След 90 г. България остава без българи
- reborn_izrod
След 90 г. България остава без българи
http://www.youtube.com/watch?v=adwfGhCFL9E
В синтезиран вид,това което повечето от вас вече вероятно знаят.
Коментар на Боян Расате към клипа:
Хубав клип, но годините и броя на циганите и турците е неточен! Циганите СЕГА са около 1,5 - 2 млн., а турците 1 млн. !!! Малцинство ще бъдем след не повече от 20 години, а 2100 г. Българи ще има само в зоопарка и музейте!!!
Вие сами си преценявайте.
В синтезиран вид,това което повечето от вас вече вероятно знаят.
Коментар на Боян Расате към клипа:
Хубав клип, но годините и броя на циганите и турците е неточен! Циганите СЕГА са около 1,5 - 2 млн., а турците 1 млн. !!! Малцинство ще бъдем след не повече от 20 години, а 2100 г. Българи ще има само в зоопарка и музейте!!!
Вие сами си преценявайте.
ОТНОВО!!!
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: След 90 г. България остава без българи
Как се казва песента?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.

тея
натюр, в торта или слепени със сладко или течен шоколад <3
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- - Алминатора -
Имаше едни по-особени на Житен дар, които не бяха сладки, нито солени, някой сеща ли се как се казваха? Нещо ми се приядоха такива 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- reborn_izrod
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
ей патриот, ти прецени ли си сам? или ти не си от нас? или българите са... нещо си?reborn_izrod написа: Вие сами си преценявайте.
ти ще отидеш ли в германийката или францийката да си пооправиш жалкия животец?
и като цяло, кво ме занимаваш с шибаните проблеми на няква оакана държава, в която живееш? а тва че в аржентина 27% от населението живее с един леб на ден и 10 литра питейна вода на месец не е ли проблем бе? ти ше ме занимаваш с некви МАНГАЛИ и ТУРЦИ.
МАХНИ СЕ БЕ
evil knows no good
- reborn_izrod
НЕ! И знаеш ли защо ? Защото ми харесва как тук майка ти ми духа,а това го няма никъде другаде по света.Шефо написа:ей патриот, ти прецени ли си сам? или ти не си от нас? или българите са... нещо си?reborn_izrod написа: Вие сами си преценявайте.
ти ще отидеш ли в германийката или францийката да си пооправиш жалкия животец?
ОТНОВО!!!
То тва е се отнася само за България... Напротив, в България етническото положение е доста по-розаво от страните на запад
ебаси копелдака нещастен.
нещо за комплекси приказваше онзи ден. а секи ден "ебеш" и "ти духат"... по форумите
ДА НЕ СВЪРШИА ПЪРЖОЛИТЕ У МАГАЗИНО, А ?
нещо за комплекси приказваше онзи ден. а секи ден "ебеш" и "ти духат"... по форумите
evil knows no good
- reborn_izrod
добре шефе,аз всеки път като кажеш некоя простотиичица ше те галя с перце по дупенцето,само и само да не излезна комплексирана мижитурка като теб
ОТНОВО!!!
сори че ти осрах патриотическата тема, брат, ма оно дриснята не пита. еба ли те дали ще се разсърдиш?
оди пълни на майка си чушката, кривогъзник
оди пълни на майка си чушката, кривогъзник
evil knows no good
- reborn_izrod
Шефе за твое добро ше е да не се срещаме.Или да са поне двамата ти негри сводници с теб да те пазят.Иначе едно в едно не те виждам жив да ми се измъкнеш.
ОТНОВО!!!
и ще оставиш българия с един българин по-малко като ме убиеш, само щото не можеш да измислиш нищо оригинално, за да ме затапиш в "тъпите форуми" и се пръскаш от яд?
намери си неосолена пръжола ти рекох и не се занимавай с тъпащини. по-умен нема станеш, поне оди еби
намери си неосолена пръжола ти рекох и не се занимавай с тъпащини. по-умен нема станеш, поне оди еби
evil knows no good
Реборне искаш ли да те откажа да пишеш във форума ? Педераст гърбав. Тея хитроумни коментари ти позволявам само на майка си да ги отправяш, че да има шанс да ти пусне тая вечер, да топнеш малката чурка, в прогнилата и шунда. Недей се прави на много велик и да тропаш наляво и надясно, да не те изкарам от интернет мрежата с тонове комплекси и депресия, която няма да ти мине в близките 90г. Малко глистче посрано.
Не знам що за новоизлюпена пишка си, но няма да ти се размине педалчо.
Не знам що за новоизлюпена пишка си, но няма да ти се размине педалчо.
- reborn_izrod
но шефе,не те ли комплексира поне малко факта че тъп патриотар като мен е по-мъж от теб и може да те пречука?Ако отговора е не начи си абсолютна жена
Диджей котка?!Давай отказвай ме.И двамата с шефо само можете да си лаете тука.Резняци анадолски.Отрезал ви ходжата половината пишка погрешка.
Диджей котка?!Давай отказвай ме.И двамата с шефо само можете да си лаете тука.Резняци анадолски.Отрезал ви ходжата половината пишка погрешка.
ОТНОВО!!!
е дека да лаем, да излезна навън и да лая... за къв чеп, не съм бавен като теб
и не знам що си мислиш, че си по-голям мъж от мен. като цяло кво означава да си по-голям мъж? повече кила ли си от мен? ма аз имам повече акъл от тебе
и всъщност що въобще си мислиш, че си мъж? мама ли те излъга?
и не, никви факти основани на сравнения между теб и мен не ме комплексират. ако трее се сравня с теб ше си изфърля сичкте огледала вкъщи, че нема моем се гледам от срам, че съм го сторил, ебати ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
ебати мъжеството да кажеш в интернета на рандъм, че можеш да пречукаш некой
ебати мъжеството да кажеш в интернета на рандъм, че можеш да пречукаш некой
evil knows no good
- - Алминатора -
масово ретарди
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- reborn_izrod
Да шефче пяната дето ти капе от устичката се усеща от последния ти отговор.Ем си по-грозен от мен,ем си по кежав и нема да изтраеш половин минута срещу мен,ем си туркиня,ем си жалък.
Нали те видех на снимка къф си червей.Ти мене предполагам че също си ме видел в Спортната тема => ти си наистина тъп да мислиш че атрофиралото ти изгнило тяло ти дава шанс за оцеляване срещу мен.А това те прави по-малко мъж,защото се пънеш по форома без покритие.
Като сте тъпи с DJ cat,мълчете си!Целият свят ще ви е благодарен.
Нали те видех на снимка къф си червей.Ти мене предполагам че също си ме видел в Спортната тема => ти си наистина тъп да мислиш че атрофиралото ти изгнило тяло ти дава шанс за оцеляване срещу мен.А това те прави по-малко мъж,защото се пънеш по форома без покритие.
Като сте тъпи с DJ cat,мълчете си!Целият свят ще ви е благодарен.
ОТНОВО!!!

o/