Ако България е въвлечена във война
-
b0n3biter
- В момента играе: Empire Total War , Medieval 2 Total War , HoN
Ако България е въвлечена във война
Ако България е въвлечена във война с някоя от съседките си какво бихте направили?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Ако България е въвлечена във война
ПОСТЪПВАМ В АРМИЯТА, АМА НА МОМЕНТА, РАЗБИРАШ ЛИ ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
she sym ebahti gotiniqt tip
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
мислех си че всички ша са партизани и за тва вленах в армията да ги трепа
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- batebobo
- В момента играе: League of Legends, Diablo III
Влизам у армията и показваме на другите кон боб яде ли...
Ще ходя по рандъм къщи и ще убивам хора.
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Влизам в армията ВЕДНАГА, зада ме снабдят с калашник. После ще убия всеки, когото видя. Първи ще е съседът вдясно.
Времето е в нас и ние сме във времето
Не се знае той на колко ракии ще бъде, че не се знае и той може да те уцели по случайност...Националист написа:Влизам в армията ВЕДНАГА, зада ме снабдят с калашник. После ще убия всеки, когото видя. Първи ще е съседът вдясно.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ЩЕ УБИВАМ КОЛЯ И ИЗНАСИЛВАМ НА РЕД!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Минавам на страната на агресорите, независимо кои са.... турци, китайци, американци, марсианци...все ще сме по-добре ( тези дето оцелеят ) 
Трол на свободна практика
Имам върховна идея: Ще събера хора и ще обявя война на воюващите.
Ще се бия до последна капка кръв. Обичам тази страна и въпреки проблемите вярвам в нея. Мисля, че такава постъпка ще вдъхнови хората за промяна.
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Ако влезем във война ще е на страната на НАТО -> ставам партизанин.
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
Май министъра на отбраната беше казал, че в случай на война срещу която и да е от съседните държави, решението е колкото се може по-бърза капитулация. На практика нямаме армия, ако стане война при нас, едва ли ще продължи дълго.
http://www.youtube.com/watch?v=GdAAkGDGWoc
http://www.youtube.com/watch?v=GdAAkGDGWoc
- - Алминатора -
Ще се покрия, защото нямам намерение да умирам за нечия чужда малоумна кауза.
Кoлкото до стратегията за бърза капитулация ви предлагам един цитат от Параграф 22 :
А на мястото на казарменото поделение в Кърджали сега има парк.
Кoлкото до стратегията за бърза капитулация ви предлагам един цитат от Параграф 22 :
Колкото до клипчето - нали не си представяте да използваме танк, произведен точно след края на ВСВ?— Америка е най-силната и най-процъфтяващата нация на света — осведоми го Нейтли с възвишен плам и достойнство. — И американският войник не е по-долу от войника на която и да е друга страна.
— Точно така — съгласи се любезно старецът с едва доловима насмешлива веселост. — А Италия пък е най-малко процъфтяващата нация на света. И италианският войник е вероятно най-лошият войник на света. И именно затова нашата страна е толкова добре и вашата страна е толкова зле. Нейтли прихна да се смее от изненада и след това се изчерви, обхванат от желание да се извини за неучтивостта си.
— Извинете, че се изсмях — каза той искрено и продължи с тон на почтителна снизходителност: — Но Италия беше окупирана от германците, а сега е окупирана от нас. Няма да кажете, че това е много добре за Италия, нали?
— Разбира се, че е добре — възкликна бързо и весело старецът. — Вие изтиквате германците, а ние сме си все тук. След няколко години и вие ще си отидете, а ние ще бъдем тук. Виждате ли, Италия е наистина много бедна и слаба страна и това именно ни прави толкова силни. Италиански войници вече не умират, а американски и германски войници още умират. Аз намирам, че това е извънредно добре за Италия. Да, напълно съм сигурен, че Италия ще преживее войната и ще съществува дълго след като вашата страна бъде унищожена.
А на мястото на казарменото поделение в Кърджали сега има парк.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Не ме ебе. Така или иначе България ме мрази, за какво да си проливам кръвта за нея или някой малоумник с влияние?
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Защото иначе нямаш цел в живота, като медуза педераст в море пълно с медузи жени. Шибано мекотело!
LA COKA
- AngryGameCritik
Ако България влезе във война only nazi croats can save us ! 
Ako недай си Боже това стане 90% ще изпукаме още първата седмица, без значение дали на фронта или от бомбардировки, абе отписани сме. Лично аз ще ходя да ги трепя, пък 1 враг по-малко пак е добре!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Damnation написа:Минавам на страната на агресорите, независимо кои са.... турци, китайци, американци, марсианци...все ще сме по-добре ( тези дето оцелеят )
a.k.a Frosty