Diablo III
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 16 Юли 2012 18:19
The Chameleon написа: Made my day  TARIC WARRIOR ETERNAL!!!
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 16 Юли 2012 20:13
Ей сега цяла игра на dominion си въртях песничката от линка... играх с Taric и за игра започната с 1 afk доста ги наказахме 
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
A.C.A.B
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 23 Юли 2012 13:12
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
 |
Матемагьосник
|
 |
В момента играе: league of lamers, the incredible machine, h3, MTG, шах... и тетрис.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 26 Юли 2012 19:55
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 27 Юли 2012 10:09
Новия герой.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 03 Авг 2012 18:27
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
batebobo
|
 |
В момента играе: League of Legends, Diablo III
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Авг 2012 10:17
Sentinel* написа: http://www.youtube.com/watch?v=b4X1KQWsSCs
само да я пуснат! Много е счупена... това 290dmg(0.6 ap) на всяка 3-та атака ще се nerf-ва 100%. Ще бъде топ/мид ЧУДОВИЩЕ.
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Авг 2012 21:04
Не е чак толкова много като се има предвид, че почти всяко AD carry може да се build-не така, че да прави по 500+ damage всеки удар, при който да има и lifesteal.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 05 Авг 2012 21:19
или съм напреднал яко, или най-накрая ме слага в нормални отбори. 12/7/11, което за нууб като мене е перфектно. Sorcerer's Shoes Moonfair Spellblade Zhoya's Hourglass вие преценете 
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Авг 2012 00:14
Абе аре някой да шерне 1 ацц 12ти левъл или там някъде(т.е някъв алт на мейна му), но да е във west
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Авг 2012 18:55
на този етап се отказвам от диана, падна срещу мен 2 пъти за 10 минс
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Авг 2012 01:30
Sentinel* написа: на този етап се отказвам от диана, падна срещу мен 2 пъти за 10 минс Аз пък току що си я купих и направо изринах 5в5 и доминион... Ще трябва да я нърф-ват, защото в момента е МАШИНА.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Авг 2012 06:01
А бе с всеки нов champ е същата истерия - първите пет часа никой не може да играе с него, следващите два дена - никой не може да играе срещу него. След седмица ще се нормализират нещата. Според мен си е добре балансирана Diana, няма да видиш quadra всяка втора игра с нея, както беше с Darius примерно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Авг 2012 16:55
Продавам акаунт. Character name - Pasifity http://imageshack.us/f/855/accountpasifity.png/ / Level - 30 Points - 1212 Riot points - 50 Runes - Full Physical Damage rune page (21dmg) http://imageshack.us/f/826/accountrunes1.png/ , and a half with Spell Penetration and Ability Power http://imageshack.us/f/407/accountrunes2.png/ Champions - http://imageshack.us/f/823/accountchampions.png/ Akali,Alistar,Amumu,Anivia,Annie,Ashe,Blitzcrank, Caitlyn,Cho'Gath,Dr.Mundo,Evelyn,Ezreal,Fiddlesticks,Gangplank,Gragas,Jax,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen, Lee Sin,Master Yi,Nasus,Nidalee,Nunu,Olaf,Orianna,Pantheon,Ryze,Sion,Sivir,Soraka,Teemo,Tristana,Tryndamere,Twisted Fate, Warwick,Wukong,Xin Zhao,Zilean. Skins - Karate Kennen http://imageshack.us/f/843/accountskinskaratekenne.png/ , Glacial Olaf http://imageshack.us/f/812/accountskinsglacialolaf.png/ , Galactic Nasus http://imageshack.us/f/267/accountskinsgalacticnas.png/ . Цена - 45лв. За контакти - Skype: qq.lethal или пишете във форума. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Авг 2012 17:02
и къде е кефа в това, да си купуваш готов акаунт, още повече за безплатна игра ? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 09 Авг 2012 23:21
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 10 Авг 2012 14:32
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|