eбал съм ти жените аз, ебал съм ти парите азМоридин написа: Много тегаво лято, дееба
от утре ставам, ставам педерас
и шсе оженим за тебе. банкенски осран пендел
eбал съм ти жените аз, ебал съм ти парите азМоридин написа: Много тегаво лято, дееба
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
АхаххахахахаТутан-путан-камон 88 написа:
Аз станах в 6:30, гъчих две банички със средна боза, след тва до обяд правих обилна сауна + ръце едновременно, после един час почивка и след това около час направо премазах гърба и раменете. По-големо жуотно съм.Admiral General Till написа:снощи изобщо не се счупих на джена, в 5 часа ударих един събуей, спах до 1, после правих рамо и досега 1 час кардио = 550 калории
жуотно съм
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq