The Dark Knight Rises
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: The Dark Knight Rises
Spoiler for :
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
стига ве пени, пич беше ;/
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
e dosta golqm beshe dori
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
някой се е вживял в ролята на Бейн 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Обаче май се оправдават очакванията ми че филма е слаб... по-слаб от предходните поне по ревютата които чета... 

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Как го разбра това ? Аз забелязвам високи оценки от критиците (80/100, а пък и критиците специално при филмите са префърцунени тъпигьози, които грам не отбират от кино, но държат да ти заврат дрисливото си ала денди пенди мнение в лицето, като претендират че то е въздесъщо. Насрания им вкус и жалките им опити за хумор, са ме накарали да им игнориран писмените напъни и да роптая, че тея хора получават пари да мрънкат и да пъшкат). При всичко това обаче дарк найта има 9.7 ако не се лъжа оценка от юзърите, което е най-важното. При филмите често, оценката на обикновените пичове, които нямат претенции и излишни превземания е най-реална. Не случайно едни от най-добрите филми са оценени високо от имдб и са известни по света, а примерно критиците не им се кефят. Говоря за неща като Аватар и т.н. РАзбира се всяко правило си има изключения.
може би ползват някакъв руски скрипт, който автоматично да обръща кирилицата на латиница за url-тата 
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Няколко ревюта ми бяха попаднали :
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/re ... aster.html
http://edition.cnn.com/2012/07/19/showb ... index.html
Ще видим все пак... Някак Bane колкото и Bad Ass да изглежда няма как да изиграе по силен запомнящ се антагонист от Жокера на Леджер примерно в предишната част... Да не говорим, че тая маска ще скрива и сякаква емоции и т.н... Като финал на трилогията сякаш ще бъде по-слаб от очакваното за нивото на Нолан и компания, само се надявам да не е пълен провал както беше гаврата Spider-Man 3 ...
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/re ... aster.html
http://edition.cnn.com/2012/07/19/showb ... index.html
Ще видим все пак... Някак Bane колкото и Bad Ass да изглежда няма как да изиграе по силен запомнящ се антагонист от Жокера на Леджер примерно в предишната част... Да не говорим, че тая маска ще скрива и сякаква емоции и т.н... Като финал на трилогията сякаш ще бъде по-слаб от очакваното за нивото на Нолан и компания, само се надявам да не е пълен провал както беше гаврата Spider-Man 3 ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Както казах горе ревюта = serious business.... Не знам кой нормален човек чете ревюта на филм, който му предстои да гледа. Спойлва си 50 процента от нещата и му се натрапва чуждото възприятие за нещо. Разбирам да погледнеш за 20 сек след като си видял нещо, дали и другите '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''журналисти''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' му се кефят, ама...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз викам изобщо да не четете ревюта никога повече, по-приятно ще ви е и с игри, и с филми 
джумерки
точно тъй.
http://btvnews.bg/svetut/11-ot-ranenite ... yanie.html
В Колорадо можело да притежаваш легално всякакво оръжие (очевидно и много на брой) стига да имаш 21...
лол
В Колорадо можело да притежаваш легално всякакво оръжие (очевидно и много на брой) стига да имаш 21...
лол
Американска му работа/простотия.
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
премиерата му е в петък 00:00, нали?
щото мислехме да отидем с приятели на тва, ама предполагам, че ще е фул ;d
.

пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
местата свършиха доста отдавнаРоманс написа:премиерата му е в петък 00:00, нали?
дори някви мазохисти са запазвали на най-долните редове
Е тва тряя си голям дебил да си запазиш на първия ред и реално да не видиш половината филм само и само да се похвалиш че си сред първите... Аз си запазих за петък в 19:00 на идеално място